TEST af Najell Winter Cover Kørepose – Testfamilien
MINE NYTÅRSFORSÆT 2019 - HVAD ER DINE?

TEST af Najell Winter Cover Kørepose

Vores testere Catja og Louise har sammen med deres børn testet Winter Cover køreposer fra Najell.

Catja fortæller:
“Vi har testet den lækre kørepose fra Najell i farven morning grey. Den fås også i beige og i sort.”

Najell er kendt for blandt andet deres lækre køreposer, lifte/babynests og bæreseler.

De har et super smart koncept, hvor man kan kombinere flere af produkterne. Fx. passer køreposen også ned i deres sleepcarrier “lift”, hvilket jeg synes er virkelig godt tænkt.

Man kan købe sig fattig i udstyr, når det drejer sig om babyer og børn, men her får man faktisk flere ting, som også kan bruges i forskellige aldre. Køreposen er fra 0-3 år. Vores datter Alberte er næsten 2 år og kan stadig sagtens være i køreposen. Man kan gøre den både stor og lille, ved hjælp af knapper og stropper som sidder på siden.

Jeg glæder mig også til, at kunne bruge køreposen til lillesøster, når hun melder sin senere i år. Og vi har allerede besluttet, at investere i Najell sleepcarrier, så vi netop kan bruge de 2 ting sammen.”

“Udover at de har nogle virkelig gode produkter, hvor alt er gennemtænkt, er kvaliteten samtidig i top. Køreposen vejer for det første nærmest ingenting, og kan pakkes sammen så den intet fylder. Derudover er den foret med det blødeste bomuld indvendigt. Den er virkelig nem, at bruge i hverdagen med 2 lynlåse, en i hver side hvor man kan lyne helt op og helt ned, så den også kan bruges som legetæppe.”
Køreposen passer i alle slags vogne. Barnevogne, klapvogne og babyjogger. Vi har en Odder barnevogn, hvor den passer perfekt ned i. Så når vores datter har brug for en lur i barnevognen, monterer vi nemt køreposen i barnevognen. Der er også huller så barnet også kan få sele på samtidig. Derudover er den perfekt i vores babyjogger klapvogn. Her bruger vi den, når vi bringer og henter vores datter i vuggestue, eller hvis vi bare skal en tur i skoven eller lign. Den holder hende dejlig varm, og ligger godt fast i klapvognen.”

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Vurderingen af denne test bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD: Jeg mener at en kørepose er et must i et hvert hjem, hvor der er småbørn. Det er bare så meget smartere at putte dem ned i en kørepose, end at skulle bøvle med tæpper, dyner osv.

Holdbarhed: GOD: Den virker meget holdbar, og jeg er sikker på vi kommer til at få glæde af den mange år endnu

Pris: RIGTIG GOD: Jeg synes det er en rigtig god pris. Mange køreposer ligger ofte i den meget dyre ende og kan koste op til 3000 kr. Najell’s køreposer koster 999 kr. så det er bestemt en pris i den billige ende, men der er ikke gået på kompromis med kvalitet.

Kvalitet: MEGET GOD: Super god kvalitet.


Louise fortsætter:
“Min lille datter, Uma på 21 måneder har været så heldig at modtage en lækker lun kørepose fra Najell – en Winter Cover (farve:morning grey).

Før vi modtog køreposen havde jeg intet kendskab til det svenske mærke, som ud over at lave køreposer, også laver den fineste babynest/sleepCarrier, bæreseler, puder og tæpper. Najell blev grundlagt i det sydlige Sverige i 2012 og har siden arbejdet på, at udvikle innovative babyprodukter til den moderne og ungdommelige familie. De stræber konstant efter, at skabe produkter der vil gøre dit liv som forældre bedre.”
 “Den fine kørepose er ud over at være lun, komfortabelt og nem at bruge også virkelig pæn. Designet er enkelt, lækkert og den grå farve er så tilpas neutral, at den er den perfekte unisex kørepose.

Da vi i sin tid fik Uma, fravalgte vi en regulær barnevogn, men købte i stedet for en Baby jogger City Elite med en tilhørende babyindsats. Da hun sov i indsatsen sov hun enten med dyne eller med en baby-sovepose. Da hun voksede ud af indsatsen,
begyndte at hun at sove lure i klapvognsdelen – hvilket hun stadig gør. Når hun sover i den bruger hun sin dyne, men når vi går ture er den nye kørepose ganske genial. Både fordi den er så lun, at hun ikke behøver at blive pakket meget ind inden
køreturen og fordi, den også er perfekt hvis hun falder i søvn undervejs.

Vores klapvogn er udstyret med en tre-punktsele, hvilket gør køreposen super nem at montere – man kører blot seledelene igennem de huller der i posen, og wupti den er klar til brug. Den kan også spændes fast på en liggende bund i fx en SleepCarrier.

Faktisk er Winter Cover køreposen specialfremstillet til at passe perfekt ned i Najells egen SleepCarrier. Det skal selvfølgelig nævnes, at køreposen er designet til, at kunne bruges i alle ergonomiske klapvogne.”

“Der er lynlåse i toppen og i bunden, hvilket gør det super nemt og let at justere og tilpasse køreposen til ens barn.
Det anbefales at den bruges fra 0-3 år, hvilket jeg kun kan være enig i – er blot ærgerlig over ikke, at have haft den helt fra da Uma var helt lille. Ville elske at ha puttet hende godt i den som helt lille.”

“Fyldet i køreposen består af Sorona, hvilket er microfiber som der er lavet af genbrugsmaterialer, (materialer som alle har minimal indvirkning på miljøet) hvilket er et stort plus i forhold til vand – hvis posen bliver våd, holder den stadig sin fylde og
”trækker” sig ikke sammen – ligeledes tørrer den relativ hurtigt igen (taler af erfaring).

De gange vi har haft Uma i køreposen har hun altid været lun og varm når vi har taget hende op af den. Den er derfor helt perfekt til de kølige måneder. Jeg tænker at vi kommer til at bruge den rigtig meget her hen over vinteren, i starten af foråret og igen til vinter.”

“Vi har ligeledes brugt køreposen flere gange, når Umas far har været ude og løbe med Uma i klapvognen – der fungerer den super godt, da hun sidder op under hele turen og gerne vil kunne følge med i hvad der sker, men samtidig have hænderne fri til et stykke legetøj eller en bamse.

Jeg er stor fan af designet. Den er for mit vedkommende spot on, i forhold til farve, udseende og fylde – med fylde mener jeg, at den er meget enkelt i sit udtryk og fylder ikke meget. Jeg synes ofte, at køreposer kan være meget store, hvilket får dem til at
virke meget voldsomme i en klapvogn.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Virkelig en lækker kørepose, som lever op til den beskrivelse producenten kommer med – perfekt til efterår, vinter og forår. Lun, flot og nem at bruge.

Holdbarhed: MEGET GOD. Jeg vil helt sikkert vurdere, at køreposen vil kunne holde i rigtig lang tid og bruges af flere børn. Desuden kan posen vaskes i vaskemaskinen, hvilket er et kæmp plus – vi kender jo alle til små børn med fedtefingre, snotnæster og børneboller/smoothies i klapvognen.

Kvalitet: MEGET GOD. Super lækker kvalitet og er kæmpe fan af, at der er tænkt over hvilke materialer den er lavet af – og her tænker jeg især på, at producenterne er gået efter et miljørigtigt valg.

Pris: GOD. Najell Winter Cover køreposen koster 999 kr og kan købes på www.najell.com. 999 kr er mange penge, uden tvivl, men man får her et produkt som lever op til både design, kvalitet, tanken bag designet, gør det den skal og er nem at bruge. Det skal nævnes at køreposen også fås i farve, Matte-Black.

Min samlede vurdering af køreposen er, at dette er en kørepose som vil blive skambrugt indtil min datter ikke kan være i den mere. Det en en virkelig lækker pose som er blød både udvendig indvendig og som klær enhver vogn OG barn:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE NYTÅRSFORSÆT 2019 - HVAD ER DINE?