TEST af Basic Apparel Blouses – Testfamilien
TEST af LEGO Friends: Heartlake City Resort og Venskabshus

TEST af Basic Apparel Blouses

En række af vores testkvinder har testet enten modellen ISTA eller JESSICA fra kategorien “Blouses” hos Basic Apparel.

Basic Apparel er et dansk firma som har fokus på at lave tidsløst tøj til kvinder. Basic musthave til enhver kvindes garderobe. Deres vision er at bibeholde en langsom mode, hvor deres tøj kan bruges igennem flere sæsoner, fordi de kan mixes og styles til enhver lejlighed. De er især kendt for deres lækre sweaters.

Mie fortæller:
“Jeg havde valgt en af deres bestsellere nemlig ISTA striktrøjen i en vinrød farve. En virkelig flot efterårsfarve og så er den super fed om du styler den til et par jeans eller en nederdel. Jeg er imponeret over kvaliteten af trøjen. Den holder pasformen efter vask og farven selvom man godt kunne være bekymret for, at den røde farve ville falme hurtigt. Den er lavet af 100 % bomuld.”


Christine fortsætter:
“Jeg har faktisk længe kigget på den lækre ISTA strik. Jeg kan godt lide, at trøjen er tidsløs og fåes i 10 forskellige farver.”
Blusen er med et rillet mønster og har en fin ribkant ved hals og ærmer, den har en rigtig god pasform og “poser” rigtig fint.

Nu er jeg gravid og jeg har sagtens kunne have “maven” i ISTA striktrøjen, uden at ligne en “hval” :). Striktrøjen holder sig fint efter vask og faconen holdes også.”


Line fortsætter:
“Blusen Ista er lavet af bomuld og er en lækker oversize bluse. Den er med et rillet mønster og har en fin ribkant ved hals og ærmer. Kvaliteten er virkelig skøn og den er meget behagelig at have på. Jeg har stort set levet i den siden jeg fik den ind af døren. Den er nem at vaske, holder formen og ser stadig ud som ny, selvom den har været vasket 4 gange. Jeg har testet den i str S og synes den passer rigtigt fint. Jeg bruger normalt str. M, så den er måske lidt til den store side.”


Mette fortsætter:
“Den røde sweater vil helt klart blive en af mine favoritter her til vinter. Sweateren er lidt oversize, men det gør ikke noget at der er lidt ekstra plads og en ting jeg er mega vild med, udover at den er så blød og behagelig at have på, er at den har LANGE ærmer. Som i ærmer der kan trækkes lidt ud på hænderne. Det synes jeg er et plus her til de kolde vintermåneder.”


Linda fortæller:
“ISTA trøjen er SÅ lækker!”

Den er lavet i 100% bomuld og er lavet i et virkelig fint rillet mønster. ISTA blusen har høj hals og har en fin ribkant ved halsen samt ærmerne.

Jeg er vild med bluser der ikke sidder helt stramt og jeg syntes ISTA blusen sidder perfekt løs på mig uden det er for meget. Jeg har brugt den meget til nederdele og så er jeg vild med den høje hals som gør den lidt ekstra hyggelig syntes jeg. Jeg har brugt den virkelig mange gange og den hverken mistet farve eller pasform.

Kæmpe plus i mine øjne og så er jeg virkelig vild med den dybe blå farve.


Louise fortæller:
“Den fine tykke trøje, Ras red, (Style: Ista) har det fineste strikmønster, og er skøn at have på. Den er lavet af 100% bomuld og er dejlig blød at have på. Den poser en smule, hvilket kun gør den endnu federe, og åbner op for flere anvendelsesmuligheder
– bl.a. er den super fin udenpå en skjorte eller over en kjole. Trøjen er blevet vasket flere gange, og både farve og form er intakt, hvilket er et stort plus.”


Sofie fortæller:
”Den lækre Ista sweatshirt har den smukkeste vinrøde farve og jeg bliver helt glad i låget. Den passer perfekt til et par cowboybukser og fede sneaks. Den er dejlig elastisk og blød. Farven holder rigtig godt i vask og jeg oplever ikke problemer med at den skulle farve de andre stykker tøj i vasken.”


Katrine fortsætter:
“Den store – jeg valgte oversize looket, som jeg elsker – bløde høj mørkerøde/bourdeau (red ras) sweater, er min helt klare favorit (Ista). ”

Den er varm, men ikke for varm her i den noget omskiftelige eftersommer. Materialet er super blødt, falder flot til kroppen (også selvom man vælger oversize) og lige den farve jeg har valgt, synes jeg bare er perfekt til efteråret og den sidste sommerglød i huden. Skal du købe bare én varmere bluse, som ikke er en decideret sweater, så BØR det være den her. Jeg har brugt den til bukser, nederdel, under jakken, op til træning, ja alt. Jeg har tilmed haft den på ud at spise sammen med en fin nederdel.

Heidi fortæller:
“Den her lækre tykke bluse i 100% bomuld er hurtigt blevet min favoritbluse som jeg nærmest bor i. Den har perfekt pasform, størrelsessvarende og bare rigtig lækker varm. Den har den smukkeste lysegrå farve og den passer til alt. Jeg kan godt lide at have en basisbluse, jeg kan mixe og matche med alle farver og så kan den dresses op og ned. Jeg bruger den til både et par skindbukser, udover en kjole og til nederdel. En rigtig god all-around bluse, som jeg virkelig synes er lækker i kvalitet og så synes jeg prisen er rigtig god.”


Mie og Michella har begge testet modellen Jessica i farverne Night Blue og Paradise Pink
De fortæller:
“En virkelig lækker og blød langærmet strikbluse i 100% bomuld. Blusen har rund hals med ribdetajler samt rib ved ærmer og nederste syning. Halsen er creme farvet, kroppen er navy og ærmerne paradise pink.
Blusen passer rigtig fint til et par jeans. Og det er for blevet en rigtig søndagsfavoritbluse, da det samtidig er lidt en “hyggetrøje”, der samtidig bare er super pæn.
Det er en bluse af god kvalitet og meget behagelig! Det er faktisk lige hvad man har brug for når man både vil føle sig godt tilpas og stadig føler sig fin og med lidt farve her i den kolde vintertid. “

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver den samlet vurderingen fra vores testkvinder:
Nytteværdi: MEGET GOD – En god tyk strik, er vel nærmest et MUST i en kvindes garderobe her til vinter.
Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Alle kvinder er enige om, at form og varme holder perfekt efter vask. Kvaliteten er lækker og blød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO Friends: Heartlake City Resort og Venskabshus