TEST af REIMA forårskollektion + RABATKODE til DIG! – Testfamilien
VINDEREN AF VORES STORE NICKS KONKURRENCE BLEV

TEST af REIMA forårskollektion + RABATKODE til DIG!

#annonce

Anna og Magnus er i år blevet ambassadører fra Reima. Det betyder, at de får lov at teste deres produkter og må forkæle jer med denne fine rabatkode til shoppen, som giver 20% i rabat.

Koden gælder fra i dag d. 1/4 til d. 7/4 og er MIE20 – og gælder på REIMAS WEBSHOP.

Mie fortæller:

“Det er ikke første gang, at ungerne har tøj fra mærket Reima. Så vi var godt klar over, at det er tøj i rigtig god kvalitet. Det er dog første gang, at vi skulle prøve forårsvarerne og det glædede vi os til. Vi havde fundet to virkelig smarte jakker, som har en 2 i 1 funktion, da den kan laves om til vest. Anna valgte en lyseblå – og jeg synes, at den er super fin til hende.

Magnus’ jakke er modellen Fleet og Annas jakke er modellen Float.

Prisen er 749 kr.  Jakkerne er lette dunjakker med aftagelige ærmer og hætter, samt to sidelommer. De er fremstillet i et ripstop materiale, som er vindtæt og åndbart. Jakkerne har mange praktiske detaljer som f.eks. sidelommer og en glat lynlås.

En ting der er meget oppe i tiden er, at gå ud i naturen med hver en skraldepose i hånden og rydde op i naturen. Det gjorde vi en søndag og det var virkelig noget ungerne nød. Det var hyggeligt og samtidig følte de virkelig at de gjorde en god gerning. Hvilket de jo også gjorde.

 Vi har også testet regntøj og gummistøvler. Anna har testen Vesikko regnjakken  som egentlig er et regnslag. Det er i dobbelt størrelse og holder alt tørt: børn, ydertøj og rygsæk.  Regnskabet koster 349 kr. Hun har også testet regnbukser og gummistøvler. Magnus har testet et sæt regntøj, der kommer som sæt og koster 399 kr. Og det består vandprøven til UG+.

Udover basistøjet, som man ikke kan undvære. Så har de testet forårsstøvler. Dvs. støvler uden foer. Både Anna og Magnus har testet Wetter Wash skoene der koster 649 kr.

Det er klassiske og vandtætte sneakers til overgang, som kan vaskes i maskinen. De har forseglede sømme og tekstilfor. Overdelen er fremstillet i slidstærk nylon, og snuden og hælen er forstærket med mikrofiber.

Derudover har Magnus testet Trappi (på billedet ovenfor) og Anna har testet Shore til hhv. 399 og 449 kr. Rigtig gode priser til gode kondisko.

Anna har testet vanter Ahven som er tynde, men stadig holder fingrene varme. De koster 99 kr. og Lahni huerne koster 159 kr. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – I det danske vejr er det en nødvendighed med godt og funktionelt overtøj. Og det er bare noget, som Reima kan levere.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Intet af det tøj vi har haft fra Reima er blevet slidt op – og det går ofte i arv. Det er lavet i bæredygtige og gode materialer.
Pris: GOD – Prisen er god. Det er i et prisleje hvor de fleste kan være med og man betaler for den kvalitet man får.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDEREN AF VORES STORE NICKS KONKURRENCE BLEV