TEST af Najell Babynest Sleepcarrier – Testfamilien
TEST af REMINGTON Ceramic Glide 230 Glattejern

TEST af Najell Babynest Sleepcarrier

Vores tester Christine har sammen med sin nyfødte datter Vega testet en Najell Babynest Sleepcarrier.

Christine fortæller:
“Vi har fået lov at teste en Babynest fra svenske Najell. Vega er født d. 6/3-19 så vi har haft mulighed for at teste den lige fra hun kom til verden.

Vi har valgt Babynesten i farven grå, da vi synes den var mest praktisk. Den fåes også i sort og beige. Den fungerer ikke kun som en lift/babynest da der også er en sele med til, så man kan også bruge den som en slags bæresele.

Babynesten har fast bund og er virkelig stabil, den har to gode håndtag så den er nem at bære rundt på og så har den elastikker i enderne, så man kan spænde den ind eller ud, afhængig af barnets størrelse. Desuden kan man spænde den helt ud, så den kan bruges som et legetæppe når man er på farten.


De høje sider er sammensat af airmesh, et unikt materiale, som børn kan trække vejret igennem. Det er blevet testet i henhold til babylift standarder, og derfor et sikkert sted, for dit barn at sove og blive båret i. Alt stoffet er Økotex. Babynesten passer også i barnevognen.

Vi har brugt babynesten det meste af dagen og natten. Vi har lagt Vega til at sove i den med hendes dyne i løbet af dagen, så vi nemt har kunne flytte rundt på hende.

Om natten har den stået i vores bambus seng, ved siden af vores dobbeltseng, det har givet hende tryghed at ligge i noget som ikke er alt for voldsomt og stort.

Najell babynest er virkelig kvalitet! Vi kan ikke se på den OVERHOVEDET, at den har været brugt! Hvis der skulle blive spildt noget i den, eller den på anden måde skulle blive beskidt, kan den vaskes i en almindelig vaskemaskine ved 40 grader. Desuden får vi mange rosende ord med på vejen og spørgsmål til den, når vi har haft den med ud af huset. Vi har nok anbefalet den, de første 10 gange.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: GOD – Vega er vores tredje barn og til de to store havde vi en lift. Vi har været glade for, at kunne flytte vores nyfødte børn rundt som vi vil i huset, uden vi skal have dem op fra, der hvor de sover. Derfor vil jeg nødig undvære en lift/babynest med bærefunktion.
Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Som forventet af udstyr, der bruges hver dag er den VIRKELIG holdbar. Man kan virkelig mærke, at det er kvalitet! Babynesten er lavet af det lækreste materiale og så er den virkelig stabil og fast!
Pris: GOD – Babynesten koster 1.199,- som vejl. udsalgspris. Den kan ofte findes med lidt rabat. Prisen er lidt i den høje ende, men når man har haft den i brug vil jeg gerne give den pris for den fantastiske kvalitet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af REMINGTON Ceramic Glide 230 Glattejern