TEST af NAGA – Magnetic circle boards – Testfamilien
EDIE - et helt ny LAST SEASON koncept - her kan du spare penge ÅRET RUNDT!

TEST af NAGA – Magnetic circle boards

En række af vores testere har testet forskellige produkter fra NAGA.

Hos NAGA findes Europas største udvalg af opslagstavler og tilbehør. Alle produkter er udviklet og designet i Danmark.

Navnet NAGA er en forkortelse af  “NAtur” og “GAve”. I 2017 havde NAGA 40 års jubilæum og er nu et kendt mærke over hele verden.

Camilla fortæller:

“Vi er så heldige, at have fået lov til at teste produkter fra NAGA, som består af de fineste tavler.

Vi er næsten lige flyttet i et rækkehus og vi har endnu ikke været så gode til at få noget op på de meget hvide vægge. Jeg havde slet ikke tænkt tanken om at det skulle være tavler vi ville hænge op – men da denne test kom på banen, så kunne jeg pludselig se nogle gode muligheder.

Vi har i vores gang ovenpå hængt to tavler op i to forskellige størrelser, sammen med et spejl – og det ser efter min mening, så fint ud. Begge to runde magnetiske tavler, hvor den lille er af glas, så man også kan skrive på den. Magneterne vi har købt med er i kork og velour, simpelthen så fine detaljer.”

“I køkkenet har vi hængt en stor magnetisk glastavle op i den fineste lyderøde farve, hvor vi kan skrive små beskeder til hinanden, når man står og laver sin morgenkaffe.”

“NAGA tilbyder så mange andre gode muligheder i form af forskellige tavler og jeg synes ideen er så god. Vi har valgt tavler efter hvad der passer ind i vores hus, rent udseendesmæssigt og fordi vi synes farverne er pæne – men man kunne også have valgt tavler, som er mere til praktisk brug i form af madplan eller aktiviteter i løbet af ugen.

NAGA er også rigtig gode til at inspirere til hvordan man kan sammensætte og bruge de forskellige tavler, så man virkelig kan gøre det personligt.

Jeg glæder mig til at Luca bliver stor nok til at han kan hænge vigtige sedler fra skolen op på vores tavler eller skrive en besked til sin mor.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Hvis man går bare lidt op i bolig og indretning eller har brug for at strukturere sin hverdag lidt bedre med hele familien, så er tavlerne rigtig fine.

Holdbarhed: MEGET GOD – intet at tilføje. Nemme at hænge op.

Kvalitet: GOD – Fine farver og overflader.

Pris: GOD 


Karina fortæller:

“Jeg kendte ikke til Naga før testen, men blev hurtigt forelsket i de mange lækre tavler.

Beslutningen om, at tavlerne skulle være runde eller firkantet, tog jeg hurtigt, de runde ville nemlig passe så fint ind i gangen hjemme hos os. Men jeg havde svært ved at vælge mellem alle de lækre farver, valget faldt dog på de blå nuancer, da jeg gerne vil prøve at kaste mig ud i lidt nyt, men ikke var helt modig nok til at vælge marmor og de andre lidt vovede nuancer.

Tavlerne er magnetiske og er lavet af glas, så man kan bruge dem til at skrive på.

De runde tavler findes i 3 forskellige størrelser, og virkelig mange farver, så her er der rig mulighed for at mixe, så det passer ind i ens hjem.”

“Tavlerne er super nemme at hænge op, der følger skruer med til og det tager blot et øjeblik.”

“Man kan købe forskelligt tilbehør, som passer til tavlerne i farverne. Jeg har været så heldig også at teste magneter, både i velour og læder, som lige giver prikken over I’et til tavlerne.”

“Tavlerne hænger på en lille væg i gangen, men da de ikke fylder ret meget i dybden, gør det slet ikke noget. Vi bruger tavlerne til at hænge små sedler på, som vi skal huske i løbet af dagen, og så skriver vi det op der lige skal købes ind.

Tavlerne er nemmet at gøre rene.”

“Jeg ville ønske jeg havde meget mere vægplads herhjemme, så jeg kunne udvide min lille samling af NAGA, for jeg er vild med konceptet og kvaliteten.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – udover at tavlerne hænger fint og pynter i vores gang, så hjælper de også til at huske, de vigtigste ting i løbet af ugen.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er i top, og de kan holde i mange år.

Pris: GOD – Priserne er rigtig fine.


Sylvia fortæller:

“Vi var så heldige at blive udvalgt til at teste produkter fra NAGA.

Vi bestilte disse knager.

“Lars er tømrer, og satte dem op på ingen tid. NAGA har også videoer der viser hvordan det nemt sættes op. Magnetcirkel knagen er mega smart til at personliggøre knagerne med skrivbar glastavle, samt magnetisk til at hænge små sedler op, og genanvendelige til ethvert formål. 

Desuden bestilte vi de smukke malepenne i guld og sølv, og de er helt fantastiske smukke, og fjernes nemt, perfekt til ethvert barn, og gør tavlerne smukkere med søde tekster og tegninger.”

 

“Vi er meget tilfredse, og kan varmt anbefale NAGA. Vores hjem er både langt mere smart med praktiske tavler og knager, samt har tilmed fået et mere personligt præg i et smart design. “

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD –  vores hjem er blevet langt mere praktisk med tavler til vigtige informationer, huskelister, magneter til nøgler, mm.

Holdbarhed: MEGET GOD –  Super god kvalitet. Intet at bemærke.

Pris: GOD – Tavler, Penne, Knager, alle har en pris der er høj, men i forhold til kvalitet og holdbarhed, er det bestemt en fair pris, og stadigt til at betale.

Kvalitet: MEGET GOD – Robust og god kvalitet.


Catja fortæller:

“Opslagstavlerne kan fåes i et hav af forskellige modeller, forskellige farver og størrelser. Og man kan fx. købe 2-4 stykker og sætte dem sammen på en fin dekorativ måde. Da vores hus ikke er det største, og vores køkken går ud i spisestue/stue har vi ikke særlig meget vægplads at gøre godt med, og derfor valgte jeg ikke at kombinere en med flere runde glastavler, selvom jeg helt sikkert synes det ser super godt ud, når man gør det på den måde.

Jeg valgte en marmor “look a like” tavle i mellem størrelse.  Jeg havde nok en lidt anden forventning inde i mit hoved af marmor farven, synes at denne tavle er sådan lidt blålig i det, hvilket jeg desværre ikke er så vild med. Men hvis man er til den type marmor nuance, så er det jo rigtig fint.

Tavlen og magneterne er ellers rigtig gode, og den kan indeholde de ting den skal synes jeg.”

Vurderingen bliver:

Nytteværdi – GOD: Synes produkterne er uundværlige i et hvert hjem, da de kan erstatte små sedler, papirer osv. som man tit har liggende eller hængende for, at holde styr på aftaler. Her kan alle husets medlemmer se hvad ugen byder på.

Holdbarhed –  MEGET GOD: Rigtig god holdbarhed på alle produkter, det er meget professionelt og god kvalitet.

Pris – GOD: Synes det er lidt i den dyre ende, men når man tænker på hvad man får for pengene så synes jeg prisen er meget fair.

Kvalitet – GOD: Kvaliteten er rigtig god.


Nina fortæller:

“Jeg var ret begejstret for denne test!

Vi har den klassiske family-kalender herhjemme, men har længe manglet et pænt alternativ og et sted at hænge opslag, samt skrive beskeder til hinanden.

Jeg har længe kigget på nettet, men alle dem jeg fandt faldt ikke i min smag. Men så dukkede NAGA op! Sikke fine de er!

Vi bestilte en i spejl-look og en i marmor-look, med en træ-plade magnet, tuscher og små træmagneter.”

“Da de ankom var jeg mindst lige så begejstret, som ved bestilling!

De er så fine og virkelig god kvalitet!

Nicolai gik meget op i ophænget. Han hader ting, som kræver et projekt at sætte op. Også han blev overrasket! En ravplugs og skrue fulgte med – ingen dårlige undskyldninger, for at få dem op!”

“Jeg var hurtig til at lave en lille note til Nicolai, på spejl-tavlen. Smart ik’?

Jeg er så vild med den lille træ-magnet, som man kan sætte på både spejl og marmor. Den kan holde et helt nøglebundt! Hvor smart er det lige, for en som mig, der altid smider mine nøgler væk?

Jeg elsker at noget så funktionelt også kan være pænt! Vi er virkelig fans herhjemme!”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – alle familier koordinerer, hvorfor ikke gøre det pænt?

Holdbarhed: MEGET GOD – Det er god kvalitet og kan tåle en del.

Pris: GOD – De er selvfølgelig dyrere end en family planner fra Søstrene Grene, men alle pengene værd!

Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig godt kram!


 

Jeanette fortæller:

“Hjemmesiden er utrolig lækkert bygget op med super flotte billeder til inspiration til hvad man kan bruge de forskellige produkter til.

Jeg lever i en stress boble hver dag og kan godt have tendens til at glemme ting, så det med tavlerne der kan skrives på, hjælper mig utrolig meget i det daglige. Det kan være ”husk gymnastiktøj”. Det er en gode reminder fordi de hænger i gangen så de bliver set hver dag.

Du kan også bruge tavlerne som alm opslagstavle og hænge billeder m.v på med magneter der findes i et hav af farver.

Jeg synes som ofte at sådanne opslagstavler ikke er særlig pæne i designet til at have til at hænge, men disse er i designet virkelig smukke, så meget at de sagtens kunne hænge som at være pynt og ikke bruges til andet. Det er helt klart nogle jeg sagtens kunne have fundet på at købe til mit hjem.”

“Disse tavler er simpelthen i sig selv enormt smukke og pynter så flot i hjemmet. Jeg har valgt tavlerne i 3 runde magnet tavler i forskellige størrelser. Glas spejl har jeg valgt i 45 cm. Marmortavlen i 35 cm og en mørkegrå tavle i 25 cm.

Jeg valgte at tage nogle guld tusser, en firkantet potte til en lille blomst samt magneter med til tavlerne.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, den er flot og pynter i hjemmet, den er nem at skrive på og vaske af igen.

Holdbarhed og Kvalitet: MEGET GOD, det er magnetiske tavler, så de går ikke bare i stykker. De holder sig stadig pæne selvom der er skrevet og vasket af flere gange.

Pris: GOD, prisen er 249 kr. for den lille tavle i 25 cm. Jeg synes prisen når man vil have tre ligger i den høje ende. Men taget i betragtning af, at de er meget stilfulde og praktiske synes jeg prisen er fair.


Louise afslutter:
“Det var ikke et nemt valg at udvælge produkter fra NAGA – de har så mange fine og anvendelige produkter. Men i sidste ende tabte jeg mit hjerte til de runde magnetiske tavler i nordiske farver!”
“Vi er ved at bygge hus, så jeg valgte magnettavlerne ud fra de farver og materialer, der ville passe bedst ind i vores nye hus. Beton og egetræ – så fin en kombination! Men de skulle selvfølgelig ikke være pakket ned indtil huset stod færdigt, så de blev som noget af det første, hængt op i vores midlertidige hjem.”
“De to magnetiske tavler i beton-look og egetræs-look satte jeg sammen med det store runde spejl, som faktisk også kan anvendes som en magnetiske tavle. Tanken var at tavlerne skulle hænge i vores entré, hvor de både kunne pynte og være smukke samtidig med, at de vil have en praktisk funktion. Den lille runde “knage” indeholder en kraftig magnet, så man bare kan hænge sine nøgler på den – det er simpelthen så smart!
En ting der bestemt ikke er uvæsentlig herhjemme med to i hustanden med ti tommelfingre er, at de var super nemme at sætte op. Det tog faktisk ikke meget mere end 5 minutter, da jeg havde besluttet, hvordan de skulle hænge. Det er altså et kæmpe plus!”
“Vi er virkelig vilde med det look de skaber i vores entré. Det er nemt at personliggøre dem ved at hænge små sedler eller billeder op på dem. Men man kan også sagtens lade dem hænge helt uden noget, da de smukke strukturer er pynt nok i sig selv. Jeg havde slet ikke tænkt på, hvor anvendelig en tavle er i vores dagligdag, men vi bruger dem rigtig meget til at hænge vores huskesedler og andre papirer vi skal huske på vej ud af døren.”
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – så fint et alternativ til de ellers lidt kedelige og gammeldags tavler. Der findes et væld af muligheder, så man selv kan danne lige den kombination, der passer bedst hjemme hos lige netop dig. Derudover kan de bruges i næsten alle husets rum. Vi drømmer om flere tavler, så vi kan have én i køkkenet og et par stykker på vores kontor.
Holdbarhed: MEGET GOD – De kan matches på så mange forskellige måder, så bliver jeg på et tidspunkt træt af det look vi har valgt nu, kan tavlerne nemt kombineres med nogle i andre farver.
Pris: GOD – Pris og kvalitet hænger fint sammen. Du betaler måske lidt ekstra i forhold til almindelige magnettavler, men til gengæld får du også et helt andet design og en kræsen for detaljerne.
Kvalitet: MEGET GOD – Der er ingen tvivl om, at der er tale om kvalitet. Jeg synes de fine tavler udgør et lille “kunstværk” og pynter lige så fint som et billede eller et maleri ville have gjort.

 

1 kommentar

  • Trine

    Hvor er de bare fine! Elsker når man kan mixe praktisk med pænt☺️😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EDIE - et helt ny LAST SEASON koncept - her kan du spare penge ÅRET RUNDT!