TEST af Halloween krea-pakke fra Creativ Company (CChobby.dk) – Testfamilien
TEST af Beauty Bear vitamin gummies

TEST af Halloween krea-pakke fra Creativ Company (CChobby.dk)

To af vores testere har testet forskellige Halloween ting fra Creativ Company (CChobby.dk)

Joan fortæller:

“Maria så pakken, åbnede den og så var hun i gang.”

“Hun startede med at lege med Silk clay / foam clay, det er noget hun kender i forvejen, men hun har aldrig før haft selvlysende foam clay, det er simpelthen et kæmpehit, altså for barnet, for moderen blev lidt forskrækket en nat jeg var oppe, og der lige pludselig stod et spøgelse og lyste.”

“Af silk clay blev der lavet, diverse spøgelser og små græskar. Både silk clay og foam clay, er fantastiske materialer for børn, da de er lette at forme, og mulighederne er derfor uendelige.”

“Vi modtog også en klippepakke, den var en super fint sammensat, der var både helt almindelig karton, hvidt silkepapir (oplagt til spøgelser), orange harmonikapapir papir (som vi aldrig har arbejdet med før), derudover, var der rulleøjne i forskellige størrelser og orange snor. Inde i pakken, var der diverse skabeloner, og ellers er fri fantasi altid godt. Maria startede ud med at bruge skabelonerne, og tilføjede et par toiletruller, og ud af lidt af det vi fik sendt, har hun produceret følgende ting”:

“Vi er slet ikke i tvivl om, at vi skal have fat i mere harmonikapapir, det er genialt.

Sidst men ikke mindst var der en bog med skabeloner til at lave græskar efter og diverse værktøj til at skære med. Vi har aldrig tidligere lavet græskar efter skabeloner, og heller ikke med værktøj hertil, det har faktisk aldrig rigtig været en succes. Men med de her hjælpemidler, var det super let. Man ligger skabelonen på sit græskar, markerer hvor der skal skæres med et værktøj, herefter skærer man efter mønsteret, og vupti så har man de fineste græskar. Vi er fan.”

“Vi har hygget os rigtig meget med denne test, da vi elsker at være kreative herhjemme, og nu har vi pyntet op til Halloween, og glæder os over de fine ting der er blevet lavet.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Legeværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi – Legeværdi: MEGET GOD, der er simpelthen alt man skal bruge til at være kreativ til Halloween.

Holdbarhed /Kvalitet: MEGET GODT, Værktøjet til at skære græskar med, så måske lidt skrøbelige ud, men det er de ikke. De er brugt af et vildt barn på 9 år, og hendes far der er tømrer, og de ser stadig ud som nye.

Pris: MEGET GOD, pakken kostede samlet 228,75 kr. og det er ikke meget for alle de muligheder der er, der er virkelig til mange timers hygge. Vi har kun tilsat græskar, toiletrulle og vatkugler.

Klippeark 55,- Foam clay 55,- Silk clay 55,- Græskar skæresæt 37,50 Tøjklemmer 26,25, så i alt 228,75

Katrine fortsætter:

“Vega ELSKER Halloween. Af en eller anden årsag er den amerikanske tradition strøget direkte ind på en første plads, når det drejer sig om højtider og ting man (hun) glæder sig til. Hun har derfor glædet sig til dette års Halloween lige siden vi gik hjem hånd i hånd fra sidste års (ret spontane) Halloween fest hos hendes bedste veninde.
Derfor har jeg også (med lidt æresfrygt) glædet mig til denne test her… Testen af Halloween krea ting fra www.cchobby.dk
Og jeg skriver med æresfrygt fordi jeg bare ikke er særlig krea…
Så jeg var ret spændt da pakken dumpede ind ad døren og Vega pakkede den op… Bare fordi jeg ikke er krea, så skal hun jo ikke snydes for hyggen omkring krea-projekter og halloween, tænkte jeg…og glæden i hendes øjne, da hun pakkede den op, var da også beviset på at jeg havde tænkt rigtigt.”
“Pakken indeholdt tre forskellige projekter: Silk and Foam clay. En klippepakke med forskellige papirer og skabeloner. Et udstikkersæt og skabeloner til udformning af græskar (dette har vi ikke kunnet teste, da vi ingen græskar har kunne finde – men det ser mega fedt ud).
Vega gik straks i gang med de to slags “modellervoks” altså silk and foam clay’et. Vi har prøvet det før, og det er helt perfekt at lege med. Vega fik da også hurtigt lavet et spøgelse og efterfølgende er der kommet en edderkop til og jeg har skam også kreeret et græskar og et spøgelse. Virkelig hyggeligt og nemt at gå til. Sætter man tingene til tørre over natten, så kan man bruge figurerne til leg eller pynt.
Klippepakken med diverse papir, pap og skabeloner har vi også fået en del tid til at gå med. Men her er vi altså blevet sat lidt på prøve – og måske spiller mit manglende krea-gen ind – for der er ikke nogen forklaring eller lignende med til tingene, så man skal selv ud fra billedet på forsiden finde ud af hvordan tingene skal laves.
Skabelonerne er tegnet oven i hinanden og man skal være lidt skarp for at gætte hvad der er til hvad – plus man er nød til at tegne skabelonerne af på mellemlægspapir eller lignende for derved at kunne få tegnet over på kartonen. Ret besværligt og ikke noget Vega selv kunne. Vega bliver 6 år her til november.”
“Som sagt er jeg ikke specielt krea – eller tålmodig, så det skal man selvfølgelig have med sig, når man læser mine bedømmelser. Vega synes det har været hyggeligt selvom hun lige var til den lille side.”
I dette tilfælde bliver den samlede vurdering:
Nytteværdi: – Silk and foam clay: Meget god. Klippepakken: Middel
Holdbarhed – MEGET GOD: Materialerne var i god kvalitet.
Pris – MEGET GOD: Priserne for tingene er faktisk rigtig billige. 55kr for klippepakken, 37.50kr for udskæresættet og 55kr for 6 bøtter foam clay.
Kvalitet – Middel/god: for mig trækker det meget ned, at jeg skulle bruge så lang tid på at finde ud af, hvad man skulle bruge tingene til – og noget måtte jeg helt opgive. Skabelonerne skulle have været til at klippe ud og bruge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Beauty Bear vitamin gummies