TEST af Remington MB6850 Vacuum skægtrimmer – Testfamilien
TEST af Lé Mosh hårbånd og hårbøjler

TEST af Remington MB6850 Vacuum skægtrimmer

Tre af vores testere har testet en Remington vacuum hår – og skægtrimmer model MB6850.

billede-1-4

Pia fortæller:

“Hverken Lasse eller jeg kender til en vacuum trimmer, så selvom det kun var Lasse som skulle teste denne, så var jeg lige så spændt på testen som han var.

Jeg var meget spændt på om den kunne suge alle hans skægstubbe op og jeg dermed slap for at ordne håndvasken efter ham.

Straks efter modtagelsen gik Lasse igang med at bruge den. Lasse trimmer sit skæg og har ikke oplevet problemer under barberingen.

Maskinen var fuldt opladt ved første trimning, og Lasse brugte maskinen uden ledning og ved hjælp af det indbyggede genopladelige batteri. Lasse har erfaret fra andre maskiner, at de kan have tendens til at køre langsommere uden ledning, men det oplevede han ikke her. Han har ikke kunne mærke forskel på om den var fuldt opladt eller kørte med ledning.

Den er ikke faldet i styrke blot ved brug af det genopladelige batteri.

Lasse har brugt trimmeren hyppigt i testperioden, og ikke en eneste gang har trimmeren “nevet” i et hår. Lasse har oplevet nogle få gange, at han har måtte køre samme sted med trimmeren for at få den til at trimme hans skæg.

Remington lover at maskinen vil suge op til 95% af hårene op, og dette holder. Der har ligget meget få hår tilbage i badeværelses håndvasken efter brug. Det er meget praktisk at låget ind til det opsamlede hår er transparent, så man kan se hvornår den skal tømmes. Opsamleren er relativt stor, så selvom Lasse trimmer en del længde af hans skæg, så har han endnu ikke oplevet at der ikke var plads til det hele.

Trimmeren bliver leveret i et lækkert sort etui. Lasse har valgt at opbevare maskinen i etuiet inde i skabet, så oplader og tilbehør holdes samlet. Etuiet vil også fungere godt til når man skal have den med fx på ferie.

Rengøringen af trimmerhovederne har været nemt, da Lasse blot har skyllet dem under rindende vand og tørret dem af inden han har samlet maskinen igen.

Endnu et plus ved maskinen er at den er relativt lydsvag. Selvfølgelig kan man godt høre maskinen når den er i brug, men sammenlignet med andre maskiner synes vi, at den er støjsvag.
billede-2-4 billede-3-3 billede-4-2Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD: Trimmeren trimmer godt og sørger for mindre rengøring af håndvasken bagefter.

Holdbarhed – MEGET GOD: Ved fuld opladning kan trimmeren bruges i 60 min. Trimmeren virker meget solid og kan holde til at blive brugt flittigt.

Lasse har opbevaret trimmeren i den medfølgende pose, så den ikke ligger og får ridser.

Pris – GOD: Trimmeren koster 699 kr hos Matas (medlemspris 559,20 kr.) hvilket er en helt fin pris for sådan en god maskine med sådan en god funktion som vucuum.

Kvalitet – MEGET GOD: Kvaliteten er i top, designet er lækkert og man er ikke i tvivl om at det er god kvalitet. Der er et soft greb på trimmeren, som gør at den føles virkelig lækker.


Daniella fortsætter:

“Jannik har fået æren af at teste denne skægtrimmer. Vi var meget spændte på, om den ville kunne leve op til vores forventninger, eller rettere Janniks forventninger. Jannik har et mellem tykt skæg og det betyder at en skægtrimmer skal være fuld af kraft for at kunne trimme det i bund, samtidig lader han det ofte vokse langt ud.”
“Første håndsindtrykket er rigtig godt, maskinen er meget let, den er nem at finde ud af med de forskellige hoveder, den lille opsamler der sidder er hurtig at tømme, Jannik tømmer den to gange under trimningen det skal lige siges at hans skæg er langt når han gør dette.”
”Den ligger godt i hånden, er nem at håndtere igennem skægget, larmer ikke særlig meget og tager 95 % af hårene, som der står på pakken. Med pakken følger der forskellige hoveder samt en lille taske, super lækkert til at have alle tingene samlet eller hvis man skal ud og rejse.
Jeg er en meget glad kæreste da min håndvask ikke er fyldt med hår, vi vurderer begge at den tager væk hvad den støder på og efterlader et pænt stykke arbejde.”
Vores vurdering bliver:
Nytteværdi: GOD – mange mænd har brug for at kunne trimme deres skæg ned uden det skal være helt i bund, den kan bruges til hår på hele kroppen hvis man har brug for det, den indeholder mange egenskaber.
Holdbarhed: MEGET GOD – der hører ledning til så man kan oplade den, dvs. den kan holde i lang tid, den taber ikke strømmen hurtigt.
Pris – GOD – det er bestemt noget vi gerne selv ville betale og ud fra kvaliteten virker det som en god og Real pris som alle kan være med på.
Kvalitet – MEGET GOD – Remington er et kendt og troværdigt brand, kendt for kvalitet og det må vi sige lever igennem dette produkt også.

Nina fortæller:
“Det var til min helt store glæde, at ”vi” fik lov at teste Remingtons Vacuum MB6850 trimmer. Jeg var ved at få fnidder af Nicolais skæg i hele håndvasken, på gulvet og i det hele taget over det hele. Denne trimmer har nemlig en indbygget støvsuger, som angiveligt skulle suge op til 95% af stubbene ned i maskinen! Jeg var SÅ klar til at give maskinen et forsøg (på Nicolai), men var dog også noget skeptisk – kunne det mon passe?
Emballagen og maskinen er pæn og sporty i udseendet og appellerer klart mere til mænd, end kvinder – hvilket jo også er meningen.
Nicolai fortæller:
“Jeg var spændt på om denne nye trimmer kunne klare mit skæg. Jeg har kraftigt skæg og har med tiden set en del trimmere give op. Funktionen med vacuum-sug lød næsten for godt til at være sandt, men jeg var klar til at kaste mig ud i det.”
Nina og Nicolai fortæller:
“Vi stod begge spændt, da Nicolai skulle trimme skægget første gang – Nicolai var spændt på om den kunne klare det og Nina var spændt på oprydningen. Første test bestod; trimmeren strøg lige igennem skægget og efterlod en fin, trimmet stribe! Hvad der var endnu bedre var, at det kun var et fåtal af de trimmede stubbe, som røg ned i håndvasken!  Helt fantastisk!
Nicolai trimmede videre og det var virkelig begrænset med hår, der røg i vasken. Dog skulle den tømmes for skægstubbe ret ofte, idet beholderen ikke er så stor. Dette gøres dog forholdsvis nemt. Nicolai synes den var nemmere at tømme, end Nina gjorde. Her er hvad der var i vasken efter en trimning, dét er ikke meget! “
“Der medfølger en længdeindikator, så man selv bestemmer længden på skægget. Den er nem at indstille og bliver på den millimeter-enhed man vælger – her har vi tidligere prøvet at en maskine klikkede op og længden blev meget kortere.
Batteritiden er også god! Nicolai har brugt den en del gange nu og den har stadig ikke haft behov for strøm. Når han er færdig med at bruge den, er den let at rengøre og han lægger den i det medfølgende etui/taske, som ingenting fylder. Man kan nemt have den i en lille skuffe, med på rejsen eller i weekendtasken!”
 
“Nina tog også chancen og trimmede August på 4 års hår. Det klarede maskinen til UG, men havde dog behov for at blive tømt en del gange – men det er godt givet ud, i forhold til hvor mange af hans hår der normalt ligger alle steder. August var stor fan af maskinen og synes den var meget behagelig at blive klippet med. Han er ellers ret skeptisk overfor disse hårtrimmere og synes at mange af dem gør ondt, fordi de hiver i håret.
Hele familien er begejstrede for maskinen og vi vil klart anbefale den til andre. Hvis vi skal komme med et forslag til forbedring, ville det være at beholderen til hårene gerne måtte være lidt større.”
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Det er den bedste trimmer Nicolai har haft.
Holdbarhed: MEGET GOD – Kvaliteten er god og virker ikke ”plastik-agtig”. Batteritiden er imponerende.
Pris: GOD – 699,00. Ret god pris, synes vi.
Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er rigtig god!

 


 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Lé Mosh hårbånd og hårbøjler