TEST af Keune STYLE produkter – Testfamilien
TEST af indsats til autostol fra N-sleep

TEST af Keune STYLE produkter

En del af vores testkvinder har hver især testet forskellige Keune Styling produkter.

Christine fortæller:
“Jeg er gravid i øjeblikket og synes, at mit hår har helt sit eget liv. Jeg havde derfor set frem til at modtage Keune produkterne for at se, om de kunne hjælpe min styling lidt”.

Keune valgte selv produkter til mig udfra min beskrivelse af mit hår. Jeg har halvlangt lyst/koldt hår som jeg ofte sætter op, men hvis jeg lader det blive nede, glatter jeg det.

Jeg modtog følgende:

  • STYLE hot iron spray no. 27 – 200 ml. Her.
  • STYLE Salt mist no. 62 – 200 ml. Her.
  • STYLE Dry Conditioner no. 15 – 200 ml. Her.

De to produkter jeg har brugt mest er Dry Conditioner. Den er let at spraye i tørt hår og giver håret en dejlig blødhed og gør det nemt at rede ud.

Den anden er Hot iron Spray. Denne har jeg brugt inden jeg har glattet mit hår. Produktet gør det nemt, at køre glattejernet igennem håret. Det filter ikke og bliver hurtigt glat og giver håret en fin glans.

Normalvis er jeg ikke så glad for, at bruge produkter i håret inden jeg glatter det, da jeg synes, at de fleste produkter gør mit hår “fedtet”. Dette er ikke tilfældet med Keune produkterne.”

Alle vores test og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – For hårets sundhed, er det mest optimale at bruge produkter til at beskytte sit hår.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Produkterne er meget drøje i brug og der er til lang tid i de 200 ml. flasker jeg har modtaget.

Pris: GOD – Prisen er fra 168 kr. og opefter. Det er okay priser efter min mening, da produkterne holder i meget lang tid.


Karina fortæller:

“Jeg har været så heldig at teste den nye serie STYLE fra KEUNE. Når jeg siger heldig, så mener jeg det faktisk! Jeg har nemlig før prøvet shampoo, hårolie og Conditioner derfra. Derfor var mine forventninger også ret høje til netop denne test.

STYLE er en serie, som er blevet relanceret her i 2019, der fås hele 31 forskellige stylingsprodukter. Det er altså ret mange, så der findes noget til alle hårtyper.

Jeg har testet 3 produkter, som KEUNE har udvalgt til mig, udfra min beskrivelse af mit hår. Jeg brugte ikke ret mange stylingsprodukter i forvejen. Indtil denne test har jeg kun brugt hairspray og heat protect.

Lige netop disse to produkter har jeg fået lov til at teste, samt en Dry Paste.

HEAT PROTECt No56

Den Heat Protect jeg har testet er en flaske med pumpe, et enkelt pump og du har nok til hele håret, den er ret lækker, sådan lidt gelé agtig. Jeg har brugt den i  både vådt og tørt hår, håret kommer slet ikke til at se fedtet ud, selvom det er en géle.

Jeg har været vant til en Heat protect på sprayflaske, men det har været ret svært at doserer, og jeg føler slet ikke jeg har haft føling med den. Så jeg foretrækker bestemt en flaske med pumpe, som den jeg har testet fra KEUNE.

DRY PASTE No41

Da jeg modtog den, anede jeg ikke rigtig hvad jeg skulle bruge den til.

Men det gør jeg NU, den kan bestemt ikke undværes længere. Når man åbner den, ligner det allermest en voks, men det er det bestemt ikke. Man tager en lille klat imellem fingerne og varmer det op, så bliver det sådan helt tør/pudderagtig og så er det klar til at komme i håret. Jeg er lige blevet klippet, mit hår har fået mange etager, men har tendens til at klaske sammen. Med denne DRY PASTE, løfter det håret og giver det en rigtig fin fylde, uden håret ser fedtet og stylet ud. Duften er virkelig lækker.

Det sidste produkt jeg har testet er:

FIX No57

En rigtig lækker lak, som giver det perfekte hold til mit fine hår, som har en tendens til at ændre sig i løbet af dagen. Der findes ikke noget værre end en lak, som gør håret stift, det gør denne her heldigvis ikke. Man hverken mærker eller ser der er brugt lak i håret, men alligvel sidder håret som den skal, efter man har brugt lakken.

Jeg er vild med emballagen på alle produkterne, og dem har jeg gerne stående fremme på badeværelset.

Alle 3 produkter lever fuldt ud op til mine forventninger og jeg kunne sagtens finde på at købe flere lækre produkter fra STYLE serien.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi:  GOD – 3 lækre produkter, der alle kan noget, som jeg og mit hår har brug for.

Holdbarhed/kvalitet MEGET GOD – kvaliteten er i top og produkterne er drøje i brug.

Pris: GOD – produkterne har rigtig fine priser, i forhold til de er så drøje i brug.


Anna fortæller:
“Mit hår var en stor høstak, toppet med krus og hang til dreadlocks, efter 2 graviditeter og amning. Så da jeg fik lov at teste Keune styling hårporukter, kunne jeg ikke får armene ned.
Jeg har testet disse 3 produkter :
  • Smooth Straight Cream
  • Brilliantine Gel
  • Smooth Humidity Shield
Keune STYLE SMOOTH Straight Cream – Er klart det produkt jeg er blevet mest glad for, og indgår nu i min daglige morgenrutine. Mit hår var simpelthen så kruset og har været ekstremt svært at rede ud. Jeg gør stadig det at jeg, reder håret inden bad. Bruger mine normale produkter til håret i badet. Efter badet krammer jeg en femmer Straight cream i ca. I det våde hår. Derefter reder jeg det ud, og føntørre det, da cremen er en varmeaktiveret creme. Mit hår er silkeblødt og helt glat, helt uden brug af klattejern. MEGA FAN !!! Og det dufter dejligt og kan også bruges til at glatte dine krøller ud.
Keune STYLE Brilliantine Gel – Hjælper også til kruset hår. Og kan styles i både fugtigt og tørt hår. Den giver håret et wet look. Med lokkerne på plads. Dog syntes jeg at duften på gelen, dufter af et herre produkt, og lidt svært at arbejde med. Men når det først er arbejdet ind i håret, giver det klart håret det rigtige look. Jeg syntes at resultatet var fedest i fugtigt hår.
Keune STYLE Humidity Shield – Er en finish spray som beskytter håret mod fugtighed og hjælper til hår som har nemt ved at kruse. Der er en lille smule hold i samt den giver håret glans. Jeg har brugt den som en afsluttende rutine, når jeg har sat i mit hår. Dog synes jeg ikke at denne spray kan holde mit meget lange og tykke hår. Men en med kortere og tyndere hår, der tror jeg den vil være et hit. Så jeg har primært brugt den, for at håret ikke skulle kruse. Og her har den været hjulpet, men det er efter jeg har brugt straight cremen. Så den duo er god sammen.
Jeg er blevet MEGA glad for Straight creamen, som virkelig har gjort en forskel for mit ustyrlige hår, og sammen med Humidity Shield sprayen, så har du altså et rigtig godt våben mod kruset hår. Alle produkter har UV-filter og kan bruges i alle hårtyper.”
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – For mig har nogle af produkterne gjort en kæmpe forskel, for mit hår. Så hvis man har tendens til kruset hår. Så er det nogle MEGET nyttige produkter.
Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg synes ikke man behøver at bruge så meget af gangen, så derfor synes jeg der er til rigtig længe i hvert produkt.
Pris: MEGET GOD – Prisen er en god pris, når man tænker over at det er et salon produkt man køber.
Kvalitet: MEGET GOD – Det er nogle virkelig gode produkter, med rigtig mange gode egenskaber. Dog har jeg mine favoritter ud af de 3, jeg har testet. Men kvaliteten fejler absolut intet.


Rikke fortæller:

“Jeg  har testet thickening cream, matte shape cream og precicion powder fra Keune
 
Mit førstehåndsindtryk var super godt! Jeg er vild med farverne i emballagen som passer perfekt ind i mit look herhjemme.
Der ud over er jeg vild med at Hårpleje fra Keune indeholder det patenterede DLP2 (Double Layer Protection System) der beskytter ens hår imod solens skadelige UV-stråler. DLP2 beskytter også imod varmeskader fra glattejern, bølgejern, krøllejern og føntørrer. Ret fedt!
Men jeg var rigtig spændt på at teste produkterne, da jeg efterhånde at prøvet en del forskellige mærker af som ikke altid har passet til mit hår.
 
Det 1. produkt jeg testede var Keune Thickening Cream:
 
Keune Thickening Cream har en lækker konsistens som er super nem at fordele i håret. Den giver en rigtig fin volumen og fylde til håret som holde længe.
Man behøver ikke at bruge særlig meget, så du har til virkelig lang tid i et enkelt produkt. Keune Thickening Cream indeholder provitamin B5 som trænger ind håret og gør strukturen tykker, samtidig med at det modvirker at håret udtørre under styling.
Det 2. produkt jeg testede var Keune Matte Cream:
Keune Style Matte Cream er super drøj i brug, og den passer perfekt til mit tynde/normale hår. Den gør det super nemt at lave en frisure der holder hele dagen, eller til at ligge de små baby hår ned.
Den indeholder lige som de andre produkter UV-filter.

Det 3. produkt jeg testede var Keune Precicion powder:
Keune Precicion powder var klart det produkt der overraskede mig allermest. Jeg skulle næsten ikke bruge noget for at få en super lækker volumen i håret, som bare holder!
Pulveret er i sprayform som gør det super let at fordele i tørt hår. Jeg er vild med den!
Samlet set er jeg meget begejstret for Keunes  produkter, og de bliver helt sikket en fast del af min styling fremadrettet!”

I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Virkelig lækre produkter til styling
Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne er super drøje i brug, så du har til lang tid og holder det hele dagen i håret!
Pris : GOD – Prisen er god og til at komme til for alle.
Kvalitet : MEGET GOD – Super fin kvalitet

Linda afslutter:
“Da jeg blev spurgt om jeg ville teste hårprodukter fra mærket KEUNE sagde jeg ret hurtigt ja. Jeg kender i forvejen godt mærket, og ved at det er lækre produkter.
Mit førstehåndsindtryk af produkterne er virkelig godt, emballagen er super flot og noget man gerne vil have stående fremme på badeværelset. De er enkle i designet, og holdt i sarte farver. Yderligere er de lækre at have i hænderne.
Jeg har testet følgende:
  • Dry Texturizer spray
  • Salt mist
  • Hot iron spray
Første produkt er Dry texturizer spray og den har jeg virkelig kastet min kærlighed på !
Det er en volume spray, der giver tekstur til håret – virkelig et hit når man som jeg har fint skandinavisk hår. Sprayen giver fint hold i håret og skinner ikke – perfekt til en fyldig hestehale eller et lidt “uglet” look…
Næste produkt er Salt mist, altså en saltvandsspray. Igen et produkt der giver håret en lidt grovere tekstur. Duften er virkelig god på denne saltvandsspray og den kan benyttes i både vådt og tørt hår. Den fungerede bedst for mig i håndklædetørt hår, efterfulgt af en tur med hårtørrer. Ligesom Dry texturizer, giver denne også et let hold og et mat finish samt varmebeskyttelse fra fx føntørrer og glattejern. Yderligere er der UV-filter i produktet, som beskytter håret mod solens stråler.
Sidste produkt i rækken, er Hot iron spray. En heat protector/varmebeskyttende spray. Denne sprayes i håret, inden man behandler håret med varmeredskaber som glatte/krøllejern osv. Den angiver at beskytte håret op til 230 gr. Dette produkt har ikke lige så godt duft, som de to foregående. Sprayen giver ikke hold i håret, men der er til gengæld skruet mere op på shine delen. Håret får en fin glans, men man skal være opmærksom på ikke at få brugt for meget.
Nytteværdi: GOD – For folk der benytter styling produkter til håret er det bestemt meget nyttige produkter.
Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg oplever at alle 3 produkter er meget drøje i brug og derved holder længe.
Pris: GOD –  KEUNE produkter ligger i den lidt dyrere ende, men jeg syntes absolut at de er pengene værd. De er drøje i brug og man får yderligere et lækkert design.
Kvalitet: MEGET GOD – Jeg syntes at alle 3 produkter er af virkelig høj kvalitet. Både i forhold til selve produktet, som i den grad holder hvad de lover, men også på design og hvordan selve emballagen føles i hånden. Det er lækkert på alle parametre og jeg vil absolut fortsætte med at benytte produkterne efter testen er færdig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af indsats til autostol fra N-sleep