TEST af Remington barbermaskine – Lithium beard barba – Testfamilien
ANMELDELSE af SKANDINAVISK DYREPARK + KONKURRENCE

TEST af Remington barbermaskine – Lithium beard barba

I samarbejde med testfamilien.dk, har Daniel og Troels fået lov at teste en barbermaskine fra Remington – modellen hedder Lithium beard barba. 

Michelle fortæller:

Herhjemme var vi spændte på at Daniel skulle teste denne trimmer, da han i lang tid bare har brugt min frisørtrimmer til hans skæg.

Første indtryk af barbermaskinen var, at det er en virkelig flot og stilren barbermaskine, som man sagtens kan have liggende fremme på badeværelsesbordet. 

Lithium beard barba, har virkelig mange funktioner. Den kan indstilles til at trimme i 11 forskellige længder 0,4-18 mm. Derudover er der en lille pop-up trimmer der gør det muligt at style kanter samt formgive skæget. 

Daniel fortæller:

Jeg har de seneste 4 uger testet denne barbermaskine fra Remington. Designet på trimmeren gør, at den ligger lidt specielt i hånden, hvilket man lige skal vende sig til. Selve barberingen er rigtig god, er vant til at trimme mit skæg ned i 6 mm. hvilket barbermaskinen klarede helt til UG. Den lille pop-up trimmer til kanter nåede jeg aldrig at blive helt gode venner med, da jeg følte det var svært at se hvor trimmede . 

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: –  GOD: De fleste mænd har brug for en god barbermaskine.

Holdbarhed – MEGET GOD: Ved fuld opladning kan barbermaskinen bruges i 60 min.

Pris – MEGET GOD: priserne variere lidt på de forskellige sider. Men gennemsnits prisen er omkring 399,- hvilket er en god pris for en god trimmer

Kvalitet – GOD: kvaliteten på barbermaskinen er rigtig god, virkelig et lækkert design. Dog var det lidt svært at bruge pop-up trimmeren, da det var svært at se hvor man barberede sig.


Troels fortsætter:

“Jeg har barberet mig siden jeg var 16-17 år gammel, hvilket er et par år siden.

Der har jeg forsøgt mig frem med en masse forskellige maskiner samt skrabere. Jeg må indrømme da jeg hørte jeg skulle teste den tænkte jeg lidt skeptisk grundet mærket. Jeg havde opfattelsen at det var et billigt produkt og ikke meget holdbarhed i.

Louise har før købt hårtørrere samt glattejern fra samme mærke så jeg var godt bekendt med mærket. Dog intet dårligt om det, kun at de har forholdvis billige produkter.

Maskinen er yderst elegant i design, den er let at håndtere ovenikøbet så vejer den intet.

Som I kan se har jeg tykke og kraftige skægstubbe og jeg barberer mig ca 2 gange om ugen.

Efter og har prøvet maskinen så er jeg blevet enormt overasket. Den klipper virkelig tæt og er utrolig let at håndtere. Jeg var bange for denne maskine vil nive mig i kinderne. Men intet at mærke.

Se mit fine resultat før og efter billede. 😊

Min vurdering af testen er:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg kan ikke undvære en barbermaskine så for mig er det et MUST at have sådan en på badeværelset. Især som mand.

Holdbarhed: MEGET GOD – Nu har jeg testet den i 3 uger og indtil videre så har den været overraskende god. Den holder 1 time uden strømstik.

Pris: GOD – Remington er kendt for at være fair i pris og 399 er vejledende pris hvilket er super fin pris for denne sag.

Kvaliteten: GOD – Det er blevet min ynglings maskine fremover her. Også er den altså flot og se på.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANMELDELSE af SKANDINAVISK DYREPARK + KONKURRENCE