TEST af UNIFY UNDERWEAR – Testfamilien
NORDIC RACE STRANDPARKEN MAJ 2019 - GENNEMFØRT!

TEST af UNIFY UNDERWEAR

Vores testere Katharina, Sabrina og Michelle har testet undertøj fra www.unifyunderwear.dk

Katharina fortæller:

“Unify underwear er et dansk firma, som er startet op af to unge piger, som har udviklet den traditionelle bh til at være én bh med uendelige muligheder. På hjemmesiden findes det unikke, smukke undertøj. Der er mulighed for at tilkøbe flere styles til bh’en.

Jeg har testet:

Dahlia Blonde komplet BH sæt 299,95 kr.

Iris blondetrusse 3 pak 149,95 kr.

Jeg havde godt hørt om unifyunderwear og flere gange kigget på deres produkter og så dem også i Løvens Hule.

Jeg besluttede mig for, at nu skulle det være tid til, at skifte mine gamle og alt for store bh’er ud, med det her smarte design. Jeg trængte i den grad til, at få noget undertøj, som ville side behageligt, men samtidig også noget, hvor jeg kunne føle mig tilpas og fræk i.

Jeg gik ind på hjemmesiden og fulgte deres guide for, at finde den rigtige størrelse og modtog det mest behagelige og smukke undertøj.

Dahlia er designet med unikke blonder og kan pifte ethvert outfit op. Perfekt til lette sommerkjoler uden ryg.

Bh’en er super smart og kan laves både stropløs, med alm. stropper og så den fine blonderyg. Derudover lukkes bh’en i begge sider, fremfor bagpå, hvilket jeg hurtigt fandt ud af var rigtig rart i forhold til mine andre bh’er der lukkes bagpå. Det betyder også, at den ’grimme’ lukning ikke ses, hvis man f.eks. har en smuk kjole på med åben ryg.

Selvom jeg valgte mit undertøjssæt sort er det smarte ved dette design også, at man kan tilkøbe andre farver ryg til, så hvis man hellere ønsker gul eller blå, kan dette tilkøbes – SUPER SMART.

Trusserne har et neutalt, men stadig smukt design med alle blonderne og matcher til dahlia blonde ryggen, som jeg primært har brugt. Trusserne sidder rigtig godt og er behagelige at have på.


Bh’en er lavet af:

Materiale skål

60% Polyurethan

40% Polyester

Materiale ryg

88% Poliamid

12% Elastan

Trussen er lavet af:

Materiale
82% Poliamid

18% Elastan

Jeg har i testperioden været super glad for undertøjet og det har været mit primære favoritsæt.

Jeg har i mange år haft det samme undertøj og én ting er sikkert. Jeg skal have bestilt flere sæt af dette smukke, men samtidige behagelige undertøj hjem.

Jeg har i testperioden brugt både alm. ryg og dahlia ryggen og tænker jeg får brugt den som stropløs henover sommeren til mange af mine toppe og kjoler. Det eneste minus ved at bruge den stropløs i sådan et design, er at skålen ikke sidder helt tæt ind til brystet, da den ikke er rundt formet, men det fungerer stadig super godt hvis man har noget tætsiddende udenpå.

Jeg vil klart anbefale unifyunderwear undertøj til andre. For mig har det betydet, at jeg ikke længere skulle gå på kompromis nede i undertøjsforretningerne, fordi modellerne ikke passede godt, men dette design på skålen og de forskellige muligheder passer helt perfekt.

Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – De fleste synes vel det er rart at have undertøj på 😉 Jeg synes i hvertfald og bruger det hver dag.

Holdbarhed: MEGET GOD –Undertøjet har været vasket ret mange gange, da jeg ikke har så mange andre sæt og det er derfor blevet brugt rigtig meget og holder stadig pasformen og kvaliteten godt.

Pris: MEGET GOD – Prisen er helt fair til begge produkter, når man ser på de muligheder der er og når man sammenligner med priser på andet undertøj i butikkerne.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er virkelig i top! Undertøjet er så lækkert blødt og virkelig behageligt at have på. Især trusserne var jeg overrasket over sad så godt. Klart de bedste trusser jeg har.


Sabrina fortæller:  ”Alle har ret til sexet undertøj og med Unify Underwear, kan du style dem præcis som du ønsker

Jeg har været så heldig, at få lov til at teste Heather Komplet Bh-sæt i sort. Jeg modtog et par Blonde G-strengs trusser med basis front og smukke blonder bagpå. En basis Bh skål med en lille smule push op og Heather blonderyg, som er en smuk trekantet blonde der dækker en del af ryggen, en smal, almindelig ryg fyldt med smukke blonder og 2 sæt stropper, så man både kan lave Bh’en til halterneck , stropløs eller helt standard.

Jeg havde valgt str 65 c i Bh størrelse og str small i trusser, størrelserne er meget svarende og virkelig nemt at finde frem til via deres guide på hjemmesiden ( www.unifyunderwear.dk)

Bh’en sidder rigtig godt og til.  Det er super nemt at skifte ’ryggen’, men det er lidt sværere, at skulle lukke og åbne i siderne, når man altid har været vant til at gøre det bagpå. Det skal man lige vænne sig til.

Blonderne på ryggen er rigtig smukke og falder så pænt på ryggen, det pifter enhver basis t-shirt op.

Bh’en og de tilhørende rygge føles som en rigtig god kvalitet og selv efter flere vaske, har hverken skålen ændret form eller farve og stropperne har ikke været filtret sammen. Jeg har både vasket med og uden vaskepose og forskellen har været lig nul. Bh’en er glat foran og derved perfekt som t-shirt bh.Trusserne virker som om de er lavet af noget andet materiale end Bh’en De har ikke holdt ligeså godt i vask som den. De er blevet lidt fnulleret efter vask.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle kan bruge en smuk bh, og mulighederne frisker et hvert outfit op.

Holdbarhed/Kvalitet: GOD- Kvaliteten på Bh’en og ryg tilbehøret er virkelig god, men da trussernes kvalitet ikke lever op til forventningen er ratingen mindre.

Pris: GOD- en Bh med tilbehør ligger på 300 kr og trusserne til kun 70 kr.


Michelle afslutter:

“Jeg har været så heldig, at få lov til at teste et sæt undertøj fra Unify underwear.  Jeg valgt et hvidt sæt med både en blonderyg og alm ryg til.

blonderyggen er model Dhalia.

Unify Underwear blev en realitet eftersom to unge piger med en drøm tog skeen i egen hånd. Efter adskillige tests og rettelser senere kom de frem til den perfekte ide – en to delt bh med uendelige stylings muligheder og max komfort.

Jeg har fulgt med på Instagram @unifyunderwear længe og har fra starten været helt vild med konceptet. Syntes det er fedt, hvordan man kan style den samme BH med de forskellige rygge.

Jeg var rigtig spændt på at skulle teste, da jeg har rigtig svært ved at finde en ordentlig bh der passer både i omkreds og skål. Da jeg skal bruge en stor skål, men lille omkreds. Kan klart anbefale at prøve deres størrelsesguide på nettet eller kontakte dem, hvis man har brug for hjælp.

Nu har jeg testet undertøjet i 4 uger, bh’en passer perfekt og er med til at give den støtte jeg har brug for. Kvaliteten er stadig rigtig fin efter testperioden og sidder stadig rigtig godt.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytterværdi – MEGET GOD : Alle kvinder har brug for en bh med ordentlig støtte.

Holdbarhed – MEGET GOD : har nu testet undertøjet i 4 uger og både bh’en og trusserne har ingen tegn på slidtage.

Pris – MEGET GOD:  299 ,- for bh’en og 69,95 for trusserne syntes virkelig prisen er god !

Kvalitet – MEGET GOD: Fantastisk kvalitet af både bh og trusser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NORDIC RACE STRANDPARKEN MAJ 2019 - GENNEMFØRT!