TEST af REMINGTON Ceramic Glide 230 Glattejern – Testfamilien
TEST af tumleplaneter fra bObles - Part 2

TEST af REMINGTON Ceramic Glide 230 Glattejern

Mie og Nadja har testet REMINGTON Ceramic Glide 230 Glattejern.

Nadja fortæller:
“Jeg var meget spændt på denne test. Jeg har naturkrøllet hår, som jeg glatter cirka to gange om ugen, og jeg har haft mit gamle glattejern siden 2006. Det virker upåklageligt endnu, men jeg frygter altid lidt den dag, det står af, for det må det næsten gøre efter så mange år, så jeg var virkelig interesseret i at se, hvad der ellers er på markedet for glattejern.
Dette glattejern kan blive op til 230 grader varmt på 15 sekunder, så det går virkelig stærkt med at blive klar! Det er klart et plus og forskelligt fra mit gamle glattejern, så indstiller man selv temperaturen på dette.
Det virker fuldstændig, som det skal – det er nemt at betjene; det glatter håret til perfektion og det er et glattejern, som er meget billigere i anskaffelse end mit gamle.
På minussiden kunne jeg godt ønske mig en længere ledning, som jeg har været vant til fra tidligere, og så “napper” pladerne mit hår lidt, så der sidder en del hår tilbage på glattejernet efter endt glatning, hvilket jeg ikke har oplevet før, hvor jeg er vant til, at pladerne går mere ud i et med resten af glattejernet.
Hvis jeg skulle ud at investere i et glattejern igen, ville jeg vælge et fra mit gamle mærke, men det er også en ret stor udskrivning på 3-4 gange så meget som dette, som jeg dog ville vælge at investere i, fordi jeg ved, at det holder i mange år, og fordi jeg har mulighed for det, modsat da jeg var yngre og på SU. Er man på SU eller andet, synes jeg Remington er et rigtig godt bud til meget fornuftige priser, og det gør bestemt jobbet godt!”
Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Nytteværdi: GOD – mange kvinder ejer efterhånden et glattejern, og det her er bestemt et godt bud på et glattejern, der gør det, det skal, til en fornuftig pris.
Holdbarhed/kvalitet: GOD – et ganske fornuftigt glattejern i en fin kvalitet til prisen.
Pris: MEGET GOD – glattejernet koster 299,95,- hos Imerco og er dermed virkelig prisvenligt.

Mie fortæller:

“Jeg har sammen med min datter på 10 år testet REMINGTON Ceramic Glide 230 Glattejern. Jeg har faktisk allerede et glattejern fra Remington, som jeg er utrolig glad for. Så tænkte, at hvis dette bare var en lille smule bedre end det, så ville det være fantastisk. Dette glattejern gør sit arbejde som det skal – men jeg synes ikke at det er bedre end det jeg allerede har og som er 2 år gammelt.

 

En fordel ved dette er, at det er forholdsvist billigt. Så hvis man ikke har brug for at glatte håret så tit – så er dette et super fint bud. Det bliver hurtigt varmt (på kun 15 sek.) og er derfor hurtigt klar til brug. Min datter på 10 år har fået det, som hendes eget glattejern, da hun har nået en alder, hvor man gerne gøre lidt ud af sig selv. Særligt, hvis man skal til fødselsdag eller fest i klubben.

Du kan indstille det fra 150-230°C. Glattejernet kommer sammen med en varmefast opbevaringspose, så du nemt kan have det med dig. Der er automatisk sluk efter 60 minutter uden brug, hvilket er et stort plus, hvis man glemmer at slukke det.

Pladerne på Ceramic Glide 230 glattejernet fra har en belægning, der beskytter dit hår ved brug sammenlignet med standard keramisk belægning. Belægningen har antistatisk, keramisk, tumalin-ionisk effekt samt let glid med titanium der giver ekstra glans med mindre statisk elektricitet. Pladerne er bevægelige, hvilket skaber mindre afstand mellem dem og giver dig et bedre resultat.

I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: GOD – De fleste med langt hår, kan have glæde af et glattejern. Herhjemme kan hverken mor eller datter i hverttilfælde undvære et godt glattejern.
Holdbarhed/kvalitet: GOD – Det er i god kvalitet og kan helt sikkert holde i mange år. Det er et stort plus, at belægningen har antistatisk, keramisk, tumalin-ionisk effekt samt let glid med titanium der giver ekstra glans med mindre statisk elektricitet.
Pris: MEGET GOD –  299,95,- hos Imerco det er billigt for et glattejern.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af tumleplaneter fra bObles - Part 2