TEST af kæmpe håndvarmere fra Andemors Verden – Testfamilien
TEST af Graco Evo Avant inkl. liggedel

TEST af kæmpe håndvarmere fra Andemors Verden

4 af vores testfamilier har sammen med deres børn testet nogle kæmpe håndvarmere af mærket Cozy time fra Andemors Verden.

KÆMPE handsker!

Louise fortæller:

“Jeg vil nu sige at JEG ikke har fået muligheden for at teste, for ungerne KNUS-ELSKER bamsen og har virkelig leget med bamsen konstant.

Jeg havde ikke set håndvarmerne før, hvilket var en KÆMPE fejl for de er simpelthen de sejeste håndvarmere nogensinde.

Filippa faldt pladask for uglen og flåede nærmest pakken op da hun så den kom fra Andemors Verden af.

De her håndvarmere, som de nu hedder er pænt store, men sjove for børn som hader at have handsker på ude i kulden.”

“Det sjove ved dem, er at i bamserne er der hul igennem så man kan varme hænderne midt på maven af bamsen. Og man holder virkelig varmen inde i dem, det overraskede mig enormt. Også kan man gemme ting inde i maven på dem.  De passer endda til voksne hænder hvis de trænger til kærlig varme.

Selve bamsen her er ca 30 cm høje, så de er rimelig store.  Ikke kun kan de bruges som håndvarmere/ håndmuffer, Filippa har sovet med hendes hver nat og bruger den som pude også.

Cozy time er firmaet bag disse sjove bamser, og de kan fås i forskellige forme, dyrearter samt størelser. Der er alt fra får, grævling til uglen.”

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – kan både bruges som håndvarmer, puttebamse, pynt på værelset og til leg.

Holdbarhed: GOD – Vi har endnu ikke vasket bamsen, men vi kan ikke se den har taget skade i farve eller kvalitet på at blive brugt igen og igen.

Pris: MEGET GOD. Vejl.pris 199.95,-kr. Jeg synes prisen er god, da der både er kvalitet i bamsen og den kan bruges til flere funktioner.

Kvalitet: GOD – Lækker kvalitet også er det både enkelt og pænt design.


Nina fortæller:

“August på 5 år vidste ikke, at han skulle teste den fine håndvarmer-bamse fra Andemors Verden, som han havde sukket efter når han henover min skulder, havde set den på Instagram.

August har lige holdt drage-fødselsdag, så begejstringen ville ingen ende tage, da han opdagede at håndvarmeren var en drage. I øvrigt den blødeste og sødeste drage!

Med i pakken lå også nogle lækre bolcher og favorit-bade underholdning fra Tinti, så han var ikke til at skyde igennem. Allerbedst var dog dragen, som siden da har modtaget mange kram og kys.”


“Kvaliteten af denne håndvarmer er fantastisk! Den er blød, stor og lækker – og den kan bruges både som håndvarmer og krammebamse. Dog var vi nødt til at sige nej til, at han kunne droppe vanterne i børnehaven, for at rende rundt med dragen. Det er den simpelthen for stor til og det bløde pels vil blive helt ødelagt.

August bruger dragen ofte og især når han sidder og slapper af i sofaen. Han er en rigtig hygger, så at sidde med hænderne i varmen, synes han er skønt!

Hans lillesøster Mollie på 20 måneder er også vild med den og var sikker på at det var en bold – så den bliver også brugt til at trille med.”


“Håndvarmeren kommer i alle mulige dyr og de er alle lige søde og fine! De kan også bruges af børn i et stort alders-spænd og kvaliteten tillader den også at gå i arv!

Herhjemme ønsker August sig både dinosauren og pindsvinet til samlingen.

Han sover med den hver dag og selvom den fylder ret meget i sengen, elsker han at have den oppe ved siden af sin hovedpude – hvilket jeg godt kan forstå!”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Virkelig en fin og hyggelige gave, som alle børn vil få glæde af.

Holdbarhed: MEGET GOD – Kvaliteten er virkelig lækker!

Pris: MEGET GOD – Den store, fluffy bamse koster kun kr. 199,95!

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er, som tidligere beskrevet, rigtig god og den er alle pengene værd!


Mie fortæller:

“Både Anna og Magnus har været så heldige at teste hver deres kæmpe håndvarmer fra Andemors Verden. Magnus valgte yndlingsdyret dinosauren og Anna faldt pladask for pindsvinet (og det gjorde Buller vist også)”.

“Anna på 10 år har overraskende nok været den af de to, som har været mest begejstret for bamsen og har også brugt den som tiltænkt, nemlig som håndvarmer. Men den kommer også troligt med i seng hver aften og hun bruger den som en ekstra pude.”

“Magnus ser ikke helt fidusen med håndvarmeren, men han gider i øvrigt heller ikke handsker, hvis han kan blive fri – så han har mest brugt sin bamse som en stor bamse – men ofte har jeg nu set, at den er kommet med i seng, når der skulle puttes.

Jeg synes at det er utrolig billigt med kun 199,95 kr. for sådan en stor bamse, som er lavet i rigtig god kvalitet.

Bamserne er cirka 30 centimeter høje og passer til de fleste børn på mellem tre og 12 år.”

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: GOD – Det er selvfølgelig ikke en nødvendighed med sådan en bamse – men når man først har den, så kan man se hvor stor glæde ungerne har af den. Også i forhold til andre “almindelige” bamser.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Det er en bamse af rigtig god kvalitet og min vurdering er at den vil kunne holde i mange mange år.

Pris:  MEGET GOD – 199,95 kr. for sådan en stor bamse er en rigtig god pris.


Trine afslutter:

“Vi har de seneste uger testet den fineste håndvarmer fra COZY TIME, som vi fik tilsendt fra Andemors Verden. Alma, vores datter havde selv valgt at det skulle være den søde Grævling der skulle herhjem at bo. Håndvarmeren findes i flere forskellige varianter såsom, pindsvin, isbjørn, kanin, ugle, kat, pingvin, husky, haj, får, mops, tyrannosaurus, enhjørning mf. Og de er allesammen helt fantastisk søde OG bløde”

“Håndvarmeren er perfekt til at holde hænderne varme, når man er ude i det kolde vejr, men kan også bruges som en krammebamse indenfor. Vores er flittigt blevet brugt til begge dele, og Alma har været super glad for at hun både har kunnet holde hænderne varme, men også for at hun samtidig har kunnet have sin bløde bamseven med rundt. Det er helt klart en win win med sådan en super opfindelse. Den kan hele to ting på én gang.

Der er det blødeste foer af velour inde hvor hænderne skal være. Det er så dejligt at putte hænderne i. Hvis man står mangler en gave til barnet der elsker bamser, så må denne være helt perfekt at give.”

“Bamsen kan, hvis den biver beskidt nemt tøres af med en fugtig klud, og hvis den skal have den helt store tur kan den håndvaskes.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Produktet er både en Bamse og en håndvarmer. Så den kan bruges til mere en kun én ting.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Den virker som om at den er i en god og holdbar kvalitet.

Pris:  GOD – Prisen er som de fleste andre bamser man kan købe.


 

2 kommentarer

  • Pernille Pedersen

    Lige noget for mine krudtugler – sådan en må vi i hvert fald eje – eller 2 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • eva Persson

    De lyder så geniale – specielt fordi de både ser smarte ud og kan give både varme og tryghed – tænker at de vil være gode at have med på tur, til overnatninger mm.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Graco Evo Avant inkl. liggedel