Kreative ideer til sommerferien – i samarbejde med CChobby.dk – Testfamilien
Om skoletaskevalg i NEYE

Kreative ideer til sommerferien – i samarbejde med CChobby.dk

Hvis vejret måske ikke lige er til en badetur, så kan man ved hjælp af meget få hjælpemidler fra Creative Company – CChobby.dk hurtigt få rigtig mange hyggelige timer til at gå indendøre. Og så kan det endda være med til at udsmykke både have og håndled.

Mie har med hjælp fra svigerinden Rikke været kreativ sammen med ungerne og kastet sig ud i to små krea-sommerprojekter:

Male på sten:

Hjemmelavede smykker:

1) MALE PÅ STEN

Det skal du bruge:

 • Sten fra stranden (eller hvor du ellers lige kan finde dem).

Fremgangsmåde:

Først skal stenen vaskes af.

Man kan vælge at grunde sin sten, inden der tegnes på den.

Find evt. et mønster til inspiration.

Eller tegn i fri hånd.

Kun fantasien sætter grænser. Vi valgte bl.a. at lave disse søde mariehøns samt nogle stjernetegn på sorte sten.

Og de pynter da helt vildt i haven. 

2) HJEMMELAVEDE SMYKKER (Armbånd med blomster af rocaiperler)

Det skal du bruge:

Fremgangsmåde:

Opskriften til armbåndene er faktisk beskrevet på CChobbys hjemmeside – lige her.

Faktisk finder du utrolig meget inspiration på hjemmesiden. Der er fx. kategorien “ferieaktiviteter for børn”, hvor der er listet et hav af kreative ideer op.

Vi fik lavet de fineste armbånd – og den kreative faster lavede også en matchende halskæde.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Vores vurdering af Creative Company er:

Nytteværdi: GOD – Det er selvfølgelig ikke en nødvendighed med disse ting. Men det er et super godt og hyggeligt alternativ til fx. ipaden, når der skal hygges indendøre. Og så er det noget, som hele familien kan samles om og hygge med.

Holdbarhed/Kvalitet:  MEGET GOD – Tuscherne er VIRKELIG gode at tegne med og så til en super god pris. De tegner virkelig godt og dækker og så kan man nemt vaske det af hænder og bordet, hvis der sker uheld. Kan kun give de tuscher de varmeste anbefalinger. Perlerne virker også til at være i en god kvalitet og til at have en god holdbarhed.

Pris:  MEGET GOD – Det er faktisk nogle rigtig gode priser, man får meget for pengene og der er til rigtig mange timers hygge.

 

3 kommentarer

 • Christina

  Fantastiske tusser!! Mine børn har sammen med deres far lavet et projekt, hvor de tegnede på hans motorcykel. Dvs ar tanken, dæksler, skærme , har børnenes små tegninger, navne, fingeraftryk etc. Da de var færdige har det fået klar lak og nu kører farmand rundt med verdens mest personlige motorcykel 😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fine kreative projekter 😍 vi har også afprøvet de smarte tuscher til sten 👍🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva P

  Dejligt med kreative ideer – vi elsker at være kreative og er glade for at male på sten m.m – tusserne er smarte – da man nemmere kan male detaljer på stenene end med pensel. – vi har med held købt en del fra creative compagni og kan anbefale deres tekstil farve og tusser til at male på Eks. Bøllehatte – t-shirts eller puder – god ide til gave og personlige ting

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om skoletaskevalg i NEYE