TEST af Fuglen fra Units Danish Design – Testfamilien
TEST af produkter fra Roligan.dk

TEST af Fuglen fra Units Danish Design

Tre af vores testfamilier har testet den nye tumlefugl fra Units Danish Design. De har testet dem i forskellige stadier, med børn på hhv. 4, 8 og 12 måneder samt deres større søskende på 3 år.
(Skulle du blive fristet efter at have læst anmeldelsen, så har Units har 20 procent rabat på Fuglen i dag og resten af marts måned med koden ‘Testfamilien’ via www.units-dd.dk du skriver koden i kommentaren og rabatten trækkes manuelt).
Testet af børn på 4 måneder og 3,5 år
Ida fortæller:
“Vi har været så heldige at teste den fine tumlefugl fra Units.
Fuglen er designet til at støtte babys naturlige udvikling blandt andet med den rette liggeposition og til at lette hovedløft når de ligger på maven.
“Husk at lægge hende på maven” “Det er vigtigt at I husker at træne nakken” “Kan hun løfte hovedet” “Hun skal ligge på maven hver gang hun er vågen” “Bliver hun sur når hun ligger på maven?”
Har du hørt den før? Og om hun bliver sur når hun ligger på maven? Nej hun bliver ikke bare sur, hun bliver fuldstændig hysterisk, når hun ligger med ansigtet ned i gulvet og ikke kan kigge op. Så jeg skal være ærlig, at sige at jeg ikke har været helt vildt god til at træne Lunas nakke, det er mest forgået på maven eller skulderen af mig.
Jeg var derfor super spændt på at teste tumlefuglen. Og jeg må sige at jeg er virkelig glad for den. Den giver den perfekte hældning, så baby løfter hovedet naturligt, og ikke skal kæmpe så meget for det. Den er lidt høj, så man kan man med fordel, lægge sig for enden af den så baby kigger ned på en, og derfor heller ikke skal løfte hovedet så højt.
Udover at den har givet god træning til nakken, så har tumlefuglen også givet mange gode hyggestunder. Da den som sagt er lidt høj, så tør jeg ikke lade Luna lægge på den alene, så vi har ligget en del på gulvet sammen med hende, det har været virkelig hyggeligt.
Men det er ikke kun Luna som har haft glæde af den. Lærke har brugt den virkelig meget. Både til at hoppe på, ligge på, balancere på og rutsche på. Især legen “jorden er giftig” er blevet opfundet på ny.
Jeg har intet dårligt, at sige om den. Skal jeg komme på noget, så må det være den lyse grå farve, som tager let imod skidt og støv, men det er altså ikke noget en våd klud ikke kan klare.”
Vores vurdering af Tumlefuglen bliver:
Lege/Nytteværdi: GOD – fuglen er helt klart en “nice to have”, og ikke en “need to have”. Der er mange andre måde at træne nakken, men når det er sagt, så er jeg virkelig glad for den.
Holdbarhed: MEGET GOD – nu har vi kun testet den i 4 uger, men den har fået nogle tæv og en masse savl, og den er stadig super fin. Jeg tror ikke man kan undgå at den får lidt mærker når den bruges til leg.
Pris: MEGET GOD – Fuglen koster 795,- hvilket er en helt fair pris, når man ser på, at det er et tumle møbel, som kan bruges over lang tid og i flere aldersgrupper. Desuden er den pæn, at have stående fremme.
Kvalitet: MEGET GOD – super god kvalitet, helt på højde, med andre kendte tumlemøbler i samme stil.

Testet af  børn på 8 måneder og 3 år

Line fortæller:

“Units laver rigtig fine tumledyr fremstillet i miljøvenligt EVA-skum, som ikke indeholder phthalater eller andre skadelige stoffer. Jeg har sammen med mine to piger testet ”Fuglen” og den har været et fint indslag i vores motoriklege. Det er enormt vigtigt at arbejde med børns motorik og fuglen er både sjov og udfordrende.

Den kan bruges fra nyfødt, hvor den kan lette hovedløft på grund af vinklen. Lidt senere giver fuglen god træning, når de skal lære at kravle og rejse sig op. Min datter på 8 måneder har styrket hendes kernemuskulatur og hendes nakkemuskler. Hun har kunne bruge den til at holde hovedet højt oppe og løfte sig op på armene.

Hun kravler ikke endnu, men møver sig frem og vi har brugt den, som en udfordring til at komme op på og over.

Når hun begynder at gå, kan den bruges som rampe til at gå op og ned ad, så den har virkelig mange anvendelsesmuligheder.

Min store pige på 3 år har også brugt fuglen flittigt, når der er blevet lavet forhindringsbane og leget ”jorden er giftig”.

Den er lavet i noget lækkert skummateriale, der virker meget hygiejnisk og som er let at rengøre. Den grå farve er meget neutral og passer fint ind i stuen – og så kan den jo også fint bruges til begge køn. Jeg kan kun anbefale Units fugl til andre børnefamilier, der søger motorisk udfordrende legetøj.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD. Lækkert tumlemøbel, som har flere anvendelsesmuligheder og kan bruges fra nyfødt til tumlinger. Den er meget gavnligt for udviklingen af barnets motorik.

Holdbarhed: MEGET GOD.  Skummaterialet som fuglen er lavet af virker solidt og man kan ikke se på den, som vi har testet, at den har været brugt, selvom den har været brugt flittigt af to børn. Den kan uden tvivl holde i mange år. Den kan let tørres over med en klud eller kommes under bruseren, hvis den trænger til en vask.

Kvalitet: MEGET GOD. Den er lavet i miljøvenligt materiale og holder sig flot.

Pris: MIDDEL. Jeg synes prisen er lidt i den høje ende. Den koster 795 kr. Men når det er sagt, så er der ingen tvivl om kvaliteten er i top og man får et produkt, som jeg er sikker på holder sig pænt i mange år.


Testet af  børn på 1 år og 3,5 år
Anna fortæller:
“Med to tumle unger i hjemmet, har fuglen fra Units er virkelig været en fest at teste herhjemme.
Units fuglen kan bruges allerede til de helt små babyer, når der skal trænes nakke, for at vende dem til at ligge på maven. Når de kan kravle er den en god udfordring at kravle på og eller over. Og når barnet kan gå kan den fuglens næb bruges som en udfordrende rampe.
Men legen slutter ikke kun når barnet har lært at gå. Carla på 3,5 år bruger den i stor stil og lige så meget som, Alfred på 1 år. Hun bygger forhindringsbaner, leger jorden er giftig, den bliver brugt som balancebom, det er helt sikkert kun fantasien der sætter grænser.
Alfred kravler opad den, går på den, skubber den rundt i stuen, bruger den som stol og ligger og slapper af på den – den del gør han meget 🙂
Han tumler helt vildt med den, og jeg kan se at han virkelig hele tiden udforsker sine motoriske evner. Specielt det at gå op ad den, er han blevet super god til, på de få uger vi har haft fuglen hjemme.
Den er tilpas tung, således at de små ikke kan tippe på den, og de større børn selv kan flytte den.
Units skum dyr er lavet af et miljøvenligt materiale uden skadelige stoffer, hvilket jeg syntes er enormt vigtigt, når det bruges til babyer og små børn. Det er utroligt lækkert i kvaliteten og så er det total i top at materialet er vaskbart, hvis der skulle ske uheld.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – For ungerne skaber Units fuglen kæmpe værdi, de leger med den hver dag og det ikke altid det samme den bliver brugt til.
Holdbarhed: MEGET GOD – Den får sig nogle tæsk, og i vores testperiode på de ca. 4 uger kan man ikke se den er brugt.
Pris: MEGET GOD – Jeg synes, at prisen er en god pris. Man får virkelig et fedt produkt til prisen.
Kvalitet: MEGET GOD -Lækker blød kvalitet, der er miljøvenligt og uden skadelige stoffer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af produkter fra Roligan.dk