Anmeldelse af Knuthenborg Safaripark (særligt fokus på nyheden i 2018 Dinosaurskoven) – Testfamilien
TEST af Graco klapvogn - Model GRACO EVO Avant klapvogn, Bretton Stripe

Anmeldelse af Knuthenborg Safaripark (særligt fokus på nyheden i 2018 Dinosaurskoven)

Vores testere Mie og Christine har sammen med deres familier været en tur i Knuthenborg Safaripark. 

Børnene havde set frem til besøget i Knuthenborg Safaripark. Vi besøgte også parken sidste sommer, desværre i meget regnvejr og overhovedet ikke så varmt som i år.

Læs om tidligere besøg i 2017 her og 2016 her.

Børnene mindes allermest den gode oplevelse ved aberne, som hoppede op på abe-bussen, hvor børnene kunne fodre med abe-mad.

I år har Knuthenborg Safaripark foretaget deres største investering nogensinde, de har udvidet området med en 30.000 m2 Dinosaur skov, inddelt i tre områder. Palæontologens base, Fortiddstien og Nutidsstien.

Normalt forbinder man Knuthenborg Safaripark med eksotiske dyr, men fra i år kan man også opleve de for længst uddøde dyr dinosaurer.


Dinosaur Skoven er en oplevelse til fods og er inkluderet i entreen.

Vi startede på fortidsstien.

Her så vi store flotte livagtige dinosaurer, små søde dinosaurer og meget skræmmende dinosaurer. Man vandrer ind igennem et stort skyggeområde omgivet af en masse træer. Man møder på vejen forskellige dinosaurer. Børnene var meget imponeret over de flotte livagtige dyr. Ved hver dinosaur står et skilt med fakta om netop den dinosaur man kigger på. Her var børnene meget interesseret i, hvor høje, tunge og gamle de forskellige dinosaurer var. Det var en meget lærerig oplevelse for både børn og voksne.Da vi nåede til fortidsstiens ende kom vi ud i endnu et lærings/legeområde. Her kunne man bla. selv prøve kræfter med palæontologernes arbejde og man kunne finde fossiler i kridtbruddet eller ved fossiludvaskningen.

Til sidst sluttede vi dinosaur området af på nutidsstien. Her oplevede børnene at IKKE alle dinosaurer er uddøde. Der så vi nemlig små søde brunhalset kænguruer og Emuer (Australiens største fugl).

Dinosaurer skoven faldt i virkelig god jord både hos børn og voksne. Det var dejligt at se, hvordan børnene spurgte ind til de forskellige dinosaurer og virkelig fandt det interessant – en god måde at få ny læring både for børn og voksne.
Området er gjort utrolig virkeligt og de forskellige dinosaur fremstår virkelig livagtige og virkelig flotte!

Vi spiste alle sammen medbragt frokost i Limpopo land hvor børnene i hedebølgen nød godt af den store vandlegeplads. Her brugte vi en del timer, hvor børnene virkelig hyggede sig både med vand og de andre aktiviteter i området.

Efterfølgende hoppede vi i bilerne og oplevede en masse dyr på utrolig tæt hold. Vi er stadig imponeret over, at man kan komme SÅ tæt på dyrene og dyrene opføre sig, som om det var det mest normale at vi holder i en bil lige ved siden af dem.

Vi så bla. giraffer, aber, næsehorn, zebraer, strudse, vandbøfler, kameler og meget meget mere!

Vi besøgte selvfølgelig også de mere “farlige” områder som Ulveskoven og Tigerskoven – af en eller andet grund er farlige dyr bare lidt mere spændende. I kan læse her om vores oplevelser i Knuthenborg Safaripark i 2017, hvor de forskellige områder i parken anmeldes.

1 kommentar

  • Katrine

    Åh, hvor jeg glæder mig til min dreng bliver stor nok til at blive begejstret over at se dyrene, så vi kan tage ham med derind! Det, der virkelig tiltaler mig ved Knuthenborg er, at dyrene virker mere frie og naturlige på grund af de store arealer. Det er vildt at opleve!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Graco klapvogn - Model GRACO EVO Avant klapvogn, Bretton Stripe