TEST af RASKRASK.DK – få massage i eget hjem – Testfamilien
TEST af CEWE fotobog

TEST af RASKRASK.DK – få massage i eget hjem

Vores tester Sylvia fortæller:

“Jeg har været så heldig at teste raskrask.dk, som er et firma der sender massører hjem til private hjem.

Raskrask tilbyder massører i alle større byer, og massørerne er eksamineret og forsikret af Tryg.

På hjemmesiden kan man online booke til faste priser, og disse er inklusive transportudgifter, massagebriks og massageolie. Der er priser på 45 minutter til 395 dkr, 60 minutter til 495 dkr, 75 minutter til 595 dkr og så er der ydermere mulighed for bookning af parmassage til 945 dkr. Derudover kan der vælges mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage, parmassage og eventmassage. 

Jeg modtog et gavekort til Testfamiliens test, som jeg tastede, og derefter modtog jeg både en e-mail med bekræftelse, samt en sms. Her fik jeg information omkring afbudsregler, samt hvad jeg skulle have klar ved aftalt tid, såsom lagen, håndklæde og køkkenrulle, og hvis der er husdyr, at de er i et andet rum.

Det var rigtig fint, at jeg ved bookningen kunne skrive om særlige forhold og ønsker, hvor jeg noterede at jeg træner meget, og derfor gerne ville have en mere hård massage, hvor der tages fat, samt de største problemområder.

Jeg bookede sent torsdag aften, og kunne allerede finde en tid fredag formiddag. Claus, min massør, kom i meget god tid, 15 minutter før aftalt tid, og var smilende og virkeligt behagelig.

Eftersom jeg havde bedt om en mere hård massage, tog Claus fat, og det var meget fint. Han kommunikerede også, spurgte ind til om det var passende, og sagde at jeg altid gerne måtte skrive efterfølgende, hvis jeg har yderlige ønsker eller kritik. Da min kæreste så stod op og hilste, kom de i snak om samme opvækst, hvilket også gjorde at Claus virkede endnu mere afslappet og tilpas ved at komme hos os. Han fortalte om Raskrask, at det er en tryg og sikker måde for klienter at booke en massør hjem i eget privat hjem, og han kun har oplevet positivt ved ordningen, især travle mødre som ikke kan forlade børn og hjem. Det blev en behagelig afsked, og han sagde at han ville blive glad for at komme og se os begge igen, måske til en parmassage.” 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Jeg har vurderet nytteværdien af raskrask massage som meget god, da jeg træner virkelig meget og altid er øm. Desuden ved jeg fra mine personlige træningsklienter, at de både er ømme og spændte af en travl hverdag med job, børn, transport, træk og kulde, mm.

Kvaliteten var god, og her er jeg måske lige kritisk nok, da massagen var rigtig god, og bliver bedre når massøren over flere gange også bedre kender ens ømme punkter, men jeg har prøvet virkeligt mange massører, og mange sportsmassører går direkte til de ømme punkter, hvor han gav en fin helkropsmassage. Så det var godt, og bliver endnu bedre ved at massøren kender sin klient bedre, over tid, er min erfaring.

Holdbarhed er en finurlig størrelse ved massager, men for mit vedkommende, desværre en meget kort fornøjelse, så allerede dagen efter er jeg øm igen, på grund af min træning, men stadig have løsnet myoser og øget blodgennemstrømningen, løsnet spændte sener og muskler, så en god holdbarhed. For almindelige dagligdagskvinder med fuldtidsjob, moderat motion, børn og transport, ville jeg maksimum vurdere god holdbarhed. God holdbarhed vurderer jeg alene på at massagen vil være mindst én gang om måneden.

Prisen er rigtig fin. Prisen er endda under hvad mange massager koster udenbys, og her kommer massøren endda i eget hjem og sparer al unødig transport, børnepasning mm. Massørerne er eksaminerede og forsikrede under Tryg, og kvaliteten var bestemt derefter, så prisen er meget god.

1 kommentar

  • Sasja

    Jeg har hørt om den før, og længe overvejet om jeg skulle prøve,
    Men efter jeg har læst jeres test er jeg ikke længere i tvivl- det må prøves 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af CEWE fotobog