TEST af rockaRoo stol fra 4moms – Testfamilien
NYE FARVER HOS BOBLES

TEST af rockaRoo stol fra 4moms

Vores tester Rikke har sammen med datteren Vilde på 6-10 uger, testet en rockaRoo stol fra 4moms.com

Rikke fortæller:

“Jeg må indrømme, at jeg var noget skeptisk i starten og da jeg så testen. Skråstole til babyer er ikke noget for mig. Jeg er uddannet ergoterapeut og er måske lidt miljøskadet. Jeg har det dårligt med at placere min baby i en passiv position og har heller ikke til mine to store børn, ejet en skråstol. Men da jeg kiggede lidt nærmere på stolen, kunne jeg se, at denne stol er mere ergonomisk korrekt, end mange af de skråstole der findes på markedet. Her ligger baby mere ned i stolen, hvor de i de andre stole, sidder mere oprejst.  Dog vil jeg understrege, at jeg stadig ikke vil anbefale, at man bruger stolen i mere end max 20 min af gangen.”

“Stolen er virkelig smart, i et flot design, som ikke er alt for iøjnefaldende i hjemmet. Den giver de bedste forudsætninger for, at vugge baby i søvn. Selve sædet, kan lynes af og vaskes, hvilket næsten er et must.  Stolen har en masse fine detaljer. Den kan rokke frem og tilbage i 5 forskellige tempoer, der kan sættes musik til, som afspilles via egen telefon. Over stolen findes en aftagelig integreret uro med legetøj. I stolen findes en sele, som også nemt kan justeres.”

“Vilde er heldigvis (7-9-13, bank under bordet, salt over skulderen osv, osv) en meget nem baby. Hun græder sjældent og er en meget veltilpas baby. Derfor har stolen ikke været et absolut must for os, men guderne skal vide, at jeg ville ønske, at vi havde haft den til Smilla. Hun sov meget lidt, kun når det var yderst nødvendigt. Hun havde i en kort periode kolik, og med en storebror på 2 år og en far der arbejder offshore, kunne den have været en lifesaver.”

“Vi har primært brugt den under aftensmaden herhjemme, det er der hvor alle har brug for at baby er veltilpas. De store har brug for at snakke om dagen der er gået og der har vores aftensmad stund altid været vigtig for os. Det er som regel også det tidspunkt på dagen, hvor Vilde kan finde på at brokke sig lidt og være lidt ekstra træt. Hun har derfor haft stolen til at vugge sig frem og tilbage, og flere gange er det resulteret i, at hun er faldet i søvn. Men den er altså også bare lækker, og jeg har flere gange ønsket, at den kunne fås i voksen størrelse.”

“Min mødregruppe har i øvrigt også været meget begejstret for at låne stolen.”

Vores vurdering af rockaRoo stolen:

Nytteværdi: MEGET GOD – jeg tror at alle babyer har dage, hvor de helst vil være i mors arme og helst være i bevægelse hele tiden, her er stolen en genial aflastning. Stolen kan bruges til baby vejer 9 kg.

Holdbarhed: MEGET GOD – vi har haft stolen i 4 uger og den har været brugt hver eller hver anden dag i den periode. Stolen ser fuldstændig ny ud endnu og det at betrækket kan vaskes er helt sikkert også et plus for holdbarheden.

Pris: MIDDEL. Prisen ligger på omkring 1600-1700 kr. Denne stol er ikke et musthave men en nice to have, så derfor syntes jeg, at prisen er i den dyre ende.

Kvalitet: MEGET GOD  – man kan mærke, at stolen er i rigtig god kvalitet. Aktivitetsbøjlen med legetøj sidder på, på en måde, hvor baby på ingen måde kan blive kvalt eller komme galt afsted hvis den får det rykket ned.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE FARVER HOS BOBLES