TEST af økologisk frisørsalon Zenz på Nørrebrogade – Anna David tester – Testfamilien
ANMELDELSE af Cirkus Baldoni

TEST af økologisk frisørsalon Zenz på Nørrebrogade – Anna David tester

Nybagte mor til to og sangerinde Anna David har indgået et samarbejde med Zenz om at teste og afprøve en stor del af deres produktsortiment.

I den forbindelse har Anna for nylig besøgt den økologiske frisørsalon Zenz på Nørrebrogade i København.

Hos ZENZ er sundhed og bæredygtig tankegang en selvfølge. De produkter de anvender i deres behandlinger er nøje udvalgt. De skal være effektive uden at indeholde unødig kemi. De er certificeret Grøn Salon og bruger deres deres egen serie af Svanemærkede og Allergy Certified produkter fra ZENZ Organic Products.

Anna fortæller:

“Jeg har netop blevet mor til mit andet barn og mit hår har ikke været prioriteret i min graviditet. Derfor glædede jeg mig til at få frisket lokkerne op. Men hvordan er det nu mht. at have babyen med til frisøren?

​Hos ZENZ er der ingen skadelige dampe, så det er helt trygt for min baby at være i salonen og de anvender udelukkende produkter, som er 100% uden risiko for vores sundhed. Derudover bliver der sat ekstra tid af til behandlingen og på Frederiksberg og Nørrebro er der ekstra god plads samt pusleplads. Jeg besøgte salonen på Nørrebrogade, som er en stor lys og indbydende salon

Og min basse nød at være med.

Historien bag:

​​Anne-Sophie Skjødt Villumsen er kvinden bag det grønne frisørkoncept og produktserien ZENZ Organic Products.

​​Under sin læretid som frisør, udviklede hun allergi over for traditionelle kemiske hårprodukter.

For at kunne fortsætte inden for frisørfaget og samtidig hjælpe andre med samme udfordring, åbnede hun i 1999 sin første ZENZ salon med fokus på sundhed, bæredygtighed og økologi.

I 2010 lancerede ZENZ sine første Svanemærkede og professionelle pleje produkter. Det er siden blevet til en komplet serie under navnet ZENZ Organic Products. Seriens produkter er baseret på naturlige og økologisk certificerede ingredienser af høj kvalitet, der skånsomt plejer og styrker hår og hud.

Behandlingen:

I samarbejde med frisøren blev vi enige om, at jeg skulle have lyse striber samt klippet spidser – de trængte virkelig.

Resultatet blev virkelig godt. Jeg fik den bedste behandling og råd undervejs.

Priserne er rimelige når man tænker på den kvalitet og gode behandling – se prislisten her:

Samlet set om oplevelsen: Det var bare én stor omgang forkælelse for mig og mit hår, som virkelig trængte til noget kærlighed efter en hård slutning på graviditeten.

Dejlig stemning, dygtige frisører, gode råd om bla. hvilke Zenz produkter jeg kan bruge i mit hår til at samle mine krøller, massage i vaskestolen, fodbad og lækker økologisk kaffe (jeg elsker god kaffe). Jeg kan SÅ meget anbefale Zenz.

Glæder mig allerede til jeg skal derhen igen.

#zenzhairdresser #zenz #organic #zenzorganichairdressing #dengrønnefrisørkæde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANMELDELSE af Cirkus Baldoni