TEST af bambustøj fra HUST AND CLAIRE – Testfamilien
TEST af bæredygtigt modetøj fra ECHTE

TEST af bambustøj fra HUST AND CLAIRE

Fem af vores testfamilier fra testet bambus-vikose tøj fra Hust & Claire. 

I forbindelse med offentliggørelsen af testen, har vi også fået lov, at dele en rabatkode, som giver 15% på Hust & Claires hjemmeside. Koden er: Testfamilien og gælder i hele maj 2019.

Mie fortæller:

“Vi har modtaget en lækker pakke fra Hust & Claire med en masse styles fra deres bambus-vikose kollektion.

Deres forår/sommer kollektion er fyldt med lyse pastelfarver og simple mønstre. Der er noget for enhver smag både til drenge, piger og unisex. Alt tøjet er OEKO-TEX 100 certificeret, hvilket er et af Hust & Claires store fokusområder, nemlig at skabe en bæredygtig produktion, som skåner miljøet.

Kvaliteten er virkelig lækker. Der er ikke sparet på noget. Alt tøjet er virkelig dejlig blødt. En ekstra bonus er, at bambus vikose er allergivenligt og skånsom mod huden.

Begge drenge har modtaget flere forskellige sæt tøj til test. Der var både nattøj , bluser, bukser og bodyer i pakken.

Nohr har fået et sæt med et par jogging bukser og en hættetrøje. Det er hurtigt blevet et af hans ynglingssæt. Han synes det er mega sejt med hætten og så synes han bare det er så blødt, som jeg nævnte tidligere, så er det virkelig lækkert i kvaliteten og der skal altså noget til at min fireårige kommenterer på hans tøj udover om han synes det er sejt eller grimt.

Deres natdragter er selvfølgelig ligeså lækre i kvaliteten som alt det andet, men jeg er også ret stor fan af selve designet på dragten. Den har en bred kant ved fødder og hænder, så det sidder tæt. Herhjemme har natdragter med fødder aldrig rigtig fungeret. Drengene endte altid med at fødderne stak ud et eller andet sted og knapperne åbnede sig osv. Hust & Claires natdragter bliver bare siddende som de skal hele natten. Deres natdragter har et lille ombuk, så de kan laves til både lukkede og åbne fødder.

Tøjet har også bestået vaske testen til perfektion. Det har været vasket flere gange i testperioden og er stadig lige så lækkert i kvaliteten og holder på farverne. Som enhver anden småbørnsfamilie bliver ungernes tøj fyldt med pletter fra det ene og andet og det har været nemt at få det renset af.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD,

GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD –  Stor nytteværdi – Børnene skal kunne bruge tøjet og lege i det samtidig med at det føles behageligt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Tøjet har holdt facon, farver og er stadig blødt efter flere vaske i testperioden.

Pris: MEGET GOD –  En rigtig fin pris sammenlignet med kvaliteten og at det er oekotex 100 certificeret. En natdragt koster 250kr. bodyer fra 150 kr. Jogging bukser og hættetrøje 299 kr. pr. del.

Kvalitet: MEGET GOD –  Meget lækker kvalitet. Det er super blødt.


Christine fortsætter:
“Alle vores tre børn har været så heldige, at få lov at teste det ultra lækre bambus/viskose tøj fra Hust & Claire”

Vi har Joshua på 8 år, Josephine på 6 år og Vega på 2 mdr.

Jeg kendte godt Hust & Claire i forvejen. Da Joshua var lille, hvilket er en del år siden nu, havde han astmatisk bronkitis og han levede derfor i uld – her var vi sindsygt glade for Hust & Claires uld som holdt i VIRKELIG lang tid, selv lillesøster Josephine overtog nattøjet, da han ikke kunne passe det mere. Det var faktisk stadig så pænt, så da hun voksede ud af det, gav jeg det videre til min veninde – det kan man da kalde kvalitet!
Jeg var derfor meget spændt på at prøve deres bambus/viskose kollektion og HOLD NU op det er lækkert! Det er sindsygt blødt, hvilket også var det første de to store sagde, da de fik nattøjet på med det samme!

Hust & Claire er danskejet og stiftet af Anders Hust i 1975, han er stadig adm. direktør og medejer sammen med sin søn Nikolaj Hust. Deres hovedkontor ligger i Ikast hvor de beskæftiger mere end 200 mennesker. Hust & Claire går meget op i at levere høj kvalitet igennem hele processen. For at muliggøre dette har Hust & Claire også kontorer i Indien, Kina & Hong Kong.

Børnene har modtaget en del forskelligt tøj. De to store modtog; Hættetrøjer, shortssæt og to-delt nattøj. Vega modtog bodyer, bukser, sommerdragt og en natdragt. Fælles for det hele er de fine sarte pastelfarver som er typisk skandinavisk samt det hele er Oeko-tex 100.  
Hættetrøjerne er de to store meget vilde med – de synes, at de er mega seje og de kan nærmest ikke nå at blive vasket, før det vil have dem på igen 🙂
Tøjet har en rigtig god pasform og er alderssvarende mht. størrelserne. Det har en god pasform, som ikke går ud af “form” når børnene har det på.

Tøjet har været vasket virkelig mange gange i testperioden. Ved vask krymper det sig lidt sammen, så man skal lige hive lidt i det inden man hænger det op, så strækker det sig ud igen. ALT tøjet er stadig vanvittig blødt og lækkert!

Nattøjet er KLART de store børns ynglings nattøj, når det er til vask spørg de: “Hvor er det bløde nattøj henne?!” Det siger altså lidt, når børn i den alder selv føler, når noget er rart at have på.
Vi er KÆMPE fan af Hust & Claires bambus serie og kan kun sende de varmeste anbefalinger herfra.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD –  Børn skal jo have tøj så hvorfor ikke finde noget som de faktisk selv syntes er rigtig rart at have på?! Det vægter jeg i hvert fald højt.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Virkelig lækker kvalitet! Tøjet er SÅ blødt! Tøjet har holdt facon og farver og blødheden er der endnu.

Pris: MEGET GOD –  Rigtig fine og fair priser. Natdragt fra 299,-, Bodyer fra 150,- Bukser fra 199,- I kan finde ALT bambus tøjet her.


Trine fortsætter:

“Vi modtog den lækreste pakke fra Hust & Claire med nattøj – både kort og langærmede til begge, en fin kjole til Karla på 4 år, hættetrøjer til begge børn, bodyer og en heldragt til Alfred på 2 år. Det er OEKO-TEX mærket og dermed bæredygtigt, hvilket passer især mig rigtig fint. I øvrigt er jeg ikke til de vilde pangfarver, så de douchede og pastelfarvede styles, er virkelig fine. Motiverne, der er på, er også sjove for børnene og der er nogle fede blondedetaljer på pige stylesene, som gør dem ultra feminine.

Karla var med til at pakke det ud. Hun er lige blevet 4 år, og har sin mening om alt- især det tøj, hun skal gå i. Hun faldt pladask for især den blomstrede kjole.

Hust&Claires nyeste serie er lavet af bambus viskose, hvilket gør, at det er smørblødt. Når man har en sensitiv datter, hvor syninger, mærker osv. klør og irriterer hende, så er det en temmelig stor blåstempling at hun siger, at hun gerne vil sove i det bløde nattøj.

Alfred er lige på kanten til mellem heldragter og 2 delt nattøj. Det gode ved natdragterne er, at de lukker helt til og at han derfor ikke falder i dem. Vi har ikke oplevet, at han har svedt eller at bleen er skøjtet rundt i løbet af natten. Der er heller ikke en milliard knapper, der skal lukkes, som nogen gange kan være lidt af en udfordring med natdragter. Alfred har på de varme dage brugt de todelte nattøjssæt med shorts- og det er altså virkelig også cute.

Hættetrøjerne er min favorit. De er super søde, samtidig med, at de er ret seje. De er perfekt til det her blandingsvejr.

Det er også lidt cute, at de er ens i tøjet.

Vi har vasket tøjet inden brug, naturligvis. Det har været brugt i både dagpleje og børnehave og været i sandkasse og på græs. Det er stadig blødt og lækkert og farven er ikke falmet. 

Min datters begejstring taler vist for sig selv. Hun er kun 4 år, men meget bevidst om, at det er det bløde tøj. Jeg skal helt sikkert have mere bambus viskose tøj. Mon det findes i størrelse voksen også?

I får lige et billede af heldragten, fordi den er Mads’s favorit ( børnenes far). Der er nemlig ingen knapper, og den er nem at få af og på- og så er den ret fed.

Vi er meget begejstrede herhjemme for alle styles. De er bløde, lækre, flotte og børnene synes, at de er dejlige at have på og har nogle fede motiver. Det er bæredygtigt, hvilket børnene er ligeglade med, men det er og bør vi voksne ikke være. En stor anbefaling herfra os til Hust&Claire.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD –  Karla har fravalgt Disney print tøjet, hvilket siger en hel del. Hun vil sove i det “bløde” tøj

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Det er så lækker og god kvalitet. Vi har vasket alt tøjet- både inden brug 2-3 gange under testen, og farven er ikke falmet eller blødheden forsvundet.

Pris: MEGET GOD –  Man får meget for pengene her. Du kan sagtens finde billigere tøj andetsteds,, men du får ikke samme kvalitet- og er det pænt samtidigt. Natdragt fra 299,-, Bodyer fra 150,- Bukser fra 199,- I kan finde ALT bambus tøjet her.


Vores tester Mette har også testet bambus viskose tøjet. Det har hun har sammen med tvillingerne Bjørk og Selma – her er fokus på nattøjet fra Hust & Claire.

Hust & Claire nattøj i bambus viskose, er toppen af kransekagen. Jeg vil påstå, at man kan ikke få blødere nattøj at sove i. Mit førstehånds indtryk er særdeles god.

Vi modtog en stor pakke, som pigerne pakkede op med stor begejstring. Pakken indeholdte natdragter, bodyer og leggings. Bjørk tager en blå natdragt op, mærker på den og udbryder “Mærk lige.. det er blødt, som en bamse” Og findes der noget blødere end bamser?

Begge piger trak i natdragterne med det samme. Den fine rosa natdragt med blomster var de specielt imponerede af og de har nærmest boet i natdragten, siden vi fik den ind ad døren.

Som mor går jeg op i, at tøjet er åndbart og komfortabelt at have på. Tøjet er som smør, ultra blødt og lækkert at røre ved. Efter en hel nats søvn var ingen af pigerne hverken kolde eller overophedede; deres temperatur var velreguleret og derfor er min forventning til produktet opfyldt til fulde.

Bambus viskose er et super blødt materiale, som er særlig allergivenligt og behageligt mod huden. Bjørk har særlig sensitiv hud og reagerer ofte på materialer, som ikke er åndbare, med at slå ud i atopisk eksem. Hust & Claires bambus viskose er meget skånsomt mod hendes hud, og vi har oplevet, at hun sover roligere om natten og klør sig mindre. Jeg vil klart anbefale andre med allergi og hudproblemer at bruge Hust & Claire Bambus viskose produkter, da vi oplever mindre overophedning i huden og mindre eksem ved brugen af dette.

Her bliver vurderingen

Nytteværdi: MEGET GOD – Virkelig lækkert nattøj med god åndbarhed. Og hvem har ikke brug for nattøj?

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Sublim kvalitet, særlig åndbarheden og blødheden er i en liga for sig. Selv efter flere vaske kan man slet ikke se, at tøjet har været i brug, det holder farve og pasform.

Pris: GOD – Tøjet er i den dyre ende af skalaen, men det hænger rigtigt godt sammen med kvaliteten på tøjet. Man får virkelig et godt produkt for pengene.


Mie afslutter:

“Mine to børn Anna på 10 og Magnus på 6 har begge testet tøj fra Hust & Claires bambus serie. Jeg kan roligt sige, at det hurtigt er blevet ungerne favorittøj. Normalt gider ungerne faktisk ikke at sove i nattøj, men de synes begge at det skønne nattøj er så blødt og lækkert at have på, at de selv spørger om at få det på, når de skal i seng.

Det har desværre ikke helt været shortsvejr helt endnu, men shortsættet og sommerkjolen er alligevel blevet brugt indenfor til at lave gymnastik i.

Magnus har også testet et lækkert sæt med hættetrøje og bukser til. Og vejret har faktisk været fint nok, til “kun” at have det på udenfor. Han kan godt lide også at have hætten oppe og synes selv, at han ser ret sej ud i det.

Der er ingen tvivl om, at det er noget virkelig blødt materiale vi har med at gøre her. At det så også er allergivenligt og behageligt mod huden er et mega stort plus, særligt fordi Anna lider en del af eksem og tør hud og udover det har støvmideallergi. Vi har vasket tøjet rigtig mange gange i løbet af testperioden og det kan slet ikke ses på tøjet.

Her bliver vurderingen

Nytteværdi: MEGET GOD – Tøj på kroppen er et must.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Der er ingen tvivl om, at der er tale om tøj i virkelig god kvalitet og som kan holde meget længe. Det er OEKO-TEX mærket og dermed bæredygtigt, hvilket også er noget vi er begyndt at gå meget op i

Pris: GOD – Det er rimelige priser. Du får den kvalitet, som du betaler for.


 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af bæredygtigt modetøj fra ECHTE