TEST af GRACO Move With Me skråstol – Testfamilien
VINDERNE AF ÅRETS STORE JULEKALENDER 2018 - SE OM DU ER I BLANDT

TEST af GRACO Move With Me skråstol

Vores gæstetester, Mai og datteren Lily på 5 mdr har testet Gracos skråstol Move with me, med bevægelse og musik.

Mai fortæller:

“Vi modtog stolen på et tidspunkt hvor Lily begyndte at kræve lidt mere underholdning. Vi var spændte på om den kunne give os en smule mere frihed i ulvetimen, og hvad familiens tre hunde ville sige til stolen.

Stolen var samlet i kassen og skulle blot foldes ud, og sættes i stikkontakten, så var den klar til brug. Den var lige så nem at slå sammen, og transportere eller sætte væk til opbevaring. Stolen kan både bruges direkte i stikkontakten, og med batterier, en stor fordel!”

“Efter et øjeblik var Lily klar til at komme i stolen, og kvitterede med et stort smil. Stolen svinger roligt fra side til side, man kan selv indstille tempo og intervaller, og den er meget nem at betjene. Den forprogrammerede musik i stolen er meget behagelig, den spiller bl.a. klassisk. Hvis man ønsker at høre sin egen musik kan det tilsluttes via MP3, endnu en virkelig fed detalje ved stolen.”

“Vi blev hurtigt meget glade for stolen. Det er uden tvivl en stol med rigtig god komfort, og lækre detaljer og funktioner. Den er pæn og neutral i designet, nem at rengøre og holde pæn. Den var god aktivering, især omkring madlavningstid, og hun nød virkelig at sidde og lytte til musikken og rokke frem og tilbage. Når det medfølgende legetøj mistede nyhedens interesse var det let at hænge noget andet i bøjlen.

Dog savnede jeg at selen kunne spændes længere ud og havde skulderpuder. Det ville give mulighed for at anvende stolen i længere tid. Lily havde allerede da vi modtog stolen selen spændt helt ud, og jeg var en smule nervøs for at selen ville gnave hende.

En skråstol er ikke umulig at leve uden, men den er rigtig rar at leve med. Den har givet lidt ekstra tid når det har været nødvendigt at færdiggøre noget med en pylret baby. Den har underholdt både baby og storesøster på 3, som synes det var en fest at tænde for stolen til søster. Hele familien har nydt godt af stolen. Vi var en smule spændte på om nogle af vores tre hunde ville reagere på en spillende rokkende stol, men også de var helt cool med den.”

Jeg er sikker på at havde vi haft stolen fra Lily var helt nyfødt ville hun også have fundet tryghed i stolen som spæd.

Nytteværdi: GOD – en skråstol er ikke et must have, men det er rigtig rart at have! Det er en relativ kort tidsperiode stolen bruges, men det kan virkelig give ekstra tid med hænderne fri.

Holdbarhed: MEGET GOD – Stolen er meget robust, og har også holdt til at storesøster på 3 lige skulle prøve en tur ind imellem.

Pris: GOD – prisen ligger på 1.320 kr. pt. hos Toys r’ us. Måske en smule i den dyre ende for en skråstol som ikke er nødvendig. Men det er en stol med god komfort, og lækre funktioner.

Kvalitet: GOD – holdbar stol i lækkert materiale, dog ville indtrykket være et hak bedre, hvis selen ikke virkede billig, men levede op til resten af stolens kvalitet.

 

1 kommentar

  • Pernille Pedersen

    Det kan være guld værd at have et øjeblik til lige at ordne noget, uden at have et barn på armen – her er denne fuldstændig fantastisk 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDERNE AF ÅRETS STORE JULEKALENDER 2018 - SE OM DU ER I BLANDT