TEST af FACE CREAM PURE No. 101 fra Zenz Organic – Anna David tester – Testfamilien
TEST af Aalborg Zoologiske Have (og den nye dinosaur-udstilling)

TEST af FACE CREAM PURE No. 101 fra Zenz Organic – Anna David tester

Nybagte mor til to og sangerinde Anna David har indgået et samarbejde med Zenz om at teste og afprøve en stor del af deres produktsortiment.

Første produkt hun har testet er FACE CREAM PURE No. 101 

Anna fortæller:

“Jeg er vildt glad for at ha’ indgået et samarbejde med Zenz. Historien bag Zenz er fascinerende og sej. Brandets skaber Anne-Sophie Skjødt Villumsen arbejdede som frisør og reagerede allergisk og derefter satte hun sig for at skabe et økologisk – allergi og miljøvenligt produkt. Og det er i den grad lykkedes.

Cremen jeg har testet en FACE CREAM PURE No. 101, som er en fugtgivende og fugtbevarende anti-age ansigtscreme, som gør huden super lækker.

Cremen er svane- og allergimærket og med opstrammende effekt. Prisen er 369 kr. for en 100 ml. og den er lavet med en praktisk pumpefunktion, så den er nemt at dosere. Den er drøj i brug.

Jeg synes, at det er en virkelig lækker creme og  kan personligt godt lide at blande den med min mineral pudder:) Og så er det jo kun en ekstra bonus, at den har opstrammende effekt.

Cremen er som nævnt svane- og allergimærket med fugtbevarende og fugtgivende ingredienser, økologisk koldpresset avocadoolie og æteriske olier. Den er uden syntetisk/æterisk duft og er kan derfor benyttes til gravide og duftallergikere.

Jeg er fan. Der er tale om professionel hudpleje, der tager hensyn til din sundhed og miljøet. Jeg vurderer produktet til god i kvalitet, holdbarhed og nytteværdi. Prisen er også rimelig i forhold til andre produkter på markedet.”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Aalborg Zoologiske Have (og den nye dinosaur-udstilling)