TEST af puslepude og madras til lift fra N-sleep – Testfamilien
TEST af Graco EVO XT kombi klapvogn og barnevogn

TEST af puslepude og madras til lift fra N-sleep

Vores tester Christine har sammen med sin nyfødte pige Vega testet en puslepude og en madras til lift fra N-sleep.

Christine fortæller:
“Efter vi sidst blev forældre for hhv. 8 og 6 år siden er der sket meget på baby-markedet. Jeg havde derfor ikke før hørt om puslepuder og madrasser til barnevogn/lift med kapok fyld.

Kapok træerne kan blive op til 70 meter høje, 200 år gamle og bærer omkring 3.000 frøkapsler pr. år. Træerne vokser i Sydamerika, Østafrika og Asien, hvor de er en væsentlig indtægtskilde for de lokale, der blandt andet laver olie og foder af frøene, mens skallen bruges som brændsel. N-sleep har leverandører i både Indien og Cambodia, hvor de får deres kapok fra.

N-sleep producerer alt fra dyner, puder, madrasser og rullemadrasser til mere specielle produkter som indsats til autostol og klapvogn. Hos N-sleep finder du også markedets eneste 100% økologiske sengerand samt madrasser til både barnevognen og juniorsengen. Og meget, meget mere …

Madras til lift:
Vi har en Graco EVO XT kombi-vogn med lift del. Madrassen fra N-sleep passer perfekt i den smalle lift. Den måler 3o x 75 og koster 499,-


Madrassen er virkelig lækker! Kapok naturfibrene virker både ventilerende og isolerende, det er virkelig en fordel at vores lille pige både kan ånde i liften og holde varmen nu vi ikke har det varmeste forår.
Madrassen føles blød og behagelig og er ret robust og tung, man kan virkelig mærke at det er kvalitet!

Man kan også supplere med en kapokrullemadras ovenpå madrassen, da den vil fungere som madrasbeskytter og er nem at vedligeholde. Dette er nok mere aktuelt, i hvert fald for os, når barnet bliver lidt større.


Puslepude:
Puslepuden er ligesom madrassen til liften lavet af de lækre kapok fibre. Den er 100 % økologisk og altså lavet af de lækre kapok fibre samt økologisk bomuld og derfor yderst allergivenlig. Målene er 50 x 65 og puslepuden koster 649,-

Selve puslepuden er også ret så tung, så den ligger godt stabilt på puslepladsen. Foruden selve puslepuden er der også ekstra rullemadras ovenpå som er med til at beskytte puden.
Madrassen skyr skidt og snavs – så skulle du tabe noget på den, ryger det ikke i madrassen fibre, men sidder kun udenpå selve stoffet.
Som nybagte forældre kender de fleste nok til, at de små ofte tisser, når bleen åbnes – det gør vores lille pige i hvert fald. Det overraskende er, at det våde blot ligger sig ovenpå rullemadrassen og ikke trænger ind i stoffet! Ret imponerenede.

Madrassen kan enten bruges, som den er da den øverste del kan vaskes ved 60 grader i vaskemaskinen. Man kan også vælge at lægge et puslebetræk undenover. Vi har prøvet begge dele!

Puslepuden er virkelig lækker blød og de lækre kapok fibre sikre barnet ligger dejlig behageligt og er med til sikre at barnet ligger lunt og godt. Den har i hvert fald ikke været skånet og været udsat for både nr. 1 og nr. 2 – hvis I forstår 🙂
Det er nemt at vaske den øverste rullemadras eller blot skynde sig at aftørre, hvis det kun er tis – så er den klar til en ny omgang bleskift.
Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er et must både at have en madras til liften og en puslepude i hjemmet, når man får et barn.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Vanvittig lækker kvalitet! Jeg er virkelig vild med blødheden og de robuste produkter N-sleep laver! Jeg er sikker på at begge produkter holder i mange år og kan gå i arv.
Puslepuden har hverken pletter eller andet, selvom den har stået model til lidt af hvert med en nyfødt baby.
Pris: GOD – Priserne vil nogen måske mene er lidt i den høje ende, men hvis man først har mærket på produkterne og afprøvet dem, er prisen HELT berettigede. Madrassen til liften koster 499,- og puslepuden 649,-

 

1 kommentar

  • Det ser lækkert ud, god kvalitet. Man bliver helt fristet til at prøve det 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Graco EVO XT kombi klapvogn og barnevogn