TEST af bObles Tumlerør – Testfamilien
6. DECEMBER – LÅGE 6 ER ÅBEN – KIG IND

TEST af bObles Tumlerør

Sabrina og Mie har sammen med deres børn på hhv. 1, 4, 6 og 10 år testet det nye tumlerør fra bObles.

Sabrina fortæller:

”Allerede få sekunder efter bObles tumlerøret var taget ud af plastikken, var legen i gang.”

“Det nye tumlerør fra bObles, er et sæt bestående af et bredt rør, med riller på indersiden, så det mindre cylinderformede tumlemøbel nemt kan slippe gennem røret.

Det fås i fem smukke farver, som du kan se her.”

“Røret og cylinderdelen, er så lette, at selv et barn på 1 år, nemt kan løfte delene fra hinanden og bære rundt på det.”

“Herhjemme bliver begge dele brugt flere gange om dagen. Cylinderdelen bliver primært brugt af Masha på 1 år, som løfter den rundt i hele huset og bruger den som skammel.”

“Cylinderdelen har den perfekte højde til at de små kan lære at kravle op i sofaen. Det kan derudover også bruges som både stol og bord og til en masse leg.”

“Røret bliver flittigt brugt til at trille frem og tilbage mellem os alle og til rulle på maven med.

Det har været en fest at teste det nye tumlerør fra bObles, og se hvor meget fantasi og leg sådan et enkelt møbel kan få frem i så lille et menneske.”

Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, Holdbarhed, Pris og Kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen

Lege/nytteværdi : MEGET GOD – bObles laver altid nogle super gode møbler, men lige dette tumlerør topper alt. Jeg elsker at så simpelt et møbel, kan skabe så meget leg og samtidig kan hjælpe og styrke barnets motorik allerede fra en ung alder.

Holdbarhed: GOD – Møblet er nemt at gøre rent med en fugtig klud, eller en tur under bruseren.  Ved vild leg kan der komme små rifter.

Pris: MEGET GOD – Prisen for tumlerøret er 1.099,-. Prisen er god til ønske ved evt. barnedåb.

Kvalitet: MEGET GOD – Der kommer nemt ridser i skummet ved vild leg, men det kan forventes når det er børn der bruger det. Formen på røret holder sig, selv efter at ungerne har siddet og leget oven på det.


Mie fortsætter:

“Hvornår bliver dine børn egentlig for gamle til bObles produkter? Svaret er ALDRIG. Både Anna på 10 og Magnus på 6 år blev ellevilde, da de så det nye tumlerør og de mange muligheder skulle afprøves.

Udover den oplagte leg med at skille dem ad og kravle igennem hulet, så har det også være brugt til læsestol og bord, samt til udfordrende balance-lege.”

“Magnus kunne rigtig godt tænke sig, at der kom et tumlerør i str. XL, så han kan gemme sig helt nede i røret.”

“Udover de mange lege-muligheder, så er produktet bare super flot og indbydende at se på. Det er “lege-tøj”, som man sagtens kan have stående fremme. Efter at ungerne er blevet større er vores bObles samling blevet skiftet ud fra de mere farverige farver til kun de grå nuancer. Men det ser altså også bare super smukt ud, hvis du spørger mig.”

I dette tilfælde bliver vurderingen

Lege/nytteværdi : MEGET GOD – bObles er og bliver bare et genialt produkt. Legeværdi og nytteværdi er MEGET god.

Holdbarhed/Kvalitet: GOD – Super god kvalitet og holdbarhed. Nemt at rengøre og kan holde til RIGTIG meget.

Pris: GOD – bObles produkter er ikke billige, da de er lavet i dyrt materiale. Men de holder også i flere generationer og er helt klart prisen værd.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6. DECEMBER – LÅGE 6 ER ÅBEN – KIG IND