TEST af indsats til autostol fra N-sleep – Testfamilien
TEST af navneklistermærker og refleksmærker fra Børneflapper

TEST af indsats til autostol fra N-sleep

Vores tester Heidi har sammen med sønnen Matti testet en indsats til autostolen fra N-sleep.

Heidi fortæller:
“Matti har testet en indsats til hans autostol, med det blødeste kapok fyld. Autostolsindsats koster 269 DKK.

Matti er et sindssygt varmt barn, og det mærkes især når han sover og når han kører bil. Er vi på en længere køretur er han helt svedig når han kommer ud af sin stol, ligegyldigt årstid, fordi sveden ikke bliver transporteret væk i de kunstige materialer autostolen er lavet af.

Det smarte ved Nsleep’s produkter er at de er fyldt med kapokfibre.

– Fibrene er ventilerende og transporter sved væk fra kroppen
– Isolerer og holder barnet varmt i et koldt rum.
– Suger ikke duft, det betyder at husstøvmider, bakterier m.m. Ikke kan leve i fibrene og det er derfor ultra allergivenligt
– Ingen kemi forarbejdningen og er derfor et naturprodukter.

Produkterne sørger derfor at transportere sveden væk fra barnet, men sørger også for at isolere barnet, til den rette temperatur. Så barnet hverken er for varmt eller koldt.

Jeg kan derfor med god samvittighed køre en lang tur, uden en sur og ked af det Matti fordi han er ved at koge over. Produktet holder ham varm og veltempereret og jeg har en gladere dreng når vi køre i bil.

Jeg kan med garanti sige at flere af NSleep’s produkterne skal flytte ind hos os!!

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger. MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – det er vigtigt for mig at mine børn er glade og tilfredse. Og altid er beskyttet, også mod varme, kulde og sved og det gør produkterne. Samtidig vil jeg gerne have at produkterne er bæredygtige og gode for dem. Med børn i risikozonen for at udvikle astma og allergi, betyder det meget at produkterne kan medvirke til at de ikke bliver udsat for bakterier, dyr m.m.

Holdbarhed: MEGET GOD – Da det er et naturprodukter, hvor intet kan overleve i fibrene, har du her nogle livstidsprodukter, du kan have “hele livet”.

Pris: MEGET GOD – Prisen for autostols indsatsen koster 269 DKK. Prisen synes jeg er rigtig gode i forhold til hvilken kvalitet, egenskaber og holdbarhed den har. Jeg synes faktisk den er billig. Da det virkelig afhjælper et stort problem. Samtidig kan autostolsindsatsen også bruges i klapvognen.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er rigtig god, produkterne er bæredygtige, naturlige og økologiske.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af navneklistermærker og refleksmærker fra Børneflapper