BESØG PÅ STRÆDET I KØGE – SHOPPING, MIDDAG OG BIOGRAFTUR – Testfamilien
TEST af Remington epilator - 7-in-1 EP7035

BESØG PÅ STRÆDET I KØGE – SHOPPING, MIDDAG OG BIOGRAFTUR

Annonce for Strædet Køge

Mie fra Testfamilen var sammen med familien inviteret til Strædet i Køge for at tjekke spisestederne ud – men også for at se på, hvad der ellers er af muligheder.

Mie fortæller:

“Køge ligger ca. 40 minutters kørsel fra os – så det er væsentlig tættere på end København. Det er super nemt, at finde parkering – vi var der på en lørdag og man skulle betale indtil kl. 15 (8 kr. i timen – også VÆSENTLIGT billigere end at parkere i hovedstaden).

Vi gik en tur ned igennem Strædet, som er en forholdvis ny gå-gade i Køge. Den er ikke særlig stor, men derfor dejlig overskuelig og der er de butikker man har brug for, til en god shoppetur. Vi startede med en tur i HELSAM, men også KING & QUEENS var noget lige for Anna.”

“Drengene smuttede en tur i JACK & JONES og imens gik pigerne i NAME IT butikken.”

“Der ligger også en stor H&M butik og en WAGNER. SPORT24, FRANSA, CREME FRAICHE, HÜNKEMØLLER, IMERCO, NEYE, SKECHERS og mange flere.

Strædet Køge har i alt 40 butikker, caféer og restauranter – og en biograf med seks sale. Der er som sagt gode p-muligheder og med S-toget kan du blive kørt næsten lige til døren.”

Efter en tur i gå-gaden skulle vi have lidt at spise. Så vil så på udvalget af spisesteder.

RESTAURANTER

Der findes 6 spisesteder i Strædet hvoraf vi valgte at spise på Bones.

De 5 øvrige steder er

HALIFAX BURGER RESTAURANT & BAR

CAFE SIESTA

CAFE DE LUNE

BUTCHERS KEBAB 

LUCKY STAR

RESTAURANT BONE’S KØGE

“Bone’s er en rigtig familierestaurant. Det er den amerikanske BBQ-kultur, der møder dansk kvalitet og god service. Det var virkelig også en rigtig fin og venlig betjening vi fik. ”

“Maden kom forholdvist hurtigt og vi kunne starte med salatbaren. Der var et hyggeligt legerum og ungerne fik udleveret en særlig børnepose med en lille skygge samt dominobrikker.”

“Maden var lækker. Et godt udvalg, så alle i familien kunne få hvad de kunne lide. Priserne er lidt over middel. Magnus var desværre ikke helt på toppen, så efter maden valgte far og ham at køre hjem, hvorefter “pigerne” tog en tur i biografen som ligger lige ved siden af Bones.”

“Først skulle der blandes slik og så var vi klar til at se “Team Albert”.”

“Alt i alt en rigtig hyggelig dag, hvor der både blev shoppet, spist og hygget med biograftur. Man skal selvfølgelig huske lidt varmt tøj, men det er heldigvis muligt at trække en kop varm kakao i Starbucks, som ligger inde i Biografen.”

“En ret sjov ting ved Strædet er, at de har forsøgt at tage alt det bedste fra en indkøbscenter – blot som en gå-gade. Og det synes jeg faktisk er lykkedes dem rigtig godt.”

“Vi kommer helt sikkert igen. Både til julegaveshoppingen, men også når vi blot får lyst til en tur i biffen og en tur på restaurant.”

 

1 kommentar

  • Eva P

    Strædet i Køge er et godt og overskueligt sted at handle. Fordelen for os har været at vi har fået nogen af De større kæder tættere på Eks: H og M og Skobutikken Dreichmann. Af spisesteder kan Jeg anbefale Cafe de Lune – rimelige priser og hyggeligt også hvis man “bare” skal have en smoothies, en drink eller en kop kaffe. Cafe Siesta er kendt for deres gode brunch buffet og aften buffet. Hvis man ikke normalt er i Køge kan en tur ned til Torvet og butikker og cafeer Her også anbefales – onsdag og Lørdag er der torvedag med blomster, grøntsager, fisk, ost, brugsting mm.
    Køge er en super by

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Remington epilator - 7-in-1 EP7035