TEST af Ohminus børnetøj (0-5 år) – INKL RABATKODE – Testfamilien
TEST af autostole til store børn fra Graco

TEST af Ohminus børnetøj (0-5 år) – INKL RABATKODE

To af vores testfamilier har testet børnetøj fra det danske brand Ohminus, der laver tøj til børn i alderen 0-5 år.

Vi har i samme forbindelse fået lov at dele en rabatkode på 40% til shoppen www.ohminus.com – koden er blogger40. 

Mie fortæller:

Vi har modtaget en fin pakke fra det danske tøjmærke Ohminus med lækkert tøj til Loui.

Ohminus er dansk designet babytøj og børnetøj til de 0-5 årige. Stifteren Rikke har fokuseret på, at tøjet skal give plads til leg og udvikling hos børnene. Det er lavet at europæisk økotex stof.

Er man til farver og dyre motiver er OHMINUS lige noget for dig. De laver nogle fine dyreprint til drenge. Den ene version er med hajer og den anden med pandaer. Normalt er jeg selv lidt farveforskrækket, men synes at hajerne er helt vildt søde.

Jeg er meget imponeret over kvaliteten. Det er som om at stoffet er ekstra blødt på indersiden. Lidt ligesom fleece, men uden at være fleece. Det er helt alm. bomuldsstof. Derudover er det ekstra lækkert, at stoffet er økotex. Det er sådan nogle ting jeg ligger vægt på. Tøjet holder fint pasformen efter vask og jeg synes størrelserne er meget normale. Loui har str. 74 og han burger 68-74, dog vil jeg sige at man nok skal gå en størrelse ned i bukser uden fødder, hvis man ikke vil have de sidder alt for løst. Her poser de en del i str. 74.

Man kan både få bodyer, bukser, huer og hagesmække i det samme print,. Derudover er der også nogle helt alm. basis varer, som er ensfarvet.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering af Ohminus er:

Nytteværdi: GOD – Alle børnefamilier har et stort forbrug af tøj til de kære små og at prisen ligger på et fornuftigt niveau gør det attraktivt.

Holdbarhed:  GOD – Printet har holdt fint på farven efter det er blevet vasket et par gange.

Kvalitet GOD – God kvalitet, som sagt er det dejlig blødt indeni.

Pris:  GOD – Priserne ligger på omkring 140 kr. pr del. Og er en fin pris eller i hvert fald på niveau med mange andre mærker. Man kan i hvert fald sige at hvis man godt kan lide andre lidt dyrere brands med dyreprint, så er det her et billigt alternativ til det og i samme genre.


Vores anden testfamilie har testet tøj til deres lille pige.

Mette fortæller:

Vi har testet en fin lille tøjpakke, bestående af en heldragt, en bluse og en kjole, fra Ohminus. Ohminus er dansk designet babytøj og børnetøj til de 0-5 årige.

Tøjet er designet med fokus på, at børn skal have plads til leg og udvikling. Det synes jeg, at både design, farver og pasform giver god mulighed for.

Tøjet er syet i de bedste europæiske metervarer og det kan både ses og mærkes.

I testperioden har jeg ikke oplevet farvetab på tøjet heller  ikke på de kraftige farver. Derudover er det lækkert blødt, uden at være for løst i det

En ting jeg virkelig er begejstret over er, at der ikke er nogen mærker i tøjet.Vaskemærke samt logo er trykt på stoffet i nakken.

Det eneste der er syet i tøjet er en fin lille detalje med et micro mærke på siden, som kun går en smule igennem på den anden side, men her er den fedeste detalje størrelses mærket.

Vigga har testet str 80 som hun normalt bruger og jeg synes det passer perfekt. Dog er kjolen vi har testet lidt bred og ret kort til Vigga. Men jeg ved ikke om det er fordi Vigga er lidt lang og smal.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD. Vi skal vel alle have tøj på og kjole, heldragt og body er fint til alderen.

Holdbarhed: MEGET GOD. Jeg har ikke oplevet slid på tøjet i testperioden.

Pris: MEGET GOD. Blusen koster 139,95 kr og heldragt og kjole koster 149,95 kr stk. Det synes jeg er en rigtig god pris for kvalitet tøj fra et dansk firma. Rikke Kahr Østergaard, grundlægger af Ohminus citeres på hjemmesiden med følgende “Det er min drøm, at skabe tøj til de mindste, som alle har råd til” og synes jeg Ohminus i den grad lever op til.

Kvalitet: GOD. Fint tøj, hvor der er tænkt over detaljerne uden, at det kan mærkes på prisen.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af autostole til store børn fra Graco