TEST af juniordyne og pude fra N-Sleep – Testfamilien
TEST af Basis t-shirts fra Basic Apparel

TEST af juniordyne og pude fra N-Sleep

Vores testere Camilla, Line og Heidi har sammen med deres børn hver især testet junordyner og juniorpuder fra danske N-sleep.

Camilla fortæller:
“Vi er så heldige, at være blevet udvalgt som tester af en junior dyne og pude med kapokfyld fra N-sleep.

Kapok er et naturfibre, der virker isolerende og transporterer nattesved væk fra kroppen og hjælper derfor godt på vej til et sundt sovemiljø. Alle produkter man køber hos N-sleep er økologiske og allergivenlige, hvilket betyder at der under forarbejdet hverken er brugt tilsætningsstoffer eller kemikalier. Derudover kan støvmider og bakterier ikke leve i naturprodukterne, hvilket er noget vi sætter stor pris på, i vores familie.

Vi modtog produkterne pænt pakket ind og med en brochure som var utrolig brugbar og velbeskrevet. 
Jeg tror, at de fleste børnefamilier kan skrive under på, at efter man får børn, afhænger ens egen søvn af barnets søvn. Hvilket i visse situationer godt kan blive lidt frustrerende, hvis ens barn ikke værdsætter søvn ligeså meget som man selv gør. Vores små yndlingsmennesker forstår ikke altid det menneskelige behov for søvn og derfor kan søvn i perioder, næsten blive et helt omdrejningspunkt.

Det er ikke fordi vi har oplevet en mirakelkur ved at bruge puden og dynen fra N-sleep og at vores mindste datter har sovet igennem 8 timer hver nat siden. Men – vi har testet dynen og puden de sidste 3 uger, en tid hvor Alva har været
meget ramt af sygdom, bl.a. feber. Hun er i forvejen et varmt barn og har aldrig rigtig ville sove med dyne på, fordi hun så er vågnet op i løbet af natten, badet i sved. Her har vi virkelig kunne mærke en markant forskel med dynen fra N-sleep, som har haft en virkning på, at hun har været veltempereret hele natten, trods 40 i feber.

Både min mand og jeg, kan virkelig godt lide at sove i et koldt soveværelse, hvor vinduet har stået åbent hele dagen.
Dette er ikke en mulighed, med små børn der kommer ind i smørhullet om natten og nægter at sove med dyne på. Vi har derfor mange morgener vågnet, helt tørre i halsen, pga. den tørre radiatorluft (hvis man kan kalde det det) her
hen over vinteren. Men kapokdynen virker isolerende når sovemiljøet er køligt og temperere sig efter den lille krop – det er altså noget der giver store pluspoint i vores familiebog. 
Jeg er så misundelig på Alva’s nye dyne, at når hun ikke selv bruger den, så kravler jeg er fosterstilling og låner den. Vi kan kun sende vores allerstørste anbefalinger og har efter denne test, skrevet dyner fra N-sleep på ønskelisten til den resterende del af familien.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi,
holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og
DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Et godt sovemiljø er alfaomega og kapokprodukterne skaber virkelig rammerne hertil.

Holdbarhed: MEGET GOD – Alva bruger sin pude som nusseklud og sovebamse. Den bliver derfor slæbt med overalt og jævnligt vasket. Derudover er dynen syet i firkanter, hvilket betyder at alt fyldet ikke ligger i den ene ende. Holdbarheden er tiptop.

Pris: MEGET GODJuniordynen koster 749,00 og puden 299,00. Jeg synes man får kvalitet for pengene og synes
derfor prisen er helt fair.

Kvalitet: MEGET GOD – Allergivenlige og økologiske produkter der fra os får UG med kryds og slange, intet mindre.


Line fortsætter:
“Jeg har været så heldig at skulle teste en kapok juniordyne og pude fra n-sleep.dk. Vi har ikke andre produkter med kapok fyld, så derfor var det helt nyt for os. Nora er et uroligt varmt barn, og sveder en del, når hun sover. Jeg har prøvet med en uld/silke dragt og synes også det har hjulpet lidt, men hun sveder stadig meget. Derfor var jeg spændt på at se, om det kunne hjælpe med en kapok dyne.”

Da vi modtog dynen og puden var det super fint pakket ind. I pakken var der vedlagt en brochure, som fint beskriver, hvilke egenskaber kapok har. Kapok virker ventilerede og transporterer nattesved væk fra kroppen. Samtidig fungerer det også isolerende, så man altid er varm. Den er altså genial både som sommer- og vinterdyne.

Dynen virker tungere end en almindelig dyne, men dette har kun haft en god effekt på Nora. Fyldet i dynen er inddelt i felter, hvilket gør dynen god at svøbe med, og man oplever ikke, at alt fyldet ligger i den ene ende.

Nora ligger stadig i vores seng og sover, og vågner flere gange i løbet af natten og skal ammes. Tit har hun været våd af sved, men jeg har ikke oplevet, at hun har været svedig/klam efter at hun har sovet med dynen, så kan altså konkludere, at kapok virker. I testperioden har Nora også haft høj feber og på trods af det, har dynen tempereret hendes krop, så hun på intet tidspunkt har været våd af sved.

Jeg er også meget imponeret over puden. Da Nora jo ikke bruger pude fik storesøster lov til at teste denne. Esther har altid været vant til at sove med en pude uden særlig meget fyld. Med puden fra N-sleep kan man selv regulere fyldet, så den passer til barnet – det er altså mega smart. Den bliver leveret med en masse kapok, og så tager man efterfølgende bare fyldet ud til den har den ønskede højde.
Jeg kan kun anbefale begge produkter fra n-sleep.dk – og så er det kun et plus, at de er allergivenlige, økologiske og uden brug af forskellige tilsætningsstoffer og kemi. Der står helt sikkert en kapokdyne på min ønskeseddel!
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD. Lækre produkter som kan bruges i alle hjem. Jeg synes det er et stort plus, at de er økologiske og allergivenlige.
Holdbarhed: MEGET GOD.  Begge produkter er af god kvalitet og stoffet de har brugt virker slidstærkt og dermed en lang holdbarhed.
Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten er helt i top. De er økologiske og virker som godt håndværk. Selve designet på dynen er fint og eksklusivt.
Pris: GOD. Prisen ligger på 749 kr. for dynen og 299 kr. for puden. Jeg synes det er en fair pris, som hænger fint sammen med kvalitet.

Heidi afslutter:
“Matti har testet en juniordyne fra N-sleep, med det blødeste kapok fyld. Dynen koster 749 DKK.

Matti er et sindssygt varmt barn!

Det smarte ved Nsleep’s produkter er at de er fyldt med kapokfibre. Produkterne skaber en naturlig sund søvn og så er de økologiske.

Derudover kan nævnes:

– Fibrene er ventilerende og transporter nattesved væk fra kroppen
– Isolere og holder barnet varmt i et koldt rum.
– Suger ikke duft, det betyder at husstøvmider, bakterier m.m. Ikke kan leve i fibrene og det er derfor ultra allergivenligt
– Ingen kemi forarbejdningen og er derfor et naturprodukter.

Produkterne sørger derfor at transportere sveden væk fra barnet, men sørger også for at isolere barnet, til den rette temperatur. Så barnet hverken er for varmt eller koldt.

Jeg kan derfor med god samvittighed putte ham i drømmeland uden en sur og ked af det Matti fordi han er ved at koge over.
Produkterne holder ham varm og veltempereret!

Jeg var lidt bekymret over dynens struktur. Dynen er delt ind i flere små felter med kapok fibrene, og dynen virker/fremstår mere hård i det, og med en dreng der ELSKER at putte sig ind i dynen og nulrer hjørner på dynen var jeg bange for at det var svært for ham, men det er slet ikke noget problem.

Jeg er også vild med at sidde med dynen, jeg synes den er rigtig lækker og man kan hurtigt mærke varmen fra den og det er jo perfekt, når man modsat Matti er en MEGA frossenpind 🙂

Jeg kan med garanti sige at flere af NSleep’s produkterne skal flytte ind hos os!!

Her bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – det er vigtigt for mig at mine børn er glade og tilfredse. Og altid er beskyttet, også mod varme, kulde og sved og det gør produkterne. Samtidig vil jeg gerne have at produkterne er bæredygtige og gode for dem. Med børn i risikozonen for at udvikle astma og allergi, betyder det meget at produkterne kan medvirke til at de ikke bliver udsat for bakterier, dyr m.m.

Holdbarhed: MEGET GOD – Da det er et naturprodukter, hvor intet kan overleve i fibrene, har du her nogle livstidsprodukter, du kan have “hele livet”.

Pris: MEGET GODPrisen for juniordyne er 749 DKK. Prisen synes jeg er rigtig gode i forhold til hvilken kvalitet, egenskaber og holdbarhed.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er rigtig god, produkterne er bæredygtige, naturlige og økologiske.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Basis t-shirts fra Basic Apparel