TEST af LEGO CITY Polar Iskravler – Testfamilien
TEST af Basic Apparel ISSA Longsleeves

TEST af LEGO CITY Polar Iskravler

Vores testere Liam på 7 år og Magnus på 6 år, har begge testet LEGO CITY polar iskravler nr 60192.

Pia fortæller:

“Liam var helt oppe og køre da han modtog sin LEGO city pakke. Aldersgruppen er 6-12 år, så vi var sikre på, at den ville blive et hit hos Liam da han er 7 år.

Liam har tidligere haft svært ved at samle LEGO uden vores hjælp, men denne gang spurgte vi ham om han ikke havde lyst til at prøve og samle denne iskravler uden vores hjælp? Og det ville han gerne.”

“Liam finder stadig glæde i at lege med DUPLO sammen med Ellienora, men begynder at vise mere og mere interesse for LEGO, så vi var spændte på om han ville kunne samle iskravleren selv eller om han hurtigt ville spørge efter hjælp.

Vi tog alle klodserne op i små skåle, så vi kunne skabe et overblik over de forskellige klodser, samt at det var nemmere og holde styr på hvor de små klodser var henne når Ellienora også ville sidde oppe ved bordet.

Liam gik selv igang med at samle iskravleren, og kun én gang fik han hjælp af Lasse til en ting. Han var helt fordybet i samleprocesen og sad helt stille og koncentrerede sig.

Da iskravleren var samlet legede han kort tid med den, og havde efterfølgende brug for at lave noget andet. Men nogle timer senere var han igang med at lege med figuren igen og hyggede sig længe med den.

Liam havde nemt ved at samle bilen selv, da alt var afbilledet i samlevejledningen og lige til at gå til.”

“Liam har virkelig haft en stor succesoplevelse med selv at samle bilen, og har efterfølgende snakket meget om det. Tidligere har han været meget utålmodig og meget opgivende, dette var der intet af denne gang.

Liam har tidligere fået LEGO i gave, men han har ikke formået at holde tingene samlet særlig længe, og kort tid efter har flere af klodserne været væk og det har ikke været muligt at genopbygge den ønskede figur igen. Så var spændt på om han kunne lade denne Iskravler være og ikke ødelægge den. Og det kunne han.”

“Jeg synes det har været spændende at teste LEGO city og se Liam været koncentreret omkring procesen og se ham bruge hans finmotorik til at salme de små klodser sammen. Liam har brugt en masse fantasi i legen med polar iskravleren efterfølgende.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Jeg elsker legetøj hvor man kan bruge sin fantasi og det kan man i høj grad med denne LEGO city polar iskravler – rigtig god underholdning til mange timers leg.

Holdbarhed: GOD – LEGO er god kvalitet som holder i mange år frem.

Pris: MEGET GOD – LEGO city polar iskravler koster 179 kr, hvilket er en rigtig god pris når man tænker på hvad pakken indeholder og hvor mange timers leg der følger med. Og så er det en pris som mange gavebudgetter kan være med til.

Kvalitet: MEGET GOD – Meget god kvalitet og holdbart legetøj som ikke bliver slidt eller grimt med tiden.


Mie fortsætter:

“Magnus har testet og samlet LEGO CITY polar iskravler. Magnus er endelig kommet i en alder, hvor han synes at det er sjovt SELV at samle sit LEGO. Og det går faktisk også rigtig fint.

Det var en dejlig lille og overskuelig pakke for ham at gå igang med.”

“Magnus’ legekammerat kom forbi for at ville spille iPad, men da han så, at Magnus var igang med at bygge LEGO, så blev planerne ændret, så dejligt, at der stadig er noget legetøj, som kan “slå” de elektroniske af slagsen.”

“Det tog dem faktisk ikke særlig lang tid at samle. De var gode til at hjælpe hinanden og så var de ellers klar til leg og lade iskravleren gå hen over det vanskelige terræn og fange bjørne på isen.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: MEGET GOD – Der er til mange timers leg. Selvom den ikke tager så lang tid at samle, så er der god legeværdi efterfølgende med den samlede iskravler.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – LEGO holder bare og er i tip top kvalitet.

Pris: MEGET GOD – dette er en af de lidt billigere LEGO kasser til kun 179 kr. En rigtig god pris.


 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Basic Apparel ISSA Longsleeves