TEST af Go Baby Go – Testfamilien
TEST af køredragt fra Petit By V

TEST af Go Baby Go

Tre af vores testfamilier har testet en række produkter fra Danske Go Baby Go.

Vores tester Louise har lille Ellie på 6 mdr, som nærmer sig kravletiden.

Louise fortæller:

“Jeg modtog den fineste pakke fra Go Baby Go. En pakke som passer perfekt til den alder Ellie er i nu.”

“En periode hvor hun prøver og møve sig fremad hvor man stadig ikke helt er kommet på kravle-stadiet endnu. Faktisk så kender vi Go Baby Go helt fra da jeg var på barsel med Nohr. Hvor vi brugte dem meget til hjælp af Nohr, som elskede at kravle rundt.

Jeg synes det er de mest praktiske strømpebukser og strømper man kan få til sit barn i den alder.

På strømperne er der bløde gummidutter fortil og bagpå foden, så det er nemmere for baby at kravle frem på evt. glatte overflader som på klinker eller trægulv. Det samme gælder også på Go Baby Go’s strømpebukser samt på knæbeskytterne.

Ellie kravler som sagt ikke helt endnu, men man kan tydeligt mærke at hun kommer hurtigt fremad ved hjælp med gummidutter på strømer samt strømpebukserne.”

“Alle deres produkter er Oeko-Tex 100 Certificeret, som betyder at deres produkter er bæredygtige, hvilket jeg finder vigtigt til mine børn. Go Baby Go’s sortiment fås i flere forskellige farver som er pæne at se på. I testen har vi modtaget farverne rosa, mørke grå samt grå.”

“Selv efter en god vask er de stadig dejlig bløde og en behagelig kvalitet, som gør det rart for baby at have på ben og fødder.”

Vores samlet vurdering af testen er følgende:

Nytteværdi: MEGET GOD – Skridsikre strømpebukser og strømper er et MUST som forældre. Det styrker babys motorik som hjælper dem fremad.

Holdbarhed + Kvalitet: GOD, Disse 2 ord hænger i denne test sammen. De holder deres form og farve efter mange ture i vaskemaskinen og bliver på ingen måder træt i hverken form eller kvalitet. De virker modstandsdygtige og solide og stadig utrolig bløde i kvaliteten. Selv gummidutterne holder i vask hvilket jeg finder ret vigtigt når det er det Go Baby Go sælger på.

Pris: MIDDEL – Deres kravle strømpebukser ligger til en pris af 129 kr. i Bomuld og i uld koster de 169kr. Måske lige der synes jeg den ligger til den lidt dyre side men grundet kvalitet samt holdbarhed, så synes jeg godt at de kan tillade sig og tage prisen for deres produkter, især fordi de holder i kvalitet. Til gengæld så synes jeg deres handsker er en fair pris af 69kr samt knæbeskytterne til 7 kr som også er et MUST for alle forældre til babyer i den kravledygtige alder. Alt i alt så synes jeg testen har været rigtig god.

Mie Fortæller:

“Vi har fået lov til at teste en række lækre produkter fra Go Baby Go, som laver leggings, strømper, kneepads og strømpebukser, som har gummi på knæ, tæer og under fødderne. Hele ideen bag disse produkter er at give de kære små en hjælpende hånd i deres motoriske udvikling. Det styrker barnets udvikling, når det skal lære at kravle og gå, da de nemmere kan få fodfæste og ikke glider pga. gummibelægningen.”

“Vores pakke bestod af nogle uldstrømpebukser, et par uldsokker og tre par leggings med matchende sokker til.”

“Det var på det helt rigtige tidspunkt vi modtog produkter, da Loui næsten lige var begyndt at kravle der og nu er han alle vegne og rejser sig op ad alting, så produkterne bliver virkelig testet af.

Loui kravlede allerede, da han var syv måneder og rejste sig ret hurtigt efter det. Det har været en kæmpe hjælp for ham, at vi har brugt Go Baby Go’s sokker, da vi har lakerede trægulve som er temmelig glatte.”

“Han har virkelig udviklet sig meget motorisk den sidste 1,5 måned og det er både på godt og ondt, at de er så hurtige til at rejse sig op ad alting og prøver at gå rundt om tingene, da de måske er lidt for små til rigtig at forstå, hvad de laver. Det koster i hvert fald nogle knubs. Jeg kan tydeligt se forskel på Louis gang og kravle teknik, når han har sine Go Baby Go sokker og leggings på kontra alm sokker og bukser.

Han står bare så meget bedre fast og tør meget mere, fordi han føler sig mere sikker.”

“Udover at produkterne er geniale, fordi de hjælper til børnenes motoriske udvikling, så er jeg også lidt fan af det skridsikre gummi på knæene. Ene og alene af den grund at tøjet ikke bliver ødelagt med det samme. Tror alle der har haft børn i kravlefasen kender til det her med at bukserne i den periode bare ikke holder særlig længe, fordi de er helt slidt på knæene med det samme. Jeg synes i hvert fald de er super til brug i vuggestuen.”

“Så alt i alt er vi meget tilfredse til produkterne og de virker altså. De er gode til børn i kravlealderen.

Kvaliteten er også ret lækker på produkterne. Især deres uld serie er jeg meget imponeret over og så er alle deres produkter Øko-tex certificeret. Som drenge mor kunne man måske ønske sig en buks der var lidt mere drenget. Nu bruger jeg tit leggings til begge drenge, men tænker at det kunne være rart, Hvis man evt. kunne få en model der var lidt baggy eller noget ind i sortimentet.”

Min vurdering af Go Baby Go:

Nytteværdi: MEGET GOD – Meget aktuelt for børn imellem 6-18 mdr. Jeg tror på det kan være med til at hjælpe på deres udvikling. Det er i hvert fald en god støtte, at man ikke glider rundt, når man skal lære at kravle.

Kvalitet/Holdbarhed: MEGET GOD – Rigtig lækker kvalitet både i deres bomuld serie og uld serie. Jeg har vasket det op til flere gange i testperioden og kvaliteten af stoffet er stadig pæn. Det er ikke begyndt at fnulre.

Pris:  GOD – Rigtig fornuftige priser. Sokkerne er måske lidt dyrere end alm. Sokker, men synes ikke helt det kan sammenlignes, da de tjener et helt andet formål.

Leggings: 119 kr.

Bomulds Sokker: 69 kr.

Uldsokker: 129 kr.

Uldstrømpebukser: 169 kr.

Pia afslutter:

“Jeg kendte allerede Go Baby Go inden jeg modtog denne test. Jeg kendte det fra da Solveig på nu 9 måneder, skulle lære at kravle. Der brugte vi nemlig deres knæbeskyttere med meget stor succes Og derfor vidste jeg, at deres strømpebukser og strømper med skridsikre dutter på, ville blive endnu et hit herhjemme.”

“Noget af det som har stor betydning for mig, når jeg skal vælge tøj til mine piger, er hvordan tøjet sidder på dem, samt at de kan bevæge sig frit i det og det må man sige at man kan i Go Baby Go’s tøj.

Jeg var lige i tvivl omkring, om Ellienora på knap 2 år var blevet for stor til deres strømpebukser, men efter modtagelsen og at jeg har set hende med dem på, så var jeg ikke i tvivl længere, de er stadig mega gode, selvom man ikke er en lille baby længere. Ellienora har haft stor glæde af strømpebukserne, da der er gummi dutter under fødderne og med fuld fart på og nogle glatte trægulve, har de været guld værd.”

“Solveig har testet både strømper og strømpebukser, og også de har været fantastiske. Det gode ved begge dele, er at der ikke kun er gummi dutter under fødderne men også på oversiden af foden. Det har virkelig været godt i forbindelse med, når hun skal rejse sig op af ting, som gør at hun ikke glider ned igen. En lille detalje men med stor effekt.

Strømpebukserne er udstyret med et område på knæene, som er et skridsikkert område som er med til at barnet får den optimale mulighed for at “stå fast” i kravleposition på glatte overflader og dermed ikke glider. Det kan være meget svært, at stå fast for de helt små som skal til at lære at kravle og dette hjælper det skridsikre område med.”

“Strømperne går relativt højt op på benet på Solveig, og sidder godt fast så de ikke glider ned med det samme

Strømper og strømpebukser er meget normale i størrelsen, vi har testet de samme størrelser som pigerne bruger fra andre mærker. Strømper og strømpebukser er blevet vasket flere gange i testperioden og dette kan ikke ses på det. Gummidutterne sidder forsat fint fast og tøjet ser ikke forvasket ud.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Holdbarhed: MEGET GOD – Tøjet holder facon og farve samt gummidutter forbliver på tøjet selv efter mange ture i vaskemaskinen. Gummidutterne virker umiddelbart ikke til at blive grimme eller tage skade af barnet slider på dem.

Kvalitet: MEGET GOD – Meget god kvalitet. Flot og meget funktionelt.

Nytteværdi: MEGET GOD – Pasformen på strømper og strømpebukser er normale i størrelsen og en stor hjælp på vejen til mere bevægelse og hjælp til at krave.

Pris: GOD – Priserne starter fra 69 kr og op alt efter om man vælger uld, strømper, leggings eller andet fra deres sortiment. En god pris for et produkt med den funktion og tøj af god kvalitet.


 

 

 

 

 

 

3 kommentarer

 • Sasja christensen

  Her hjemme er vi STOR fan af go baby go..
  Vi har en datter der lige har knækket gå koden og hun har kun strømper fra go baby go på lige for tiden:) alt andet glider hun rundt i, men med deres strømper og strømpebukser der står hun godt fast på gulvet.. og da hun skulle lære at kravle var det også go baby go der var bedst til at holde knæene på gulvet så hun ikke gled ned på maven:)
  Jeg kan kun anbefale herfra 😁😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lui_og_mor

  Vi var vildt glade for vores gobabygo da Lui var lille. De hjalp til bedre at kunne udfolde sig motorisk på de glatte gulve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Lambertsen

  Vi elsker strømperne fra Go baby Go. Især de tykke, som er perfekt til denne årstid og så er det super gode til trægulv og andre glatte overflader. Det eneste lille minus – de er ikke super gode, når de små skal have sko på, da gummidutterne gør, at foden ikke kan bevæge sig i skoen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af køredragt fra Petit By V