TEST af dykkermasker Scuba Gear fra JOLLYROOM.DK – Testfamilien
Anmeldelse af Knuthenborg Safaripark (særligt fokus på nyheden i 2018 Dinosaurskoven)

TEST af dykkermasker Scuba Gear fra JOLLYROOM.DK

Vores testere Nadja og Mie har sammen med deres børn testet dykkermasker med snorkel af mærket Scuba Gear samt badetøj fra Petite Chérie Atelier og Nordbjørn, begge dele fra jollyroom.dk.

Nadja fortæller:
“Når vi er ude at rejse og drengene kan bade i poolen dagen lang, køber vi altid dykkermasker til dem – nogle gange på stedet, andre gange hjemmefra. Fælles for dem alle er, at de sjældent holder til mere end den ene ferie, fordi de simpelthen er købt for billigt. Derfor var jeg meget spændt på at lade drengene teste maskerne fra Scuba Gear, som er i en anden prisklasse, end vi er vant til at købe, og som også skiller sig ud ved at være helmasker, hvilket vi ikke kender til fra tidligere.
Drengene syntes maskerne så meget spændende ud, men de forstod ikke helt, hvorfor de fyldte hele ansigtet, og var meget spændte på at prøve dem i vand. Louie på 6 et halvt år prøvede den på terrassen nogle dage inden ferien, hvor maskerne skulle medbringes. Man tager den nemt på, og som det ses her, har den elastikbånd bagpå, som kan justeres i længden. Den bløde silikone på kanterne slutter tæt ind til ansigtet, så man med garanti undgår, at der trænger vand ind. Ejer man et Go Pro-kamera, kan det endda sættes fast på masken foran – det gør vi dog ikke. I øvrigt er det de fine badebukser fra Petite Chérie Atelier, Louie har på her. De er lige nu på tilbud til 79 kr. (normalpris 159,-)”
“Vi tog så på ferie, hvor vi havde adgang til swimmingpool, men der var så varmt, at vi oftest var ved stranden. Arthur på næsten 9 år følte sig ikke helt tryg ved, at masken fyldte hele ansigtet, og var bange for, han ikke ville kunne trække vejret deri, og derfor prøvede far Peter på 37 masken af i havet, så Arthur kunne se, at den virkede rigtig fint, og at han kunne være ganske rolig. Peter er en flittig svømmer, både i svømmehal og open water, og han var meget imponeret over den. Han udtalte, at den er meget behagelig at have på, og at udsynet er rigtig godt – man har nemlig et 180 graders synsfelt og selve konstruktionen gør, at man undgår dug på indersiden af masken. Derefter turde Arthur godt kaste sig ud i det. Det blev dog ikke til så meget i havet, da der var mange brandmænd den dag.”
“Heldigvis havde vi mulighed for at få dem prøvet af i swimmingpoolen, og her fandt Arthur virkelig ud af, hvor god en dykkermaske, det er. “Den er megagod! Det er den bedste dykkermaske, jeg nogensinde har haft!” råbte han fra poolen, mens jeg stod ved siden af og kiggede på.”
“Man skal lige være opmærksom på størrelsen af masken og huske at måle, inden man evt. bestiller en. Den findes i str. S/M (hvis man måler under 12 cm. fra øjenbryn til hage) og str. L/XL (over 12 cm. fra øjenbryn til hage). Alle tre drenge herhjemme skal have den lille størrelse, mens farmand bruger den store. Desuden fås den i tre farver – blå, sort og lyserød.
Det er helt sikkert, at vi med disse masker endelig har fundet nogle, der virkelig virker, og som vi vil finde frem igen og igen. De holder utrolig godt og er virkelig gode i brug. Vi har som sagt haft dem med på ferie, og jeg har tabt dem en del gange på vej ind og ud af bilen, uden der er sket det mindste. Det er en maske, som koster lidt mere – normalpris 449,-, men på tilbud lige nu til 299,-. Dog vil jeg sige, at den bestemt er pengene værd, og hvis man som os mange gange har købt alt for dårlige dykkermasker, kan man lige så godt købe en ordentlig en fra starten, for i sidste ende sparer man penge ved at gøre det.”
“Til slut en lille kommentar til de lækre badeshorts, som man endda kan få til halv pris lige nu. De er rigtig fine i kvaliteten, og de bliver ikke tunge, selvom man bader med dem. Mine drenge har ellers altid været mest vild med små badebukser, men dem her bruger de fint og uden at føle sig “tynget” af dem. De bruges også fint som almindelige shorts, som Buster, der blev ramt af skoldkopper i ferien og derfor ikke badede så meget, viser her.
“Alt i alt har det været en rigtig positiv test, og pssst… er du blevet fristet af de fantastiske dykkermasker, så tag da lige et kig på alt det lækre badetøj hos Jollyroom også – der er masser af tilbud lige nu!”
Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Nytteværdi: GOD – en dykkermaske er ikke et must, men er man glad for at svømme og gerne vil prøve kræfter med at dykke, er det her en maske med mange gode kvaliteter.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – masken er i en rigtig god kvalitet, både fordi den virkelig virker, og fordi den er lavet i et stærkt og holdbart materiale.
Pris: MIDDEL – 449 kroner er ikke en billig dykkermaske, men havde vi bare købt denne til at starte med i stedet for i stedet for de mange billige, havde vi alligevel sparet penge 😉 Lige nu er de på tilbud til 299,-, så skynd jer, hvis I gerne vil have en til tilbudsprisen!

Mie fortsætter:

“Anna og Magnus har også testet de smarte dykkermasker fra Jollyroom.dk. Da de kom med posten, kunne det ikke gå hurtigt nok med at få dem på. Desværre var vejret ikke lige til en test den dag, men det har det så næsten været lige siden – og de er flittigt blevet brugt ved stranden. Magnus er ikke helt tryk ved hans – men alle vennerne står i kø for at prøve og låne hans maske, hvis han ikke lige selv bruger den. Anna derimod elsker den og er kæmpe fan. Anna er 9 år og Magnus 6 år og Magnus har aldrig rigtig været den store vandhund.”

“Ungerne hoppede i det fine nye badetøj. Er helt vild med Magnus’ sæt, som er et sødt UV-sæt fra Nordbjørn (til kun 159 kr. netop nu) med lange ærmer der har solbeskyttelse i 50+. Sættet har elastik og snøre i taljen der sørger for bedst mulig pasform. I sættet indgår der en matchende solhat som beskytter dit barns hoved. (denne ville Magnus dog ikke have på).

“Annas badedragt er fra Petite Chérie Atelier (er godt nok udsolgt pt. i den farve), men fås til kun 89 kr. med striber netop nu.”

“Masken er nem at tage på og virker som den skal. Man skal lige sikre sig, at den er strammet godt nok, så der ikke kommer vand ind. Ungerne siger, at man ser helt klart ud af maskerne i vandet”.

“Om man er til en rigtig svømmetur eller bare en kigger imens, man står i vandet – begge dele virker den fint til.”

Nytteværdi: GOD – Hvis man er en vandhund, som også gerne vil se, hvad der foregår under vandet – så har masken en rigtig god nytte.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Det er en maske, hvor man får den kvalitet man betaler for.
Pris: GOD – Prisen hænger sammen med den gode kvalitet.

 

 

4 kommentarer

 • Gro

  Kan et barn på 3 og 1/2 år bruge masken eller bliver den for stor og tung?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Testfamilien

   Tror umiddelbart at den vil være for stor.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor gamle er de forskellige børn der har afprøvet?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Knuthenborg Safaripark (særligt fokus på nyheden i 2018 Dinosaurskoven)