TEST af AIRTRIX – SKANDINAVIENS STØRSTE KLATRE OG TRAMPOLINPARK – Testfamilien
TEST af Beemoo Søskendevogn og Nordlys Kørepose fra Jollyroom.dk

TEST af AIRTRIX – SKANDINAVIENS STØRSTE KLATRE OG TRAMPOLINPARK

Mie og familien har været en tur i AIRTRIX, som ligger på Kattegatvej 4 i Nordhavn.

Mie fortæller:

“AIRTRIX er en af de største trampolinparker i Europa og her findes der både trampoliner, ninja-warrior baner, performance trampoliner, parkour, last man standing, basketball, interactive game-zone og meget mere.

Man skal være minimum 4 år for at være med på banerne – men der findes et miniland, hvor de små fra 0-4 år kan slå sig løs.

Vores familie består af far på 44 år, mor på 37 år, storesøster på 10 år og lillebror på 6 år. Vi besøgte AIRTRIX en søndag eftermiddag og var en time i klatreparken og en time i Trampolin-parken.

Vi lagde ud i klatreparken, som var helt nyt for os alle 4.”

Klatreparken – Clip ‘n Climb

“Man fik særlige seler på, således at man kunne blive spændt fast i sikkerhedslinierne og med ro om mag bevæge sig rundt iblandt de mere end 30 forskellige klatreudfordringer. Auto-linerne gør, at man får sjov rapelle-nedfart når man har nået toppen.”

“Både mor og far havde stor fornøjelse af at klatre rundt på de mange ret udfordrende baner.”

“Anna synes, at det var super sejt. Der var hele tiden instruktører indenfor rækkevidde, så man kunne få en hjælpende hånd. Magnus var ikke så vild med at skulle have selen på – selvom han normalt elsker at klatre, men man vil efter min vurdering sagtens kunne tage børn med på herind på Magnus’ alder – vi så flere af dem i hverttilfælde, som havde en fest med klatringen.”

“Man kan sagtens vælge kun at besøge Clip ‘n Climb klatreparken, hvor man bl.a. også kan vælge at holde fødselsdag eller polterabend.”

Trampolin-parken

“Trampolin-parken er noget, som de fleste kender. Det man tydeligt kan mærke når man træder ind hos AIRTRIX er, at det hele er HELT nyt og at de kun har det bedste udstyr. Til at starte med, skal man have nogle helt særlige skridsikre strømper på.”

“Og så er du klar til at hoppe løs. Der findes super mange forskellige muligheder – vi nåede slet ikke det hele på den time vi var der.”

“Vi synes at de helt almindelige trampoliner var virkelig sjove. Men også planken og den lille klatrevæg var ungerne helt vilde med. Bare det at falde ned i en helt masse store skum-firkanter var faktisk utrolig morsomt.”

“Vi havde en virkelig hyggelig dag og synes at det er en god ting, at man kan hygge sig samtidigt med at være aktiv.

Det koster 130 kr. for en time i trampolin-parken (for dem over 5 år) og 140 kr. for en time i klatreparken. Ønsker man at kombinere de to ting, så kan du få en kombi-billet for 250 kr.

Se øvrige priser her.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – “Sjove oplevelser med familien har en meget stor nytteværdi i vores bog – derfor giver vi uden problemer denne vurderingen MEGET GOD.”

Holdbarhed/kvalitet: GOD – “Stedet og kvaliteten er helt i top. Der er tilknyttet en lille cafe til stedet, så du kan købe lidt vådt og tørt – oplevelsen varer jo “kun” den tid du er igang, men det vil være noget I kan huske tilbage på og snakke om længe”.

Pris: GOD – “Det er ikke helt billigt, men hvis man sammenligner med fx. en tur i biografen eller svømmehallen, så kommer man ikke langt for 500 kr. for en familie på 4 i dagens Danmark.”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Beemoo Søskendevogn og Nordlys Kørepose fra Jollyroom.dk