PÅSKETUR på BAKKEN 2019 – Testfamilien
TEST af familie-campingvogn c’go 495 fra Dethleff på Råbjerg Mile Camping

PÅSKETUR på BAKKEN 2019

Inviteret/annonce

Tre af vores testfamilier var inviteret på Bakken i påsken. De havde børn med i alderen 0-10 år. Entréen på Bakken er altid gratis – og det samme er underholdningen! Man kan vælge at købe turbånd til de 32 kørende forlystelser (hvilket uden tvivl kan anbefales – der er forlystelser til både store og små.) Miniturbånd koster 139 kr. (under 115 cm). og turbånd koster 219 kr. (hvis man bestiller hjemmefra). De kan bestilles i Bakkens webshop – fordelen er her, at man så ikke behøver at stå i billetkø, men kan hente turbånd i en af selvbetjeningsautomaterne.

Mie fortæller:

“Vi valgte at komme da Bakken åbnede kl. 11. De fleste forlystelser starter først med at køre kl. 12, så vi kunne lige nå at få hentet turbånd og gå en runde på Bakken for at se, hvad vi gerne ville prøve. Vi havde børn med i alderen 0-10 år, så var det selvfølgelig forskellige ting de gerne ville prøve.

Første ting vi prøvede og som også var åben før kl. 12 var Kænguruen, der hopper derudaf. Kænguruen var en klar favorit hos de mindste.

Vi prøvede rigtig mange forlystelser – du kan læse om alle forlystelserne her.  Nogle af vores favoritter er Mariehønen, Frøen, De Vilde Mus, Hestekarrusellen, Dillen og Børnepariserhjulet. Men vi prøvede faktisk stort set alle forlystelser – også de voksne. Der var nemlig ikke særlig lang kø – slet ikke om formiddagen, men om eftermiddagen kom der noget flere mennesker og køerne blev selvfølgelig også længere der.”

FROKOST – I LÆ BURGER

“Vi havde besluttet os for at spise fælles frokost inde på Bakken. Vi fandt et rigtig hyggeligt familiested, som hedder I LÆ Burger – der som navnet antyder, primært specialiserer sig i burgere. Men det var også til at få en god bøf og nogle virkelig gode børnemenuer. Restauranten er beliggende i skovkanten med udsigt til hestevognene.

Det var super venligt og imødekommende personale, ungerne blev der hurtigt taget hånd om og der blev udleveret farver og malebøger til dem imens vi ventede.

Voksenmaden var (ligesom) børnemenuerne super lækker og virkelig fine portioner. Man kunne vælge at toppe menuen af med en milkshake, som også var virkelig lækker.

Priserne er rimelige med burgere fra 95 kr. og en børnemenu med drikkevarer til 80 kr. Se menukortet her.

I LÆ Burger får de varmeste anbefalinger med herfra.

CANDYFLOSS OG IS

En tur på Bakken forbindes ofte også med candyfloss og is. Og det var ingen undtagelse for os. Der er rig mulighed for at få lidt forfriskninger i form af Candyfloss, is samt kolde og varme drikke. Ungerne elskede deres store lyserøde candyfloss og en god softice – omend, det kunne være lidt svært at spise op.

PJERROT

“Det er også muligt at opleve Pjerrot på Bakken. Han optræder alle åbningsdage kl. 15, 16 og 17.

Kan bor midt på Bakken i sit grønne hus og her underholder og tryller han for både store og små.

Vi har havde en virkelig skøn dag på Bakken, hvor alle både store og små hyggede sig. Man kan dele billeder med #mitbakken på Instagram og være heldig at blive vist på Bakkens Instagram konto. Her kan man lige nu se Magnus nyde en lækker softice efter en rigtig dejlig dag på bakken.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Oplevelser kan man altid huske tilbage på. En tur på Bakken har en god nytteværdi for både store og små.

Holdbarhed/kvalitet MEGET GOD – En god oplevelse vil kunne huskes for evigt.

Pris: GOD – Priserne er rigtig fine. Man vælger i princippet selv hvor “dyr” Bakken turen skal blive. Om man vælger at købe turbånd og frokost derinde – eller blot nyde den gratis underholdning. Man kan også vælge selv at medbringe sin frokost.

Vi siger tak for en skøn skøn dag på Bakken. Vi ses snart igen.

 

 

 

 

1 kommentar

  • Tanja Jakobsen

    Bakken er et rigtig hyggeligt sted at komme og er man ikke til forlystelser, men bare til en hyggelig tur så er der også mulighed for det. Vi har en gang imellem gået igennem Bakken og videre ind i Dyrehaven, som ligger lige op af.
    Bakken får helt klar min anbefaling og det er helt sikkert en oplevelse vær.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af familie-campingvogn c’go 495 fra Dethleff på Råbjerg Mile Camping