TEST af familie-campingvogn c’go 495 fra Dethleff på Råbjerg Mile Camping – Testfamilien
TEST af Najell Babynest Sleepcarrier

TEST af familie-campingvogn c’go 495 fra Dethleff på Råbjerg Mile Camping

To af vores familier har i Påsken været på Campingtur. De har testet den lækre familie-campingvogn c’go 495 fra DethleffRåbjerg Mile Camping ved Kandestederne i Nordjylland.

Mie fortæller:

“Det var faktisk første gang, at vi sådan rigtig skulle på camping helt alene som familie med ungerne. Vi har tit besøgt andre på camping eller boet i hytte eller sommerhus i tilknytning til en campingplads, men har aldrig selv boet i campingvogn. Så det var vores campingdebut. Vi havde tjekket Råbjerg Mile Camping ud på nettet hjemmefra og set billeder af vognen, så der var høje forventninger inden vi tog afsted.

Vognen vi testede var en c’go 495 fra Dethleff, som er en rigtig fin vogn til en familie på 4. Der er en forældreseng, en køjeseng, samt mulighed for en ekstra opredning. Derudover køkken samt toilet med bad.

Der er også et stort lækkert fortelt, hvor vi ofte opholdt os, når vi ikke var ude på selve campingpladsen, som bød på et hav af aktiviteter. Campingpladsen ligger meget tæt på Skagen, så der kørte vi også til et par gange for at være turister.

På Campingpladsen var flere legepladser, badeland, køkken og badefaciliteter, opholdsstue, boldbaner, hoppepuder, minigolf, cykeludlejning og minimarked mv. Der er ikke restaurant på selve campingpladsen, men man kan bestille pizzaer i minimarkedet samt hente frisk morgenbrød hver dag. Vi lavede selv mad i campingvognen, hvilket var super hyggeligt.

Det er bestemt ikke sidste gang, at vi holder ferie i en campingvogn. Det var et kæmpe hit og slet ikke så primitivt, som man måske lige skulle tro. Magnus ville slet ikke hjem, så han forsøgte at gemme sig, da vi skulle køre.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – kvalitetstid med familien er skønt. Og børn er slet ikke så krævende. Vores unger nødt turen i campingvogn ligeså meget, som de ville have nydt en tur sydpå.

Holdbarhed: MEGET GOD – Oplevelser sammen er noget man altid vil kunne huske tilbage på.

Pris: MEGET GOD – Det er billigt at bo på camping. Man kan leje en campingvogn, som allerede står på pladsen, hvis man ikke selv vil investere i en campingvogn.

Kvalitet: MEGET GOD – Både campingvogn og campingplads var helt i top. Absolut ingenting af sætte herpå.


Louise fortsætter:

“Campingvognen er virkelig indrettet godt, og på relativt få kvadratmeter indeholder campingvognen både forældreafdeling med dobbeltseng, et køkken med spiseplads, et badeværelse og en børneafdeling med en god stor køjeseng.

Udover campingvognen, var der et stort og virkelig fint fortelt med gasovn, så man som forældre har mulighed for at forlænge aftenen, når børnene er puttet inde i campingvognen. Forteltet giver også en del mere plads at være på og stadig være “indenfor”, hvis campingvognen bliver for trang til en lidt større familie.

Det var første gang, at vi som familie skulle prøve en miniferie på camping. Vi var meget spændte på, hvordan forholdene var på campingpladsen, og hvordan en spritny og moderne campingvogn så ud anno 2019. Vi kan godt allerede nu afsløre, at vi ikke blev skuffede!

Campingvognen var virkelig lækker og moderne indrettet – der var ikke meget primitivt camping-liv over en ferie i sådan én. Køkkenet var fuldt udstyret, så vi kunne lave aftensmad i vognen, der var både toilet og bruser på badeværelset, og sengene var gode og store.

Selve campingpladsen var indrettet som et helt lille samfund, hvor børnene trygt kunne færdes, og allerede tidligt på sæsonen var der masser af liv og glade dage på hele campingpladsen. De fælles faciliteter som storkøkken, bade, toiletter og grillplads var pænt og rent over hele linjen, og det hele var moderne og indbydende at gå til.

Første aften handlede vi ind i campingpladsens minimarked, som havde et fint udvalg, så vi slap for at skulle ud at køre for at handle ind. Vi handlede ind til en lidt alternativ spaghetti-carbonara, som blev tilberedt i campingvognens køkken og spist i forteltet.

Efter aftensmaden rykkede vi ind i campingvognen og “dækkede op” i bedste camping-stil med brætspil og fredagsslik, som vi havde været oppe og blande i minimarkedet.

Da Benedikte var puttet inde i campingvognen rykkede vi voksne ud i forteltet, hvor vi tændte op i gasovnen og lagde os godt til rette i campingstolene. Det skal lige tilføjes, at man ligger virkelig godt i sådan en campingstol, så der gik ikke længe inden vi også måtte overgive os, og putte os ind i seng. Det må være alt den friske luft man får 😉

Efter en god nats søvn var hele familien klar til at gå på opdagelse på Råbjerg Mile Camping. Dagen startede ved minimarkedet, hvor vi hentede rundstykker. Efter morgenmaden gik turen i campingpladsens badeland, som var et stort hit hos Benedikte. Her var også virkelig fine forhold – både et børnebassin, rutsjebane, boblebad og sauna.

Efter et hurtigt besøg på campingpladsens legeplads, gik turen hjem til campingvognen for at få lidt frokost.

Resten af eftermiddagen stod på is-spisning, go-kart, legeplads og minigolf. Behøver jeg at sige, at vi havde en meget lykkelig og træt pige om aftenen? 😉

Vores vurdering af campingturen bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – vi er virkelig positivt overraskede over, hvor fine forhold der er som campister. Campingvognen var simpelthen så lækker, og vi kunne sagtens have holdt mange flere dages ferie i de forhold. Er man børnefamilie, er denne type ferie helt ideel. Der er masser af legekammerater alle steder, og børnene kan trygt færdes rundt på den lukkede campingplads. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang, at vi holder ferie i en campingvogn fra Dethleff!

Holdbarhed: MEGET GOD – der er ingen tvivl om, at vi testede en rigtig lækker campingvogn. Hele campingvognen udstrålede luksus – både i materialer og indretning. Campingvognen var helt ny, da vi lånte den, men vi havde en fornemmelse af, at den kan holde til rigtig rigtig mange skønne familieferier fremover.

Pris: MEGET GOD – Hvis man ønsker det, er det muligt at holde en campingferie på et billigt budget. Hvis man ikke selv har en campingvogn, kan denne lejes på campingpladsen til rimelig penge. Man kan lave mad i campingvognen til alle dagens måltider, og campingpladsen byder på rigtig mange gratis oplevelser, som man sagtens kan få tiden til at gå med i mange dage. Prisen er helt klart også et plus, hvis man som børnefamilie gerne vil være afsted flere uger i træk.

Kvalitet: MEGET GOD – Vi giver både campingvognen, campingpladsen og den kvalitetstid vi har fået som familie 5 STORE STJERNER.”

1 kommentar

  • Kamilla

    Det lyder virkelig som nogle skønne dage i campinglivets tegn. Vi har “kun” prøvet et mobilehome sydpå et par gange, men det er vi virkelig også glade for. Jeg synes at campinglivet er ideelt når man holder ferie med mindre børn.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Najell Babynest Sleepcarrier