TEST af C More og 2 MÅNEDERS GRATIS ADGANG TIL DIG! – Testfamilien
TEST af Matas Natur solserie

TEST af C More og 2 MÅNEDERS GRATIS ADGANG TIL DIG!

Reklame for C More.

Mie fra Testfamilien.dk har haft fornøjelsen af, at teste C More.

“C More er en streamingstjeneste, der tilbyder de nyeste film, serier og børneprogrammer, som du frit kan vælge imellem præcis, hvornår du ønsker.

Ved at gå ind HER får du som testfamilien-læser lige nu helt eksklusivt adgang til C More GRATIS i HELE 2 MÅNEDER.”

Mie Anbefaler:

Der ligger et HAV af super gode serier derinde. Men én som er et MUST er helt klart Sweetbitter – en rigtig pigeserie, som handler om 22 årige Tess, der på egen hård flytter til NY og får job på en fin restaurant. Sidst jeg blev så opslugt af en serie, kan jeg faktisk slet ikke huske hvornår var. Og så har hvert afsnit en længde (ca. 25. min.), som gør at man sagtens kan snuppe et par afsnit i træk. Alene pga. denne serie kan jeg opfordre alle vores kvindelige læsere til at prøve tjenesten. (der ligger 6 afsnit af sæson 1 klar i skrivende stund).

Sweetbitter

Mr. Mercedes (af Stephen King) – hele sæson 1 ligger allerede klar – og sæson 2 har premiere sidst i august.

Denne serie kan anbefales til de mere thriller-interesserede. Det er en amerikansk thrillerserie baseret på Stephen Kings bestseller og den er blevet rost til skyerne af  anmelderne. Den handler om en gal seriemorder, der går fri efter at have kørt direkte ind i en menneskemængde i en stjålet Mercedes. To år senere genoptager den pensionerede mordefterforsker Bill sagen, da han modtager en række makabre meddelelser.

FILM

Der ligger rigtig mange gode film på tjenesten. Nye film, gamle klassikere og en masse børnefilm.

To virkelig skønne film, for en tal-nørd som mig og som jeg klart vil anbefale er Gifted og Hidden Figures. De handler begge om nogle højt begavede matematikere. Gifted handler om en 7-årig pige med et helt særligt matematisk talent. Jeg så Gifted sammen med Magnus på 6 år og han holdte sig vågen under hele filmen (også selvom den var på engelsk). Det er en god film, hvis man godt kan lide film, hvor der er nogle helt særlige karakterer, som udmærker sig med særlige evner. Derudover er det også en rørende historie, idet den handler om både at miste, tage til sig og om hvordan det hele kan blive revet væk under én igen.

Hidden Figures handler om 3 sorte kvinder, som også er helt utrolig matematisk begavede og som arbejder for NASA i 60’erne. Det er en autentisk film om tre afroamerikanske kvinder, der endte med at blive hovedkræfterne bag opsendelsen af den første astronaut i kredsløb om jorden. “Hidden Figures” modtog tre Oscarnomineringer, bl.a. for bedste film.

Der er også VIRKELIG mange skønne familiefilm.  Jeg vil især fremhæve:

Trolls

Boss Baby

Zootrolipolis

Bigfoot Junior

De Utrolige

Magnus gav sig straks til at se de Utrolige, som han faktisk aldrig havde set før. Det er en ældre film, som vi nok af den grund ikke lige er stødt på tidligere. Men Magnus kendte karaktererne fra andre sammenhænge og stillede mig løbende spørgsmål til filmen undervejs.

 Vi har planer om at besøge Astrid Lindgrens verden i Vimmerby i August måned – derfor har det været helt oplagt, at se en hel masse med Astrid Lindgren så ungerne har helt styr på Emil fra Lønneberg og Pippi.

Se mere med C More. Jeg kan på de varmeste anbefale tjenesten. Personligt på grund af bl.a. SWEETBITTER som alle BØR se. Men jeg synes også, at der er et rigtig godt udvalg OG et stort plus, så er app’en meget brugervenlig. Man kan også se C More fra sit TV, hvis man har mulighed for at bruge diverse TV apps.

Så til rejsen, regnvejrsdagen eller blot søndagen under dynen – så hyg jer med C More og få underholdning for enhver smag.

 

 

3 kommentarer

 • Kristina

  Årh hvor er det skønt med cmore, der ligger så mange skønne serie og gode film. Så vil varmt anbefalede det. 👏🏻👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Riis Hansen

  Efter at være kørt træt i de uendelig genudsendelser i fjernsynet var det en hel befrielse at kunne “tjekke ind” på C More og bladre filmbiblioteket igennem! Det er nemt og overskueligt og vil lige slå et slag for et utal af film, som vi ikke nåede i biografen, men som er at finde på C More ret hurtigt! Frem med popcornene og læn jer tilbage.. det er et fantastisk univers!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva P

  Vil anbefale serien Modus – en spændende krimitriller. Som handler om en psykolog – som har arbejdet med diverse krimisager – men af personlige årsager er stoppet med politi arbejdet og nu arbejder som freelance psykolog – Men hun bliver hvirvlet ind i en sag og starter samarbejde med en svensk kriminal inspektør – meget spændende serie med 2 årgange. I år 2 er Papika Steen med som hårdkogt politikommisær – kan anbefales.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Matas Natur solserie