TEST af Feststemning.dk – Testfamilien
TEST af Halloween krea-pakke fra Creativ Company (CChobby.dk)

TEST af Feststemning.dk

Vores tester Louise og familien har testet www.feststemning.dk i forbindelse med lille Ellies dåb.

Louise fortæller:

“Jeg lurede den fine hjemmeside igennem og Troels og jeg fandt utrolig mange ting man kunne bruge til festlige anledninger. Hjemmesiden er nemt overskuelig og servicen hos Feststemning.dk er klart i top.”

“Vi fik udvalgt en del til barnedåb som vi bestilte et par dage op til Ellies barnedåb. Vi var rent faktisk i lidt dårlig tid men leveringen fra Feststemning.dk er helt klart i top. Vi modtog varerne dagen efter bestilling tidligt om morgenen og det var pakket utrolig fint ind så der var intet at komme efter.

På selve hjemmesiden er kan du både søge efter farvetema, festtema, anledning, bordpynt og kagepynt, rent faktisk er det hele samlet på et sted hvilket er perfekt for sådan en familie som os der er i dårlig tid.”

“Vi bestilte kagepynt, sugerør til ungernes velkomstdrinks, bordkort, gæstebog, kageopsats , balloner, selfie-væg i sølv samt mini puff balls og seriøst den smukkeste sommerfugl kæde som vi ikke nænnede at bruge til dåben så den skal pynte på Filippas værelse. Et godt fif så har feststemning.dk utrolig mange pynteting til børneværelser.”

Vores vurdering af feststemning.dk er:

Nytteværdi: MEGET GOD. Hos Feststemning.dk har de virkelig alt du skal bruge til en fest og elsker at man kan søge efter festtema eller hvilken som helst anledning mht pynt. Fordelen er klart at man ikke skal styrte rundt alle mulig steder for at finde alle mulige ting til en god fest. Her får du virkelig alt.

Holdbarhed: GOD. Jeg vil sige alle varene vi modtog var pakket utrolig godt ind og det eneste man ikke skal gøre er puste tal ballon op med en heluim maskine – bare til info så springer de ved hurtigt tryg, derfor er der ingen billeder af dem desværre da ballon bogstaverne  ELLIE sprang i 3 af bogstaverne. Vi var enormt skrøpelige. Men det var MIN skyld desværre.

Pris: Feststemning.dk’s priser er virkelig fair. Det er på ingen måder dyrt synes vi. Og vi var så imponeret af kvaliteten af det hele, så vi vil klart benytte dem en anden gang til en anden festlig anledning.

Kvalitet: GOD.  Som vi skrev ovenover så er der virkelig intet at komme efter, det hele spillede bare og Feststemning.dk var med til vi fik en fantastisk god barnedåb. TAK for den fedeste service.

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Halloween krea-pakke fra Creativ Company (CChobby.dk)