TEST af Silver vægmaling fra Røverkøb INKL. RABATKODE – Testfamilien
Anmeldelse af Flying Superkids 2018

TEST af Silver vægmaling fra Røverkøb INKL. RABATKODE

Vores testere Line og Mie har testet Silver vægmaling glans 10 i hvid og grå (farvekode Moon 4A) fra Røverkøb. 

Mie besøgte butikken i KØBENHAVN Ø på Nordre Frihavnsgade 50 og blev taget godt imod af indehaveren Mads, som gav en grundig rådgivning.

Mie fortæller:
“Det var super fedt, at Mads tog sig god tid til at forklare om produkterne. Vi gik ud i lyset for at se farverne rigtigt, og kom frem til, at en lys grå (Moon A4) ville være et godt valg til Annas værelse. Der var et stort udvalg af farver – så hvis man er lidt modigere end vi var, så kunne man også have kastet sig ud i en flot lilla farve eller blå til drengeværelset. Magnus ønsker sig i hverttilfælde blå til hans værelse – så det må blive vores næste malerprojekt”.
“Da vi skulle igang med at male og åbnede bøtten, så malingen meget lys ud. Det havde Mads heldigvis advaret imod. Vi blandede den godt rundt med den tilhørende pind og Anna skulle selvfølgelig selv hjælpe til. Det var trods alt hendes værelse, der skulle males. Det var en farve, som jeg vil betegne som lys “tis-gul” der skulle males over. Var spændt på om én gang var nok – og det var det altså. Så det må konkluderes, at malingen har en yderst god dækkeevne. Malingen er silkemat vægmaling som er velegnet til stuer, værelser, entré m.v. Malingen har opnået bedste dækkeevne i test og har både Svanemærket, EU-Blomsten og Indeklimamærket. Synes slet ikke at malingen lugtede grimt, som jeg ofte har syntes, når vi har malet”
“Det var nemt at se, hvor langt vi var kommet – og jeg tog lige en ruller over de steder hvor Anna havde malet, for at være sikker på, at der ingen helligdage var. Et heldagsprojekt, selvom værelset er forholdvis småt, men det var hyggeligt og resultatet blev super fint. Allerede natten efter kunne Anna sove på sit nymalede værelse”.
Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:
Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Nytteværdi: GOD: Maling har en god nytteværdi, hvis man ellers går lidt op i, hvordan ens hjem ser ud.
Kvalitet/holdbarhed: MEGET GOD: Det er maling af en høj kvalitet, der er god for miljøet og giver en flot finish.
Pris: GOD: 9 l. maling (som var det vi brugte) Der var godt 2 l. tilbage koster 498,50 kr på tilbud netop nu. Det er en god pris for at få malet et helt værelse.

Line fortsætter:
“Vi har malet et værelse, der lige er blevet renoveret. Vi har malet 3 vægge i hvid og en i grå. De hvide vægge er pudsede, mens den grå er en gipsvæg. Til de pudsede vægge brugte vi en almindelig facaderulle, mens vi til gipsvæggen brugte en finere møbelrulle.”
“Malingen hæftede og dækkede godt på begge typer væg. Selv på den helt nypudsede væg dækkede malingen effektivt. Til de pudsede vægge er det særligt godt, at det er en diffusionsåben maling, der tillader muren at ånde. Malingen er overmalbar efter 8 timer og væggene fik 2 gange.”
Her ses resultatet af den grå væg:
“Malingen er mærket med EU-Blomsten, indeklimamærket og svanemærket. Malingen er altså god for miljøet og man bemærker straks, at den karakteristiske lugt af maling ikke er der, når man maler. Derudover er det rigtig rart, når man har helt små børn der skal sove i værelset at vide, at malingen har et lavt indhold af opløsningsmidler og farlige stoffer. Det er blevet så fint og jeg er meget glad for resultatet og kan helt sikkert anbefale malingen.”
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: GOD – Malingen dækker effektivt og man sparer tid, da man ikke skal male væggen et utallig af gange.
Holdbarhed: GOD – Indtil videre har malingen holdt fint og desuden er det nemt at rengøre væggen.
Pris: MEGET GOD – God pris i forhold til kvaliteten. Den koster kun 379,50 for 2,25 liter. Det faktum at man slipper for stanken af maling og at man kan male indendørs med god samvittighed er meget værd.
Kvalitet: MEGET GOD – Malingen dækker godt, den er lækker at arbejde med og så trækker miljømærkerne virkeligt op.

RABATKODE:
VI HAR FÅET LOV AT DELE EN RABATKODE PÅ SILVER VÆGMALING PÅ 10%, DER GÆLDER FRA I DAG MANDAG D. 23. JULI TIL SØNDAG D. 29. JULI 2018.
KAN BÅDE BENYTTES I WEBSHOP OG FYSISKE BUTIKKEN. KODEN ER: Silver10 (ANVENDES DEN I FYSISKE BUTIKKEN, SKAL DET BLOT OPLYSES AT DEN ER SET PÅ TESTFAMILIEN).

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Flying Superkids 2018