TEST af Basic Apparel HOPE hue – Testfamilien
TEST af LEGO DUPLO nye eventyr på bondegården

TEST af Basic Apparel HOPE hue

En række af vores testkvinder har hver især testet HOPE huen fra Basic Apparel.

Huen koster 250 kr. for fås i

Hope – Azure blue

Hope – light grey mel

Hope – Pink Yarrow

Hope – Soft green


Som det ses er farverne grå og blå vores testeres favoritter.

Trine fortæller:

“Jeg har testet Huen HOPE i en cool lysegrå hue, dejlig varm, med stræk i stoffet så mit store hår også kan være der.  Den er af: 30% wool og 70% acrylic.”

“Normalt er jeg faktisk slet ikke en huepige, men denne her sidder virkelig godt – så det bliver jeg helt sikkert i år.”


Line fortæller:
Huen Hope er en blød og lækker hue i ribstrikket kvalitet. Den har en opsmøget kant, der giver et cool look. Den er meget behagelig at have på og min datter sagde, da hun så mig med den: “Ej hvor er du sej mor “.


Mette fortæller:
“Det har i testperioden ikke helt været huevejr – men kommer virkelig til at få glæde af den – for Nøj den er lækker at have på.”


Linda fortæller:

“Huen er lavet i 30% uld og 70% akryl hvilket gør, at den er dejlig blød at have på. Den er lavet i one size og passer mit hoved perfekt.

Jeg hjemmepasser min søn og er derfor udenfor hver eneste dag og her har jeg virkelig været glad for huen.”

“Jeg var lidt nervøs for om farven var meget sart, men det er den overhovedet ikke og selvom vi både har været ude og hoppe i vandpytter og leget i skoven er den ikke blevet svinet mere til end en fugtig klud lige kunne tørre snavset af.

Den beholder pasformen og er ikke blevet slap i strikken hvilket er et kæmpe plus og så varmer den mine ører og mit hovede uden at det er for varmt.”


Louise fortæller:
“Jeg har jeg testet den fine hue i Light grey. Den er lavet af 30% lana uld og 70% polyacryl og er lækker blød. Den hverken kradser eller klør når man har den på. Jeg valgte den grå farve, da den passer til alle mine jakker og halstørklæder.”


Christine fortæller:
“Huen er i blød strik kvalitet i den fineste lysegrå farve. Den er lavet af 30% uld og 70% akryl. Formen forbliver fin, selvom den bliver “udvidet” når man tager den på. Huen er smart, dejlig varm og passer til det meste.”


Mie fortæller:
“Jeg modtog denne fine strikhue til test. Den har allerede erstattet min gamle hue for den er virkelig dejlig varm, men den er også lavet af 30% uld og 70% akryl. Helt klart et musthave her til vinter.”.


Mie fortæller:

“Jeg har også testet den lækre hue i lys grå. Jeg tager toget til og fra arbejde hver dag, så det er en nødvendighed for mig, at have noget varmt på hovedet. Den er dejlig varm uden at være for varm og så kradser den ikke.”


Sofie fortæller:
”Huen er en historie for sig. Helt igennem skøn! Den blå farve er fuldstændig fantastisk, og er man rigtig frisk, kombinerer man den med den fine Red ras Ista sweat. Huen er strikket i en lækker uldblanding og sidder skønt på hovedet. Den har den rigtige længde og poser helt perfekt i nakken. Den bliver med sikkerhed en accessorie der kommer til at følge mig resten af vinteren.”


Katrine afslutter:
“Huen, som jeg fik lov til at teste, har bare den smukkeste støvede blå – eller isblå farve. Jeg er helt vild med den!

Huen er tilpas varm, og så har den en god pasform og størrelse, så man kan sætte den lige som man vil. Er man til en lidt “baggy” hue eller en med opsmøg, så kan huen være med på begge dele.
Huen var lidt “stiv i strikken” da jeg fik den, og den skulle “lige gåes til” – måske man også kunne have vasket den let på et uldprogram ?! Jeg valgte dog “bare” at “gå den til”.
For mig er huer uundværlige, og jeg elsker at have nogen stykker at vælge mellem. Lidt forskellige farver alt efter humør, og om det lige er øjenene eller håret der skal fremhæves den pågældende dag 🙂

Samlet vurdering af huen fra vores testere bliver følgende:
NYTTEVÆRDI: MEGET GOD – Helt klart et musthave her til vinter.
KVALITET/HOLDBARHED: GOD – 30% uld og 70% akryl.
PRIS: GOD – Prisen er 250 kr., som er et prisleje hvor de fleste kan være med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO DUPLO nye eventyr på bondegården