TEST af BOSCH røremaskine MUM58K20 – Testfamilien
TEST af LEGO Technic Porsche 911 RSR

TEST af BOSCH røremaskine MUM58K20

Vores Tester Daniella har testet Bosch røremaskine, en multifunktionel røremaskine m. tilbehør bl.a. blender, foodprocesser samt forskellige kroge til maskinen.

Den har en værdi af 3.199,-

Daniella Fortæller:

“Jeg har i samarbejde med Testfamilien.dk samt Bosch fået æren at, at teste røremaskinen MUM5 CreationLine Kabinet i GP/sølv MUM58K20.

I vores familie skal en køkkenmaskine kunne holde til lidt af hvert, derfor var det en spændende test om den kunne klare søndags traditionen til pizzadej, kage til onsdagskaffen og milkshakes til de varme dage i blenderen, ikke mindst lydniveau og kraft er blevet testet.

Maskinen er på 1000 watt, hvilket er helt perfekt til vores behov, pizzadejen blev sat over i maskinen og vi havde alle spændte hovedet nede, maskinen stod helt stille og arbejdede så godt trods den blev fyldt rigtig godt op, vi skruede helt op for maskinens hastighed og vi kunne snildt stå og snakke ved siden af maskinen.

Derudover så kører selve dejkrogen ikke lige ned i skålen, men også op af siderne hvilket er virkelig et plus da mange ingredienser ofte sætter sig på kanten, så den får alt med i skålen.

Det betød også at den lavede en perfekt æggesnaps til kagen, amen se lige en lækker kage den hjalp os med at bikse sammen.

Så blev det milkshaketid, det betød at blenderen som man kan bruge på maskinen, blot med et lille vend så blev der bikset milkshakes sammen i lange baner. Så blenderen er også godkendt i god stil. Jeg vil dog ikke bruge den til de største isklumper da den er af plastik selve beholderen.

Maskinen fåes mange steder på nettet til en virkelig god pakkepris, så det er helt klart selv en maskine jeg godt ville betale for selv, den er blevet et medlem af familien og gør mange ting nemmere for os, samt klare hver en opgave vi sætter den for.

Alle vores test og anmelderser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgene kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris, kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I denne test bliver dette vuderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – vi har længe ønsket os en røremaskine, den letter mange opgaver, er nem at rengøre og den opfylder alle vores krav en til god røremaskine. Så for os har den en stor værdi.

Holdbarhed: GOD – den virker til at kunne holde til alle opgaver vi sætter den for, dog er jeg spændt på at se hvor længe plastikdelene kan holde.

Pris: MEGET GOD – i forhold til når man ser på mange andre maskiner og deres priser, så synes jeg man får meget for pengene, det er som sagt en maskine man kan finde til en god pris på nettet samt i butikkerne, så jeg vil helt klart anbefale maskinen i stedet for at bruge det dobbelte på en anden maskine.

Kvalitet: GOD – Den er super lækker, har et holdbart og pænt design, den holder til det hele, er dejlig nem at betjene og trods plastik dele kan man mærke den er af god kvalitet. Den får en kæmpe anbefaling fra vores familie.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO Technic Porsche 911 RSR