TEST af Klarborg Nisser årsnissepar samt nisserikker 2018 – Testfamilien
13. DECEMBER – LÅGE 13 ER ÅBEN – KIG IND

TEST af Klarborg Nisser årsnissepar samt nisserikker 2018

Vores testere Jeanette, Daniella og Mie har hver især modtaget Etly Klarborgs årsnissepar 2018 Magne og Victoria samt årets nisserikker 2018.

Jeanette fortæller:
Etly Klarborg laver de fineste små buttede nisser og henter inspiration fra Dansk gammeldags jul og designer med hjertet. Kærlighed, hygge, respekt, leg og fantasi er nøgleordene.”

De forskellige nisser er i dag en del af julepynten i rigtig mange hjem. De er smukke og tidsløse og spreder glæde og minder i mange menneskers hjem.

Der findes et hav af forskellige nisser udover årsnisserne og nisserikkerne jeg har fået lov at teste er der fx. ka´vip nisser, julestager, englebasser, store nisser og mange andre.

“Nisserikkerne er super skønne og har en lille snor så de kan hænge på juletræet, en troldegren, juledekoration eller hvor fantasien finder hen. Jeg har hængt mine på juletræet og synes de hænger helt perfekt der. Det er første gang jeg har juletræ jeg kan hænge pynt på så jeg blev så glad for mine søde nisserikker.”
“Årsnisserne 2018 er Magne, som er en frisk og glad gut som elsker naturen. Han giver gerne knus til skovens dyr også det stikkende pindsvin. Victoria er en sød og kærlig dame som er dyrenes ven. Hun elsker pindsvin og samler æbler hver dag. Dem giver hun til pindsvinene. Et skønt og kærlig par.

De er simpelthen så søde og emmer af kærlighed, hygge og sammenhold.”

“Jeg samler ikke selv på nisserne, men har nogle par jeg har arvet og vil helt sikkert begynde at samle de skønne nisser.

De passer godt ind i et hvert hjem når vi rammer december og der skal pyntes op og julehygges.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Legeværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, Nisserne holder for evigt og betyder meget for folk.

Holdbarhed og Kvalitet: MEGET GOD, Nisserne holder farven flot år efter år, de er lavet i god kvalitet.

Pris: MEGET GOD, årsnisserne koster 349,95 og nisserikkerne koster 129,95 hvilket jeg synes er en god pris for noget der holder de næste mange år.


Daniella fortsætter:
“Vi har fået æren at teste det fine Årets Nissepar samt Nisserikker fra Etly Klarborg. Magne og Victoria flyttede ind på vitrinen, d. 3. december. For mig er julen nisser samt røde farver, så der passer de fine charmerende nisser perfekt ind.”
“Jeg kendte godt til nisserne fra Etly Klarborg i forvejen’ de pryder altid butiksvinduerne så fint og skaber en helt speciel stemning med deres kære blik og charme.
Etly Klarborg har eksisteret fra 1986, og er kendt for meget mere ene blot årets nissepar, alt fra julepynt til trolde, snemænd, fødselsdag osv. Det er simpelthen så originalt og smukt lavet. En rigtig fin ting at samle på.”
“Vi har valgt at pynten skulle kunne ses og hygges om i stuen, da det er der vi bruger det meste af vores tid, nisserne er både blevet leget med, studeret og snakket om med vores børn som finder dem meget fine med deres barnlige look.
Det er bestemt noget jeg kunne finde på at ønske mig hvert år, årets Nissepar fra Etly Klarborg så det kan blive en ting man kan samle på fast.”
Min vurdering bliver:
Holdbarhed: GOD – De er jo skrøbelige og man skal huske på det ikke er legetøj, men ud fra kvaliteten virker holdbarheden god hvis man blot tager øje for, at det er pynt og ikke legetøj.
Pris: MEGET GOD – jeg synes det er en fin pris, det er en god pris til julegave, værtindegave, fødselsdag osv. Årets Nissepar koster 349,95,-  Nisserikkerne koster 129,95 kr.
Kvalitet: MEGET GOD – selvfølgelig er de skrøbelige da de kan gå i stykker, men alle detaljerne er så præcise og smukt lavet. Så er virkelig god kvalitet.

Mie afslutter:
“Der var præcis to måneder til juleaften, da jeg modtog det fine Årsnissepar fra Etly Klarbog samt nisserikkerne 2018.
Vi kender godt til nisserne allerede og har flere i samlingen. Det er en sjov tradition og jeg ved at ungernes “bonus-bedste” har næsten 100 af Etly Klarborgs nisser derhjemme. Der er vi altså ikke helt endnu. Men når jeg engang selv bliver bedstemor, så kan det være at jeg også er der.”
“Havde lige købt den første pose nisseskum, så synes at det var oplagt, at lade nisserne passe på årets første juleguf.

Magne er en frisk, glad og hjælpsom nissegut. Han elsker naturen og traver ofte en tur i skoven. Han giver gerne et lille knus til skovens dyr, også selvom det er et lille stikkende pindsvin.

Victoria er sød, kærlig og dyrenes ven. Hun er især glad for pindsvin, hun samler æbler hver dag i naturen og giver dem til pindsvinene. Når hun kommer med æblekurven myldrer alle pind- svinene frem fra deres skjul.”

“Der følger også et sødt lille pindskin med og et hjerte, hvor der står “ha’ hjertet med” på. Og julen er jo som bekendt hjerternes fest, så det er en sød lille ekstra ting at få med.”
Klarborg Nisserikker 2018

“Vi har ikke nogen rigtig adventskrans i år. Så da årets nisserikker kom tænkte jeg, at de kunne være med til at pynte på vores lysestage med 4 lys i – og wupti, så havde vi pludselig en adventskrans.”

“Vores små Etly Klarborg snemænd fra sidste år står også ligeså fint foran lysestagen.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD, Julepynt er ikke en nødvendighed, men super hyggeligt.

Holdbarhed og Kvalitet: GOD, Faktisk har vi være så uheldige at Magne nu er uden hoved, da vores datter var så uheldig at ramme ham og han røg ned på et hårdt stengulv. Det kan de altså ikke tåle. Så man skal tænke på ,at det er keramik og at de ikke kan tåle at blive smidt på gulvet. Men ellers er de lavet i et godt materiale og kan holde længe, hvis man sørger for at passe godt på dem.

Pris: MEGET GOD, Nissepar 349,95 nisserikker 129,95 – en meget god pris, hvor alle kan være med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13. DECEMBER – LÅGE 13 ER ÅBEN – KIG IND