TEST af barbermaskine Remington Ultimates Series F9 – Testfamilien
TEST af RACEHALL i Aarhus

TEST af barbermaskine Remington Ultimates Series F9

Vores tester Nichlas har testet en barbermaskine: Remington Ultimates Series F9.

Nichlas fortæller:

“Jeg har testet Barbermaskinen fra Remington “Remington Ultimates Series F9”. Rent estetisk er produktet flot, stilrent og et man gerne vil have stående fremme i den dockstation som medfølger i pakken. Min barbermaskine står fremme på vores badeværelse.

Rent funktionsmæssigt er produktet rigtig godt, det ligger godt i hånden og gør det den skal – nemlig at fjerne skægget! Hvis jeg sammenligner dette produkt med andre barbermaskiner jeg tidligere har brugt, så vil jeg anbefale dette produkt, mest af alt pga. at den fjerner håret med det samme og at jeg ikke er nødsaget til gentagende gange at barbere samme sted.

Et stort plus ved produktet er, at den holder strøm længe, hvilket jeg sætter stor pris på! Og er man i tvivl om hvor meget strøm der er på, så er der et lille LED display i bunden, som indikerer hvor meget strøm der er på. I produktet sidder der er Lithium batteri – og til dem der ikke kender til en Lithium batteri, så er det kort fortalt et batteri som gør at produktet kan yde 100% uanset hvor meget strøm der er på. Det er lækkert!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – De fleste mænd har brug for en god barbermaskine.

Holdbarhed/kvalitet: GOD – pga. Lithium batteriet

Pris: GOD – Til prisen er det en rigtig god barbermaskine. Barbermaskinen kan få her til 999 kr. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af RACEHALL i Aarhus