Test af Soundliving Pro runner – Testfamilien
TEST af 4moms mamaRoo 4.0 babygynge

Test af Soundliving Pro runner

Anna fortæller:
“Jeg har været så heldig at få lov at teste de lækre in Ear headphones fra Soundliving. Helt  perfekte til mine løbeture og i træningscenteret. De er lette, lukker rigtig godt af fra baggrundstøj og sidder piv godt i øret.
Der følger 4 forskellige øre puder med, så man kan finde dem som fitter ens øre perfekt. Samt forskeligge størrelse af foam, hvis man bedre kan lide det. Derudover følger der 2 størrelser Ear locks, så de kan side perfekt fast i netop dit øre.
Jeg havde lidt opstarts vanskeligheder, da jeg ikke kunne få dem til at connecte via bluetooth til min telefon. Men efter at have læst den lille manual, et par gange virkede det til sidst for mig. Om det var mig, der er dum til det eller om det er svært må være op til jer 🙂
Men pro runner er ikke bare for at have god musik med på din løbetur – dette headset kan meget mere end det. Der er en coach med på din tur, som fortæller og hjælper dig, hvis du bl.a. skal tage kortere skridt, passe på din rygholdning eller prøve at undgå for hårde stød. Alt dette blot for at hjælpe og støtte dig på turen, så du undgår skader. Jeg er specielt vild med at hun fortæller, hvor langt du har løbet, ved hver km tilbagelagt. Samt hvor længe du har løbet og hvad din gennemsnitshastighed er. Meeeen, når du begynder at blive træt, og måske sætter tempoet lidt ned, så er hun der med samme, “ret ryggen” “ op med hovedet” “du mister tempo” osv. Der kan jeg godt blive lidt stresset af hende. Når man føler man er døden nær, og hun bare overlegent siger “ DU MISTER KADANCE “ -Men heldigvis kan du bare deaktivere running coachen, hvis man ikke ønsker denne og blot ønsker at høre musik. Som man iøvrigt sagtens kan, samtidig.
Der er GPS indbygget og i den tilhørende app til telefonen tracker den alverdens data, således du kan følge med i din træning. Du indtaster højde, vægt og fødselsår og så er du ellers køreklar. En af mine favorit data, er forbrændte kalorier. Men du kan bl.a. også se dine spiltider, hastighed, skridtlængde, hvor længe din fod er på jorden etc. Virkelig fedt, at kunne følge med og se sin udvikling. Specielt hvis man er lidt nørdet på dette område.
Lyden er rigtig god og man er slet ikke generet af dem, ved løb. De vejer blot 17g og er både vand og smudsafvisende. Det er virkelig smart at man kan skylle dem efter brug og det er hele headsettet. Ved en fuld opladning kan høretelefonerne holde til 11 timers brug.
Jeg er total på toppen over de her høretelefoner, som ikke blot giver mig god lyd, men også bliver min coach på turen – Jeg fatter ikke man kan, men jeg er MEGA fan !!!
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Fantastisk med et headset, som ikke blot spiller musik, men rent faktisk kan hjælpe dig til at blive en bedre løber, mindske skader og nå dine mål. Jeg er mega fan! Tip top smart teknologi.
Holdbarhed: MEGET GOD – Soundliving høretelefoner virker til at kunne klare lidt af hvert, for indrømmet – så har mine ligget løst i træningstasken den sidste måned, uden der er sket noget som helst ( der følger en lille holder med, som de kan opbevares i ). Og så er det jo genialt at de er vandtætte og kan vaskes under vandhanen.
Pris: GOD – De koster 1.199 kr, hvilket jeg syntes er en rigtig fair pris, for hvad du får. Jeg syntes at kvalitet og pris hænger virkelig fint sammen. For ikke nok med det er nogle gode høretelefoner, med god lyd. Så syntes jeg det er virkelig genialt alt det data de opsamler og arkiverer i din app.
Kvalitet: MEGET GOD – Rigtig god kvalitet, med mange muligheder for at, få dem fittet præcis dine øre. God lyd, lette og slidstærke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af 4moms mamaRoo 4.0 babygynge