TEST af PANORAMA højtaler fra Soundliving – Testfamilien
TEST af RASKRASK.DK - få massage i eget hjem

TEST af PANORAMA højtaler fra Soundliving

Vores testere Linda og Sanne har sammen med deres familier testet en PANORAMA højtaler med indbygget bluetooth og powerbank fra www.soundliving.dk til 1499kr.

Linda fortæller:
“Vi har har været så mega heldige at få lov til at teste en PANORAMA højtaler med indbygget bluetooth og powerbank fra www.soundliving.dk.”
Pakken med højtaleren ankom og den var virkelig godt beskyttet i papkassen så den ikke kunne komme til skade under transporten.

Da jeg pakker højtaleren ud blir jeg ærligt vildt overrasket over hvor lækker højtaleren er.

Den virker som seriøs kvalitet og så er designet bare så smukt!
Jeg er typen der umuligt kan vente så den skulle selvfølgelig testes med det samme, og igen bliver jeg totalt overrasket for den lyd der kommer ud af højtaleren er virkelig wauw.

Den spiller musikken helt rent, med en lækker klang og så er højtaleren er udstyret med 2 x 15 watt bass og 2x 5w diskanter og den kombination giver en fantastisk lydkvalitet.

Den var utrolig nem at parre med min telefon via bluetooth og den husker min telefon fra gang til gang så jeg blot skal tænde højtaleren og slå bluetooth til på telefonen og vupti så kan den spille musik. Jeg er vild med at sådan noget bare fungerer og at man ikke skal bruge ledninger og gøre alt muligt teknisk, det her er nemt for alle.

Højtaleren har et stort batteri der sikrer spilletid i over 12 timer, kæmpe fordel så man ikke skal huske at lade den op hele tiden. Når højtaleren er ved at løbe tør for strøm mens den er i brug siger den en bip lyd/advarselstone så man bliver gjort opmærksom på, at nu vil den gerne bede om noget strøm.

Højtaleren er lavet så smart at man kan bruge den som powerbank. Dvs. man kan lade sin telefon op samtidig med man lytter til musikken.

Den indbyggede touch-bare er utrolig nem at betjene og man skal kun benytte lette fingerstrøg. Den reagerer med det samme og igen en mega nem og skøn funktion på højtaleren.
Der medfølger en bærehank som man nemt kan montere, og med den på kan man hurtigt og sikkert løfte rundt på højtaleren.

Jeg flytter rundt på højtaleren i hele huset alt efter hvor jeg vil bruge den og her har jeg virkelig været glad for bærehanken.
Jeg har brugt højtaleren indenfor i huset og udenfor og uanset om det er inde og ude så spiller den upåklageligt.

Jeg er vild med det tidløse design som passer ind i størstedelen af folks hjem/indretning.

Det eneste lille minus jeg har kunne finde er at rækkevidden mellem telefon og højtaler desværre ikke er så stor, men det har dog ikke haft den store gene da jeg bare har sørget for at have telefonen i samme rum som højtaleren når den har været i brug.

Jeg må være ærlig og sige at designet på en PANORAMA højtaler fra www.soundliving.dk er virkelig smuk og gennemtænkt.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til denne skønne højtaler.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Om det er direkte nødvendigt med en højtaler i hjemmet vil jeg ikke “bestemme” men hvis man gerne vil have fantastisk lyd og smukt design så er en PANORAMA højtaler fantastisk og da man kan have den med overalt syntes jeg nytteværdien er i top.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har testet højtaleren i 3 uger og i den tid er den virkelig blevet udsat for lidt af hvert og den har holdt til alt hvad vi har budt den, såsom en strandtur, skruet helt op for volumen og den er blevet slæbt rundt omkring og den står stadig fuldstændig som ny.

Pris: GOD – 1499kr (set på tilbud netop nu hos www.imerco.dk til 999,95kr) Når jeg sammenligner kvalitet og design syntes jeg det er en helt fair pris.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er helt i top. Jeg er slet ikke i tvivl om at højtaleren er i toppen af kvalitet.


Sanne fortæller:
“Først og fremmest må man lige kaste et blik på designet, for det er fuldstændig stilrent og kan passe ind i enhver indretningsstil. Det er i klassiske farver, som ikke går af mode og ingen sjove designs som man ville blive træt af i længden.”

Den er ikke for stor eller for lille, men lige tilpas i størrelsen, så den er nem at flytte rundt på. Derudover er der også en hank, som gør jobbet endnu lettere.

Så inden man overhovedet har ladet højtaleren udfører magi, så har man allerede et godt førstehåndsindtryk.

Jeg allierede mig med min mand, da den skulle åbnes for ikke at stå forvirret med brugsanvisningen i hånden med sved på panden, men jeg behøvede slet ikke hans hjælp – eller brugsanvisningen, for det gav sig selv. Du skulle bare tænde den og allerede med det samme, kunne du koble din telefon eller tv til – og ud kom lyden.

Lige her ville det være ret fedt med en video af denne oplevelse, da vi begge to så på hinanden og var forbløffet over, hvor lækker en lyd den havde.

Højtaleren er udstyret med 2 x 15 watt bass og 2x 5w diskanter og et stort batteri på på 6600 mAh, hvilket vil svare til at den kan give lyd fra sig i ca. 12 timer. En ekstra fed bonus er, at den også kan fungere som en powerbank. Så hvis din telefon eller ipad fx løber tør for strøm, kan du tilslutte dit device med et opladerstik. Smart, ikke? En anden fed detalje er, at den er udstyret med touch-bar så du nemt kan navigere rundt.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – En højtaler er nødvendigvis ikke et must have, men når du har oplevet en anden lydkvalitet, så vil du hurtig opleve, at du ikke kan leve uden.

Holdbarhed: GOD – Et eller andet sted, kan jeg slet ikke forestille mig, at den vil blive slidt, da den virker så rubust, hvor der er kræset for lækre materialer.

Pris: GOD – Højtaleren koster (vejl udsalgspris) 1499,- hvilket jeg synes, er rimeligt for en lækker højtaler i en god kvalitet og et flot design, som er tidsløs.

Kvalitet: GOD – Den har en super lækker lyd og giver musikken et løft til et højere niveau.

1 kommentar

  • Annemette

    Hold op hvor er den fin 😍 Og super smart at den også kan lade mobilen op 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af RASKRASK.DK - få massage i eget hjem