TEST af Remington 7-i-1 ledningsfri Epilator – Testfamilien
TEST af Remington barbermaskine - Lithium beard barba

TEST af Remington 7-i-1 ledningsfri Epilator

Vores tester Sabrina har testet Remington 7-i-1 ledningsfri Epilator.

Sabrina fortæller:

”Da jeg åbner æsken, er jeg slet ikke i tvivl om at dette produkt emmer af kvalitet. Epilatoren ligger perfekt i hånden og er ikke tung.

Der medfølger 7 forskellige hoveder til Epilatoren.

 • Ultimate Contour Cap, som er selve epilatorhovedet, med en bevægelighed der nemmere kan følge kroppen.
 • Detalje hætte, en cap som du kan sætte udenover epilator hovedet, for at fjerne hår mere præcist, evt bikinilinie, under armene eller i ansigtet.
 • Massagehætte med Aloe vera.
 • Bikini kam.
 • Shaverhoved, hvis man hellere vil fjerne hårene på en mere traditionel måde, eller til at gøre hårene kortere inden man går i gang med at epilere.
 • Pedicurehoved.
 • Eksfolierende børstehoved, som løfter hårene, renser huden og hjælper med at undgå indgroede hår, perfekt som start inden epileringen.

Der medfølger også en fin lille stoftaske til opbevaring og en rense børste.

Remington 7-i-1 Epilator, er ledningsfri og kan holde strøm i op til 40 min, med detalje lys kan du se selv de mindste hår. Den kan bruges både i badet, på våd hud med evt shower gel, for at mindske smerten en smule, eller du kan bruge den på helt ren og tør hud.

Jeg startede med at teste det eksfolierende børstehoved og det virker, man kan tydeligt mærke hvordan børsterne renser huden og fjerner de døde hudceller.

De forskellige epilator hoveder, har jeg testet over hele kroppen. Det er ikke en opgave du skal gå i gang med på selve dagen du skal ud og vise benene, det tager rigtig lang tid, ved brug på tør hud skal man igennem hvert område flere gange for at være sikker på at alle hårene er revet med ud, der er resultatet langt bedre når man bruger den i badet.  Det gør ondt på benene til at starte med, men bliver mildere og mildere, det kan jeg tværtimod ikke sige om de andre områder, bikinilinien og under armene, gør så ondt at jeg ikke kunne færdiggøre på en omgang. Alle steder er der kommet røde knopper og irriteret, tør  hud med det samme, det gør ingen forskel at bruge Massagehætten med aloe vera, heldigvis  var de røde knopper væk allerede dagen efter og man var helt blød og hårfri.

Resultatet holder meget længere ved epileringen, end ved brug af den traditionelle skraber og hårene der kommer ud er bløde og ikke stikkende .

Jo flere gange man bruger epilatoren, desto mindre smerte vil man opleve. Resultatet vil holde op til 4 uger i begyndelse og efter længere tids brug vil det holde længere.

Pedicure hovedet er klart min favorit, en elektrisk fodfil. Du kan både se og mærke en kæmpe forskel allerede efter en gang.

Pga stående arbejde for jeg meget hurtigt hård og sprækket hud ved hælene, her har Pedicure hovedet virkelig været et perfekt match, efter 3 ugers brug, ca. hver 3 dag, synes jeg resultatet er meget tydligt.  Huden er blød og flot og klar til sandaler.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier : Lege/Nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder mellem MEGET GOD, GOD, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MIDDEL – Det er ikke et must at skulle fjerne kropsbehåring.

Holdbarhed: MEGET GOD – Produktet kan holde til meget og med 2 års garanti.

Pris: MEGET GOD – Prisen spænder mellem 550 – 1000 kr, alt efter butik. Med alt tilbehøret og de mange funktioner er prisen godt sat.

Kvalitet: MEGET GOD – Du er ikke i tvivl om at det er et kvalitets produkt der kan holde til at blive brugt.

 

 

 

 

 

 

1 kommentar

 • Christina V.

  Interessante anmeldelser af to forskellige epilator. Jeg har tidligere haft en (jeg kan ikke huske mærket) og der havde jeg en oplevelse af, at den ikke gjorde det godt nok. Ligesom Jeanette har jeg også mørke og ret tykke hår, som lynhurtigt får mine ben til at stikke – knap så dejligt at rende rundt med. Så jeg ville prøve en epilator. Det gjorde også ret ondt i starten, men med tiden blev det bedre. Jeg synes dog ikke den fik de små, korte hår med. Efter noget tid gik jeg derfor tilbage til en skraber. Nu overvejer jeg helt, om jeg skal give det en chance igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Remington barbermaskine - Lithium beard barba