TEST af UNITS badefigurer – Testfamilien
TEST af forlystelsesparken High Chaparral i Sverige

TEST af UNITS badefigurer

Vores tester Nora har sammen med datteren Elina på 11 måneder, testet badefigurer fra Units
Nora fortæller:
Ordet “units” har sin oprindelse af det engelske ord som betyder “enhed” – det er lige præcis hvad Units består af. Fine enheder i store og små størrelser, som er med til at fremme børns udvikling.
Vi har været så heldige, at få lov til at teste to kasser med 6 forskellige små figurer fra Units. Den ene er en “Nordic Animals”, som består af en række nordiske dyr i forskellige størrelser. Den anden er en “Animal farm”, som består af en række bondegårdsdyr og en traktor.
Med disse figurer, er det kun fantasien der sætter grænser! Serien er alsidig og vi fandt hurtigt på lege med figurerne.
Elina er simpelthen så fascineret af alle slags dyr, så vi har haft så stor glæde af både at øve os i de forskellige dyr, men også at lære hvordan de forskellige dyr siger. Det giver os virkelige nogle hyggelige stunder når Elina er i bad, og vi oplever også at badet ikke bliver kedeligt. Jeg manglede noget der kunne fange hendes interesse, og hvor vi begge kunne være med – og hvad er sjovere end at sige en masse lyde med sit barn?
Vi oplever at dyrene er med til at fremme Elinas sprog, da hun gentager hvad koen siger og hvordan hesten pruster. Ligeledes lærer hun at koordinere sine armbevægelser, når vi sammen stabler dyrerne ovenpå hinanden – og så er det meget skægt at vælte dem alle.
Vi har brugt dyrene både i badet, men også til de hyggelige aftenstunder på stuegulvet. Ja vi havde sågar dyrene med ude i en balje vand i haven, og så sad hun ellers og hyggede med at plaske og kaste rundt med dyrene – nemt er det bare lige at skylle dem for sand bagefter, og så tørrer de hurtigt.
Produkterne er fremstillet af miljøvenligt EVA-skum, og indeholder hverken phthalater eller andre skadelige stoffer. Materialet er vaskbart og CE-mærket.
Dette er en kæmpe fordel, når man som Elina er igang med tandfrembrud og gummerne kløer – der bliver bidt og gnasket i dyrene, uden at der er bidemærker at se. Der skal en del til, før barnet kan bide igennem eller bide et stykke af skummet – jeg har netop selv forsøgt, af frygt for at dette skulle ske. Barnet skal have en del bidekraft, for at kunne bide noget af, og her tænker jeg at barnet har en vis alder til at forstå, at det ikke er spiseligt.
Hvordan vi blandt andet kan bruge dyrene når Elina er lidt ældre, kunne et eksempel være, at gemme dem på værelset, og skiftes til at finde dem alle.
Dyrene af den mindste størrelse, har ca. en længde på 11cm, en højde på 6,5cm og en tykkelse på 3,8cm. Udover sjove lege, kan figurerne bruges som pynt på hylden, i børneværelset.
Units er en dansk designvirksomhed der udvikler nye innovative produkter til hjemmet. De er designet af Peter Utke og fremstillet i Taiwan.
Hvis ikke du allerede har hørt om fuglen, eller set nogle af de andre større figurer, som alle kan være med til at fremme børns motoriske udvikling, som starter allerede fra fødsel af, så kan du se meget mere på deres webside, på facebook eller Instagram.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Den samlede vurdering af Units figurerne:
Nytteværdi: MEGET GOD – Det er kun fantasien der sætter grænser – og vi har virkelig formået at finde på mange sjove lege med figurerne. Selv til en på 11 måneder er dyrene et kæmpe hit, både i vand og på land.
Holdbarhed: MEGET GOD – Figurerne kan benyttes af børn i alle aldre. Både til store børn der kan starte en masse gode rollelege, eller til de helt små, som kan lære at genkende dyr og lyde. Når barnet er ældre, er figurerne flotte til at pynte på værelset, eller de kan gemmes rundt omkring, så barnet skal på jagt. Det giver en masse sjove stunder for forældre og børn imellem. Dermed vurderer jeg er brugbare altid.
Kvalitet: GOD – skummet er meget holdbart og der skal meget for slitage. Der skal bides en del igennem, før det danner bidemærker. Skummet kan vaskes alle de gange du vil, uden at tage skade.
Pris: GOD – En kasse med 6 små figurer kan du få til 298 kr.  Når man ser på kvaliteten af materiale og design, og ligeledes på alt den sjov vi har haft med dyrene, så er det godt givet ud! Ikke nok med at det har fremmet det sproglige for Elina, så har hun også lært nogle dyr at kende. Det er prisen værd når det kan bruges fra barnet er måneder gammel og frem til de større børn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af forlystelsesparken High Chaparral i Sverige