TEST af fotobøger fra Saal Digital inkl. RABATKODE – Testfamilien
Test af Krible Krable og Broccoli shampoo fra Cool-kidz

TEST af fotobøger fra Saal Digital inkl. RABATKODE

Vores testere Christine og Mie har hver især lavet en fotobog hos Saal Digital.

Christine fortæller:
“Jeg er sådan én som elsker at skabe minder og prøver at forevige dem, på alle mulige måder.

Fotobøger handler vel egentlig om at forevige minder. Jeg har f.eks. lavet barnets bog til begge mine børn, lavet dem hver en kuffert og gemt tegninger, flybilletter, fødselsdagsinvitationer, biografbilletter mm. da jeg synes at det kunne være sjovt, at vise dem når de flytter hjemmefra. Jeg har også hvert år, opdelt billeder i mapper på computeren, så vi kunne kigge tilbage på, hvilke minder vi havde skabt når året var omme.

Problemet er bare, at man ikke så ofte tager computeren frem og kigger på billeder. Derfor syntes jeg det er en genial ide, at kunne lave en fotobog. Den vil børnene også nemt selv kunne tage frem, når de vil kigge minder.

I år gik vores sommerferie til Bulgarien. Et sted vi har været en del gange før, men som vi bliver ved at være lige imponerede over.

Vores sommerferie 2018 skulle derfor foreviges med en fotobog fra Sall Digital.”
For at komme i gang skal du downloade et design program til computeren. Derefter skal du vælge den fotobog, du gerne vil lave. Der er masser af designmuligheder og skabeloner, som man kan benytte sig af. Man kan også benytte dig af ”auto-layout funktion” eller ”OneMinute fotobog”, som indsætter billederne automatisk på alle siderne.

“Jeg valgte at placere hver enkelt billede ét efter ét og blot en hvid baggrund, da jeg synes at billederne taler for sig selv <3

Selve upload af billeder og hele processen, med at få billederne ind i fotobogen syntes jeg tog lidt tid. Hvis ikke man er computer-foto-fix, så skal man lige sætte lidt god tid af til projektet. Man kan dog vælge én af auto-layout funktionerne, for at spare tid og det gør det betydeligt nemmere.

Jeg valgte en 21×28 fotobog, højglans m. 36 sider samt at jeg ikke ønskede stregkode bagpå fotobogen. Pris inkl. porto 452,-

Kvaliteten af bogen er virkelig fin! Billederne er utrolig skarpe og klare. Bogen er i god kvalitet. Her kan der også vælges forskellige muligheder mht. omslag, tykkelse mm. (mod merbetaling). Siderne er enormt tykke og selve opslaget er bare imponerende.”


“Jeg lavede min fotobog en fredag aften og allerede mandag eftermiddag, var min fotobog sendt afsted med posten. FANTASTISK hurtig service!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: GOD – Det er en god ide, at fastholde gode minder på og det er sjovt for hele familien at kigge tilbage på forskellige minder.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Rigtig god kvalitet! Flotte, skarpe billeder og holdebart omslag rundt omkring bogen.

Pris: GOD/MIDDEL – Prisen er i den høje ende, efter min mening men hænger godt sammen med den høje kvalitet. Hvis man vælger en bog med mindre sider og uden tilvalg, bliver den selvfølgelig billigere.


Mie fortæller:

“Vi har fået lov til at teste en fotobog fra Saal digital.

Jeg har lavet en bog til Loui fra hans dåb, som det er meningen han skal have, når han bliver ældre som et minde. Jeg kan godt lide ideen om at drengene får en masse minder med sig fra sin barndom den dag de er voksne og flytter hjemmefra. Derfor laver jeg nogle små fotobøger fra vigtige begivenheder, da jeg synes det er  hyggeligt, at de får dem som bøger, så alt ikke er digitalt.”

“Jeg har valgt at lave denne fotobog lidt speciel, så den udover at vise billeder fra Louis dåb, så skal der skrives en lille personlig hilsen i den fra os, hans bedste forældre, gudmor, moster, morbror og tante.

Når man laver fotobogen kan man vælge imellem en masse forskellige designs med rammer og streger osv, så man kan putte et tema i bogen. Jeg fandt et tema, som passede perfekt ind i forhold til jeg skulle have en masse blanke sider, hvor der kunne skrives på.”

“Udover at bogen viser billeder sammen med Loui og hans nærmeste familie, så er der selvfølgelig også lidt billeder fra kirken og festen, så han har lidt at se tilbage på.

Man kan vælge forskellige slags indbindinger til bogen og jeg valgte et omslag med trælook. Man kan også vælge læder eller alm. Forside med billede. Bogen har et meget eksklusivt look.”

“Jeg er ret imponeret over kvaliteten af bogen. Jeg har lavet bøger fra flere forskellige udbydere og den her er en af de flotteste jeg har set. Den er også lidt dyrere end andre, men man får noget for pengene. Man kan vælge om billederne skal være på papir med glans eller mat. Jeg valgte den matte version og det giver en rigtig smuk effekt.”

“For at kunne lave bogen skal man downloade et program til at lave bogen i. Man kan lave en hurtig version, hvor den laver et auto layout og putter billederne vilkårligt ind. Det er måske ikke den bedste løsning, hvis man gerne vil have en rød tråd igennem sin bog. Det er muligt at rykke rundt på billederne bagefter, men det tager lidt tid, så man kan evt. også bare starte fra bunden af og lave den selv. Man kan vælge imellem mange forskellige set up i forhold til billedernes størrelse, placering og antal på en side. Du har også mulighed for at sætte dem op præcis som du selv ønsker. Deres design program har rigtig mange funktioner og du har utallige af muligheder for at kunne redigere, lave tekster osv. Programmet kan måske virke lidt overvældende for en, hvis ikke man er vant til at arbejde i fotoprogrammer eller er helt skarp i div. office programmer. Jeg brugte en del tid på at lave bogen og er egentlig vant til at arbejde i photoshop osv.”

Min vurdering af Saal Design er:

Nytteværdi: GOD – For mig er det ikke bare en fotobog. Men en måde at videregive nogle minder til vores søn fra en tid han ikke selv kan huske. Derfor har den en stor værdi.

Holdbarhed: MEGET GOD – Den tykke indbinding gør at bogen er yderst holdbar og ikke vil blive krøllet og sikkert kan tåle et par ture i flyttekasser osv.

Kvalitet: MEGET GOD – Både indbinding og sider er i rigtig høj kvalitet. Jeg er ret imponeret over billedekvaliteten.

Pris:  GOD/MIDDEL – Prisen er lidt højere end andre steder, men man får også helt klart et bedre produkt, hvilket jeg mener man klart skal foretrække til sine vigtigste minder. F.eks. dåb og bryllup.

Vi har fået lov til at forkæle vores følgere med en rabatkode til en fotobog.

FÅ 150 kr. i rabat på din fotobog ved køb for minimum 300 kr. BRUG KODEN: TESTFAMILIEN på https://www.saal-digital.dk/

(Betingelserne for brug af rabatkode er følgende:

Rabatkoden kan ikke deles op i flere ordrer, og den kan ikke udbetales i kontanter. Rabatkoden skal bruges til en fotobog, og den er gyldig til og med d. 31/10-2018. Den kan ikke kombineres med andre gavekort eller bruges til fotobøger på tilbud. Rabatten gælder ikke fragten. Rabatkoden kan kun bruges én gang per person.)

 

 

 

 

 


 

2 kommentarer

  • Maibrit

    Tænker helt klart at jeg skal prøve dette! Har længe ville lave en fotobog til mine piger!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har flere forskellige fotobøger fra Saal, er super godt tilfredse med dem alle og vi kigger ofte i dem

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Krible Krable og Broccoli shampoo fra Cool-kidz