Test af Krible Krable og Broccoli shampoo fra Cool-kidz – Testfamilien
TEST af Back to school kits fra Jollyroom.dk

Test af Krible Krable og Broccoli shampoo fra Cool-kidz

To af vores testere har sammen med deres børn testet shampoo fra Cool-kidz.

Joan fortæller:
“Jeg har sammen med min datter Maria på 9 år, testet Krible Krable Shampoo og Broccoli Shampoo fra Cool-Kidz. Begge Shampooer er 100 % dansk produceret.”

“Vi modtag en rigtig fin kasse med begge vores shampooer i, her var også vedlagt en lille beskrivelse af hver. Hvor der blandt andet stod: Krible Krable Shampoo indeholder en nøje portion Tea Tree olie, som har en forebyggende virkning, der
minimerer risikoen for besøg af ubudne Krible Krable gæster i håret. Shampooen renser mildt samtidig med, at den beskytter, styrker og nærer hårstrået.

Broccoli-Shampooen indeholder en økologisk broccolifrøolie, som både plejer og tilfører hårstrået fugt og glans. Håret efterlades skinnende. Beskytter sart og irriteret hovedbund. Velegnet til alle hårtyper – også særlig sensitive.”
“Vi har brugt begge shampooer, og er rigtig glade for dem begge. Krible Krable giver en forebyggende virkning, så vi forhåbentlig slipper for små Krible Krable venner i håret. Det er en rigtig god shampoo, der er drøj i brug. Da shampooen indeholder Tea Tree olie, skal man lige vænne sig til duften.”
“Broccoli shampooen er vi også rigtig glade for da vi begge har en sart hovedbund, shampooen er ikke tilsat parfume, som vi ser som et kæmpe plus. Shampooen har en dejlig konsistens, og efterlader håret frisk og skinnende.

Shampooen er i nogle rigtig fine flasker, med enkelte og flotte etiketter. Vi skal i hvert fald prøve flere af deres shampooer og deres balsam.”
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Legeværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, en rigtig god shampoo, der efterlader dejlig blødt og rent hår.

Holdbarhed: GOD, Shampooen er drøj i brug, især Krible Krable.

Kvalitet: GOD, der er ingen tvivl om at der er kræset om shampooen, og kun det bedste er valgt.

Pris: GOD, prisen er 149,- for en flaske mhv 200 og 250 ml, det er en fin pris.


Jannie fortæller:
“Vi har testet disse shampooer fra cool-kidz

“Broccoli shampooen er 100% dansk produceret og den indeholder en økologisk broccolifrøolie som både plejer, og tilfører hårstrået fugt og glans. Den beskytter sart og irriteret hovedbund. Den er velegnet til alle hårtyper – også særligt sensitive. Shampooen er vegansk og den er målrettet forbrugere, som sætter lighedstegn mellem økologi og kvalitet.

Vi syntes det var lidt morsomt, at få lov at teste denne shampoo, Isabella var godt nok ikke meget for at hun skulle vaske hår i broccoli men jeg fik hende dog overtalt og jeg har også selv vasket håret i den og må sige at den er rigtig god. Den første gang jeg vaskede Isabellas hår, synes jeg, at det virkede lidt tørt og filtret da jeg skulle rede det ud bagefter. Men det var kun synsmæssigt, da jeg først fik kammen i det var det super nemt at rede ud og da det blev helt tørt var det dejlig blødt.

Krible krable shampooen er 100% dansk produceret, og indeholder en meget nøje doseret portion Tea Tree olie, som har forebyggende virkning, der minimerer risikoen for besøg af ubudne krible krable gæster i håret. Shampooen renser mildt samtidig med at den beskytter, styrker og nærer hårstrået.

Den kan anvendes til børn fra 3 års alderen og skal bare bruges som alm. Shampoo 1-2 gange om ugen.”

“Jeg tror at alle børnefamilier kan nikke genkendende til at man henter barnet i børnehave og hov der er en seddel med, at nu er der lus igen. VI herhjemme har også haft problemet og de kan værre rigtig svære at få bugt med igen de små dyr.

Vi har testet denne krible krable shampoo i ca. 3 uger nu og har brugt den 2 gange om ugen og vi har ikke haft nogle krible krable dyr med hjem siden, så vi vælger at tro på at den har den ønskede virkning. Det kan selvfølgelig også være, at vi bare har været inde i en god periode hvor der ikke har været nogle store tilfælde, men jeg ved bare af erfaring der altid er nogle der har et par smådyr kravlene, uden at man faktisk ved det.

Det eneste minus ved denne shampoo er lugten af Tea Tree olien. Den er lidt speciel når man kun er 4 år, så selvom jeg er fuldt ud tilfreds med virkningen af produktet, så var Isabella ikke helt glad for lugten. Nu kendte jeg den godt, da jeg har andre produkter med olien i også, men hvis ikke man kender den kan den godt virke lidt overvældende.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – vil helt klar benytte krible krable shampooen igen da jeg tror på at det virker.

Holdbarhed: MEGET GOD – produkterne er drøje i brug så der er til rigtig mange vaske af håret.

Pris: MEGET GOD – når man tænker på at produkterne er veganske, økologiske og dansk produceret syntes jeg de er meget fornuftige, jeg betaler gerne det ekstra for et lækkert produkt.

Kvalitet: MEGET GOD – kan kun sige at det er super lækrere produkter og kvaliteten er i top.


 

1 kommentar

  • Line

    Det lyder virkelig genialt med den der krible krable shampoo, jeg blev klippet helt korthåret som barn fordi jeg fik lus hver gang den var gal i skolen. Jeg må dog sige at lugten (nu ved jeg godt hvordan tea tree olie lugter), det er altså heller ikke mig, så det gør mig nok også lidt betænkelig ved evt. At skulle anskaffe mig den til
    min datter.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Back to school kits fra Jollyroom.dk