TEST af Najell bæresele – Testfamilien
TEST af juniordyne og pude fra N-Sleep

TEST af Najell bæresele

Vores tester Rikke har sammen med datteren Vilde på 12 uger, testet en Najell Original bæresele.
Rikke fortæller:
“Vi har været så heldige, at få lov til at teste en bæresele fra det svenske mærke, Najell. Vi har ikke haft en bæresele i huset siden de store på nu hhv 9 og 7 år. Og hold nu op hvor er det sket en udvikling på det område – til det positive. Jeg er uddannet Ergoterapeut og er nok lidt miljøskadet – jeg er i hvert fald ikke meget for bæreseler. Har indtil nu sværget til viklen. Men bæreselen fra Najell anbefales af International hofte dysplasi Instituttet og baby kan helt fra nyfødt, sidde ergonomisk korrekt i selen – kæmpe plus.

Selen skiller sig ligeledes ud ved, at man kan betjene den med en hånd. Spænderne er magnetiske så man undgår, at skulle fumle med spænderne, når sele skal af og på. Den giver en rigtig god støtte om hoften når man som forældre har den på. Det gør, at belastningen på ryggen mindskes – fantastisk.

Selen kan som nævnt anvendes allerede fra nyfødt og op til barnet er 3 år gammelt. Når barnet bliver 6 mdr, kan selen indstilles således, at barnet bliver båret på hoften. Barnet kan ligeledes vendes med ansigtet væk fra forældrene, og man kan bære på ryggen. Så selen har altså 4 funktioner.

Alle de funktioner gør også, at man lige skal bruge lidt ekstra tid på, at sætte sig ordentlig ind i produktet, inden man tager det i brug. Vi skulle i hvert fald lige afprøve det et par gange, inden vi fik det til at sidde optimalt det hele.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Vores vurdering af Najell bæreselen bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – jeg går aldrig længere ture med barnevognen, uden jeg har en bæresele med i tasken. Jeg har prøvet flere gange at stå et sted med vognen, og baby bare nægter og sove og skriger. Derfor har jeg den altid med, så jeg har muligheden for at sætte baby i selen og forhåbentlig få lidt ro på.

Holdbarhed: MEGET GOD – nu har vi kun testet den i 4 uger, men man kan mærke at selen og detaljerne her på, er meget slidstærk.

Pris: MEGET GOD – Selen koster 1199 kr hvilket er en helt fair pris, da man kan bruge den i 3 år. Lige nu kan jeg se selen på tilbud på nettet til 589 kr, og det er en virkelig god pris.

Kvalitet: MEGET GOD – man kan mærke, at selen er i rigtig god kvalitet. Stoffet er blødt og åndbart, lynlåsene er kraftige, den sidder godt på kroppen og det at spænderne er magnetiske, gør bare lige selen lidt mere lækker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af juniordyne og pude fra N-Sleep