ANMELDELSE af Sommerland Sjælland 2018 – Testfamilien
TEST af radiatorskjuler fra Røverkøb – Inkl. rabatkode

ANMELDELSE af Sommerland Sjælland 2018

Inviteret på pressetur (:

Testfamilien.dk har været på besøg i Sommerland Sjælland. Sommerland Sjælland er en familieejet familiepark i Odsherred med mere end 60 aktiviteter der pirrer både sanser, motorik og krop til fysiske udfoldelser.

Mie og Christine har været af afsted med mænd og børn i Sommerland Sjælland og fortæller:

“Det første der møder os, når vi kommer ind af hovedindgangen er en masse trampoliner. Det sjove er, at vi begge tydeligt kunne huske dette område som børn – og alle vores 4 uger, var da også straks igang med at hoppe”.
 “Vi gik videre over til MiniLegeLand, hvor der er små biler og forlystelser, hvor alle kan være med. Vi kom en dag, hvor vejret ikke fra formiddagen var super fantastisk, hvilket også betød, at der ikke var overrendt i parken. Det nød vi godt af og ungerne kunne prøve det de ville uden at skulle stå i kø”.

“En ting vi snakkede meget om, var hvor meget luft der var omkring os. Der er udover forlystelser og dyr og et lille område kaldes “Mini-Odsherred”, som er et lille område med en masse små miniature bygninger – super hyggeligt. Vi havde taget madkurv med, og der er utallige steder rundt om i sommerlandet, hvor man kan nyde sin medbragte mad”.

“En anden ting, som vi alle huskede fra vores barndom var kanoerne og de røde joller. Vi skulle derfor selvfølgelig allesammen ud og sejle. Der var også vandcykler, som mændene tog afsted på med alle ungerne”.


“Junglestien var noget som alle ungerne virkelig synes var sjovt og sejt – og så er den VIRKELIG lang. Det tog vel næsten 30 min. at gennemføre den. Men den var også lavet således, at forældrene kunne gå ved siden af og ikke skulle op og klatre.”

“Ungerne hyggede sig meget med at skyde til de flyvende bolde – og var faktisk ret seje til det. Selv fædrene synes, at det var sjovt at lege med.”

“Gulvminen er klassikeren. Her, var det også som om, at alle de voksne gik i barndom igen. Det var i hverttilfælde de voksne der brugte mest tid på at grave efter de største stykker med guld.”.

 
“Der er selvfølgelig også mulighed for at købe mad os is i parken. Vi havde selv madpakker med – men skulle selvfølgelig have en is”.

“Sidst på eftermiddagen blev det bedre vejr og derfor skulle ungerne en tur i badelandet. De blev kørt på rutchebaner til den helt store guldmedalje. Også selvom det måske var lige koldt nok – men det glemte ungerne vist i farten og de hyggede sig gevaldigt”.

“GO-kart banen ville de store unger også prøve. Der var kun én go-kart og hvert barn måtte køre 3 runder. Selvom der ikke var så mange mennesker måtte de stå i kø ret så længe – men de synes at det var super sjovt at prøve.”

“Skildpadde-søen var et stort hit. Vi fandt nogle mælkebåtter og fodrede padderne. Det var noget de kunne bruge til noget. Der svømmede også en masse fine fisk rundt i søen.”

“Sommerland Sjælland har også lavet en App, hvor man kan se vejrudsigten, åbningstider, et kort over parken og der er også en masse interaktive spil. Vi fik ikke prøvet spillene. Men brugte kortet til at finde rundt i parken, som faktisk er ret så stor.”

“Vi er alle enige om, at det var en super hyggelig tur i en velholdt og klassisk park. Der er ikke de vilde forlystelser, men der er mange super sjovt og hyggelige forlystelser for hele familien. Den vildeste forlystelse måtte ungerne ikke prøve, da de skulle være over 140 cm., for at komme op i den. Det var de lidt skuffede over, men så kan de prøve den om et par år.”

Prisen er 235 kr. pr. person over 3 år., hvis man bestiller på nettet. Og når man først er inde, så er alt gratis. Der er også en gratis cirkusforestilling to gange om dagen. Vi nåede det ikke – men det er et virkelig fint tilbud.

“Sommerland sjælland får de varmeste anbefalinger med herfra. Testfamilien.dk giver 4 ud af 5 stjerner”.

 

2 kommentarer

 • Christina

  Jeg var der i uge 30 med mine to børn på 5 og 9 år, og vi var ret glade for at være der.
  Der var ikke overfyldt af mennesker og vi stod højest i kø i 15 min. VIRKRLIG et stort plus!
  Parken bærer præg af at være af ældre dato, men det er kun noget vi voksne lægger mærke til,
  Vi brugte noget af tiden i vandlandet. Her var der til gengæld MANGE mennesker og bruse/omklædningsrummet var proppet! Vandet i den dybe pool virkede ikke specielt ren og min søn fik da også mellemøresbetændelse dagen efter.
  Alt i alt var det dog en dejlig dag, og vi kommer gerne igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva P

  Sommerland Sjælland er et superhyggeligt sted – vi har været der mange gange, da svigerforældrene bor i nærheden.
  Datteren elskede miniland, den store legeplads og det kæmpe udendørs boldrum , da hun var mindre – det er så dejligt at miniland er lavet således at børn/ forældre selv kan styre mange af forlystelserne. Trampoliner, rutchebaner og junglesti mm. Er for de lidt større børn. – vandlandet er et hit når vejret er til det.
  Et sommerland for dem som elsker hygge og ikke er til de meget vilde forlystelser også må hunden komme med 🐶 et stort plus for min svigermor, som ikke så gerne vil lade hunden blive hjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af radiatorskjuler fra Røverkøb – Inkl. rabatkode