TEST af familiecampingvogn LMC maestro 532 K på Henne Strand camping – Testfamilien
TEST af Remington - 5 in 1 epilator

TEST af familiecampingvogn LMC maestro 532 K på Henne Strand camping

Karina og Maria har begge sammen med deres familier testet en LMC maestro 532 KHenne Strand camping, som er en 5 stjernet campingplads.  

Karina fortæller: 

Jeg husker campinglivet fra min barndom, som rigtig hyggeligt, men jeg husker også at det var ret primitivt. Der blev lavet mad i et fælleskøkken og bade/toilet faciliteterne var ikke de bedste. Der var ihvertfald ikke ret meget privatliv. 

Derfor har jeg ikke været på camping siden. 

Men nu hvor muligheden bød sig igennem Testfamilen, var det sjovt lige at teste af. Børnene har også længe nævnt sådan en form for ferie. 

Vi skulle teste vognen fra fredag til mandag i påsken. Vejret var virkelig perfekt, der var varmt og vindstille, hele campingpladsen emmer af hygge, liv og glade dage. Både blandt de voksne og børnene. 

Mine piger fandt lynhurtigt søde legekammerater på legepladsen, som lå lige i nærheden af campingvognen. 

Vognen vi har testet er ret ny og har en helt masse luksus ting, som jeg ikke lige forbinder med camping, men selvfølgelig på den virkelig gode måde. 

Inde i selve campingvognen, finder man i den ene ende lækre seng, som kan laves om til en dobbeltseng, i den anden ende er der en stor og rummelig køjeseng, begge ender kan lukkes af, så man kan have lidt privatliv, selvom man er samlet på få kvadratmeter. 

Vognen indeholder et fint lille toilet, hvor der er mulighed for både at komme i bad, børste tænder, og tisse. 

Der er et fuldt funktionelt køkken med et stort køleskab, et par kogeplader, så her er der rig mulighed for at lave lidt forskelligt mad, som vi benyttede os af et par gange, og ellers kan man benytte sig af det lækre store køkken, som findes på selve campingpladsen. 

I vognen er der en stor sofagruppe, her brugte børnene meget tid på at sidde og hygge med spil, tegne og hygge. 

Både min mand og jeg var imponeret over den automatiske styring af varme/kulde i vognene. Der betyder at vi på intet tidspunkt frøs, heller ikke om natten, hvor det var ret køligt udenfor. 

Vognen har et stort lækkert soltag, som kan åbnes helt og tildækkes med et myggenet. 

Vi kunne også sove tilpas mørkt om natten, da der er gode gardiner i vognen. 

Der følger et stort lækkert fortelt med til vognen, så man har lidt ekstra kvadratmeter at opholde sig på, til stor glæde for min mand og jeg, da det var her vi lige fik slappet lidt af om aftenen, når børnene var faldet om af træthed. 

Der er mange lækre faciliteter på campingpladsen, hurtig ind/udtjekning, meget venligt personale, indendørs vandland, stor legeplads, minigolf, krearum, lækre badeforhold, flotte toiletter, spaafdeling, stort indendørs legeområde, trampoliner og meget mere. 

Alt sammen rent, pænt og i god stand. 

Området er også virkelig lækkert, meget flot hvid sandstrand, masser af liv i byen, med cafeer, restauranter, butikker og meget mere. 

En meget lækker ferie, hvor vi virkelig fik batterierne ladet op. Børnene siger endda at det har været én af de allerbedste ferie vi har været på. 

Jeg selv er også positivt overrasket og kan sagtens finde på at tage på camping igen, måske endda snart. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi:  MEGET GOD – Vi har alle brug for at lade batterierne op engang igennem og dette er en rigtig god form for ferie. 

Holdbarhed/kvalitet GOD – En ferie med mange gode minder, man kan tænke tilbage på. 

Pris: MEGET GOD – omkring 1000 kr. for en overnatning, plus/minus, alt efter om det er høj/lavsæson. 


Maria fortæller:

Vi ankom til Henne Strand camping, hvor vi skulle tilbringe weekenden i campingvogn. Ikke noget vi har prøvet, siden vi selv var børn. Så det var ret spændende at skulle kaste sig over campinglivet i en campingvogn. Vi blev mødt af en rigtig flot og stor vogn med et stort fortelt. Ikke som da vi selv camperede for 20+ år siden.

Campingvognen var en sprit ny LMC Maestro 532K, hvor der absolut ikke manglede plads. Lige til venstre for døren var en lækker køjeseng, som pigerne straks fløj op i. Midt for var en lækker stor sofagruppe og til højre for indgangen var der køkken og længere nede fandt man toilet og en større sove gruppe, som kunne laves til en STOR dobbeltseng.

Campinglivet er virkelig skønt og anbefalelsesværdigt. Man kommer virkelig ned i gear og har tid til det der er allervigtigst, nemlig tiden og nærværet med sine børn og hinanden.

Campingpladsen bød på både vandland, legepladser, legerum, kreativt værksted, fitness, maxi golf, spa afdeling mm. Altså en 5-stjernet campingplads med masser af muligheder. Campingpladsen ligger i gå afstand til den hyggelige by Henne, med små butikker og spisesteder. Og samtidig i gå afstand til stranden, hvor man eksempelvis kan nyde solnedgangen.

Dagen gik hurtigt og det var ikke svært at få tiden til at gå med alle de muligheder der var på pladsen og samtidig var der tid til afslapning og fordybelse i vognen.

Pigerne nød selv at kunne rende frem og tilbage mellem campingvognen og de forskellige legepladser, som befandt sig på campingpladsen. Badelandet blev også benyttet flittigt og for to kreative piger var muligheden for den kreative udfoldelse virkelig et stort hit. Vi havde ”aktivitets pakken” med i vores ophold, hvilket betød, at bl.a. badelandet og de kreative aktiviteter kunne benyttes frit.

Vi var afsted i maj måned og vejret var en smule blæsende. Der var koldt om morgenen og om aftenen. Derfor var det dejligt med en campingvogn som bød på rigelig plads og mulighed for at pigerne kunne komme på WC uden at skulle forlade vognen. Om morgenen kunne vi sidde i sofagruppen og nyde morgenmaden, da det stadig var for koldt i forteltet til dette.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Oplevelser og familietid har stor værdi for børn og voksne.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – oplevelser og ture som disse er fantastiske at huske tilbage på for alle parter, og pigerne vil gerne have deres egen campingvogn nu.

Pris: GOD – For en weekend som vi var afsted koster det 1660kr. Derudover kan der komme lidt småbeløb til aktiviteter med mere. Det er en flot pris, når man tænker på hvad hytter mm. kan koste i de forskellige ferielande. Her kan de fleste være med.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Remington - 5 in 1 epilator