TEST af radiatorskjuler fra Røverkøb – Inkl. rabatkode – Testfamilien
TEST af Scrunch strandting fra andemors-verden.dk

TEST af radiatorskjuler fra Røverkøb – Inkl. rabatkode

4 af vores testere har testet en radiatorskjuler fra Røverkøb.

Camilla fortæller:

“Vi er så heldige, at have fået lov til at teste en radiatorskjuler fra Røverkøb.

Vi er lige flyttet i et rækkehus, af ældre dato, hvilket også betyder, at radiatorer er noget der ”pryder” vores hus. Specielt ovenpå, har vi to gamle radiatorer, som fylder et ondt år. Og så er de grimme – som i virkelig grimme.”

“Derfor tog vi forbi Røverkøb på Amagerbrogade 264, hvor vi snakkede med Ole – den mest flinke og hjælpsomme mand jeg længe har mødt. Her udvalgte vi sammen efter mål og muligheder den model der hedder Nyboder i 80 x 100 cm., og som er en komplet radiatorskjuler. Først var planen at vi ville have en stor radiatorskjuler ned til vores stue – men da den kom lidt i karambolage med vores vindueskarm, valgte vi en mindre til Alva’s børneværelse, som klart har den ældste og grimmeste radiator.”

“Det eneste minus er, at radiatorskjuleren ikke er helt dyb nok, til en radiator af ældre model, som sidder et godt stykke ud fra væggen. I dette tilfælde, gør det dog ingenting, da karmen og de forskellige ting ovenpå radiatorskjuleren gør, at man ikke ligger mærke til de få cm. den står ud fra væggen. Alt andet lige, er det meeeeeget pænere end at se på det store monstrum af en radiator.”

“Vi vil kigge på mulighederne for at få skåret radiatorskjuleren til, så den ikke stikker udover karmen, for efter at have set hvordan den skaber mere ro i rummet, så duer det ikke uden 🙂

Jeg vil i fremtiden ALTID overveje radiatorskjuler alle de steder det er muligt. For hold fast hvor er det bare meget pænere og giver et fantastisk og finere indtryk i rummet.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Hvis man går bare lidt op i bolig og indretning, så er radiatorskjulere altså værd at overveje.

Holdbarhed: MEGET GOD – intet at tilføje. Nem at samle og den er ikke vakkelvorn eller noget som helst.

Pris: MEGET GOD – Jeg synes prisen er helt fair. Man kan vælge forskellige modeller og virkelig pæne modeller, størrelser og højder. Derudover var servicen i den butik vi besøgte, meget høj.

Kvalitet: MEGET GOD – Flot hvid satin-finish i høj kvalitet.


Louise fortæller:

“I forbindelse med vi skulle renovere vores spisestue så stod jeg og manglede noget der kunne dække vores gamle grimme radiator, som egentlig bare virker som en klods i rummet.

Jeg har ofte set de smukke radiatorskjulere i gamle københavnerlejligheder, da jeg boede i København og nu havde jeg sat mig for, at det var sådan en der ville passe perfekt ind i vores rum.

Jeg modtog den fra Røverkøb i en papkasse hvor der var 4 dele i. Den er utrolig nem at samle og det tager ingen tid. Total Win Win for sådan en som mig, der ingen tålmodighed har.”

“Jeg synes den er utrolig galant og et plus, at man rent faktisk kan stille ting på skjuleren.  Vi valgte modellen som hedder Nyborg i 120*100 cm så den kunne virke som en høj kommode.”

Vores vurdering af Radiatorskjuleren fra Røverkøb:

Nytteværdi:  GOD. Den giver rummet et helt andet billede, når man får dækket ens grimme gamle radiator, det er en nem og billig løsning.

Holdbarhed: GOD. Der medfølger beslag til montering til væggen så den ikke falder ned over små børn f.eks. og den virker til  være robust.

Pris: MIDDEL, men det værd. Jeg synes måske den er lidt til den pebrede side. Vi valgte modellen 120cm*100cm som står til prisen 1398,50,-kr. Hvis man skal ud og have til hele huset, løber det hurtigt op.

Kvalitet: GOD. Her hænger pris og kvalitet sammen. Den virker til at være i god kvalitet og kan tåle lidt af hvert selvom den er hvid.


Line fortæller:
“Vi har gulvvarme i det meste af huset bortset fra et værelse. Der står en gammel grim radiator, som jeg har været virkelig træt af at se på. Radiatorskjuleren Holmen fra Røverkøb har løst problemet og har nu gjort værelset lækkert.”
“Da vi modtog radiatorskjuleren var den pakket godt ind og der medfulgte en trin-for-trin-samlevejledning, som fint viste, hvordan den skulle samles. Det tog ikke lang tid at samle den og den var meget nem at samle. “
“Radiatorskjulerne fås i forskellige størrelser og vi har fået en radiatorskjuler, som passer helt nøjagtigt, så den altså ikke fylder meget mere end selve radiatoren gør. Den virker robust i konstruktionen og har et flot hvid finish. Det stilrene look gør virkelig meget for værelset og så er det klart et stort plus, at den også kan anvendes til nips. Nu kan man rent faktisk bruge pladsen ved radiatoren til noget.”
“Alle som har en radiator bør helt sikkert købe en af de fine radiatorskjulere, som Røberkøb har – de fås i fire flotte designs.”
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Løser virkeligt et problem og giver samtidig en ny hyldeplads i værelset.
Holdbarhed/kvalitet: GOD – Indtil videre har der intet været at sætte på kvalitet og holdbarhed. Radiatorskjuleren virker til at være lavet af solide materialer og der er en rigtig fin finish på produktet.
Pris: GOD – I forhold til kvaliteten og finish på produktet er prisen god. Og set i forhold til alternativer som at udskifte eller afskaffe radiatoren er det meget økonomisk.

Mie afslutter:

“Vi har også testet en Radiatorskuler fra Røverkøb. Det er virkelig noget der har pyntet på Annas værelse. Faktisk ønsker vi os nu også en radiatorskjuler til soveværelset og det kunne pynte rigtig mange andre steder i huset, som kun har radiatorer af ældre dato.

Fik manden til at samle radiatorskjuleren. Og det klarede han i løbet af 10 min. Vi fik den båret op og sat på plads på værelset. Eneste ting der ærger mig lidt er, at den er rimelig høj i forhold til radiatoren. Men modellen i nummeret mindre ville ikke kunne dække. Så tænker bare at vores radiator har lidt sjove mål.

Dog vender man sig hurtigt til det og det løfter virkelig det samlede ”look” på værelset og det det bare super hyggeligt. Modellen vi har testet er Christianshavn i 120×100 cm. og den koster 1.498,50 kr.

Før billede:

Efter billede:

Vores vurdering af Radiatorskjuleren fra Røverkøb:

Nytteværdi:  GOD. Det er en rigtig god måde at opfriske et rum på.

Holdbarhed/Kvalitet: GOD. God kvalitet – virker holdbar og robost.

Pris: MIDDEL. Prisen er i den høje ende – men synes at de andre parametre opvejer det. Og det er noget billigere, end at skulle afskaffe radiatoren helt.


RABATKODE: VI HAR FÅET LOV AT DELE EN RABATKODE PÅ RADIATORSKJULERE DER GÆLDER FRA I DAG MANDAG D. 16. JULI TIL SØNDAG D. 22. JULI 2018. KAN BÅDE BENYTTES I WEBSHOP OG FYSISKE BUTIKKEN. KODEN ER: Radiatorskjuler10 (ANVENDES DEN I FYSISKE BUTIKKEN, SKAL DET BLOT OPLYSES AT DEN ER SET PÅ TESTFAMILIEN).

2 kommentarer

 • Berit

  Vi har to radiatorer i vores stuer, som står foran gulv-til-loft vinduer. Vi havde overvejet at få avet en radiatorskjuler, der også kan anvendes som bænk. Er der nogen, der ved om man kan få det som en færdig løsning eller skal der en tømrer på sagen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  De er simpelthen så fine og det er en god løsning, hvis man eks ikke har gulvvarme og derfor en masse knap så pæne radiatore i hjemmet. Og så er det også super praktisk, hvis der er børn i hjemmet , for med en skjuler undgår man frygten for at børnene knalder hovedet ind i en hård/skarp kant på radiatoren.
  Eneste minus er prisen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Scrunch strandting fra andemors-verden.dk